Zoek
Sluit dit zoekvak.

B. Balenciaga

 photo B Balenciaga3_zpspsgolsra.png

Sommige geuren spreken je al meteen aan door de verpakking. De nieuwe geur van Balenciaga heeft een mysterieuze en bijzondere verpakking, alsof hij helemaal bekleed is met ijs. Het straalt enorm veel luxe uit. Het is echt een pronkstuk op je kaptafel omdat hij zo uniek vormgegeven is. Nu ben ik ook heel erg benieuwd of hij ook zo lekker ruikt als hij eruit ziet.

 photo B Balenciaga_zpsxp6oseng.png

Balenciaga is misschien niet het merk wat je meteen herkent, sterker nog, voor dat ik door het PR bureau geintroduceerd werd met dit merk kende ik het helemaal niet. Het is een merk met echte klasse, de geuren die ik heb geroken van dit merk zijn niet standaard zoet en luchtig. Nee, je moet er wel echt van houden, een beetje in de Chloé sferen vind ik dit merk passen. Het merk staat echt voor sensuele, krachtige vrouwen die er zeker mogen zijn.

 photo B Balenciaga1_zps5ngcidg7.png

B. van Balenciaga is een geur waarbij het echt om de vrouw gaat. Het is namelijk een portret van de vrouw die haar innerlijke schoonheid bloot geeft. Ze is mysterieus en vrouwelijk tegelijk en dat ruik je zeker terug in de geur. Ze is zelfverzekerd en vrij in haar manier van doen. Deze kenmerken herken je echt terug in de geur. Als je hem ruikt weet je wel een persoon waarbij deze geur past en daar passen waarschijnlijk deze eigenschappen perfect bij.

 photo B Balenciaga2_zpsgnwjmus8.png

De geur wordt omschreven als een groene, houtachtige geur. De geur opent fris met de groene noten van lelietes-van-dalen en de groene bladeren van viooltjes. Daarna gaat de geur over op een krachtig mengsel van onder andere iriswortel en kasjmierhout.

Topnoten: edamame, lelietjes-van-dalen en de groene bladeren van viooltjes.
Hartnoten: iriswortel en het hart van cederhout
Basisnoten: ambrettazaad en kasjmierhout

 photo B Balenciaga4_zpswgeey5ho.png

De geur is sterk, krachtig en uniek, je moet er wel echt van houden. Persoonlijk is dit niet mijn richting qua geur maar zoals ik al zei is dit echt een geur voor een bepaald soort vrouw. Hou je van de geuren van Chloé of de klassieke Chanel, dan past deze geur waarschijnlijk ook in jouw straatje.

 photo B Balenciaga5_zpshb0hkrlc.png

B. Balenciaga is een kenmerkende geur waardoor je hem de hele dag door goed ruikt. Ook niet gek want het is een eau de parfum. Echt één of twee sprays zijn genoeg om de hele dag naar deze geur te ruiken. Hij is dus heel erg zuinig in gebruik en dat mag ook wel, want het is niet de goedkoopste geur die er is.

 photo B Balenciaga6_zpsrh6nchx3.png

Prijzen:

B. Balenciaga eau de Parfum 30 ml – € 61,05
B. Balenciaga eau de Parfum 50 ml – € 81,05
B. Balenciaga eau de Parfum 75 ml – € 99,44
B. Balenciaga Shower Gel 200 ml – € 39,44
B. Balenciaga Body Lotion 200 ml – € 42,22

Ik vind de flacon echt fantastisch van B, erg bijzonder. De geur is niet helemaal mijn ding, maar ik ben wat meer fan de fruitige geuren, dit is echt een wat meer unieke geur als je van kruidige geuren houdt. Maar ik weet zeker als jij je in de beschrijving van boven kan vinden deze geur iets voor jou kan zijn! B. van Balenciaga is vanaf nu te koop bij de betere parfumerieën.

Dit product heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

16 reacties

  1. De fles is heel erg gaaf, maar ik hou niet zo van kruidige geuren ;) De originele Chanel vind ik echt helemaal niks, dus ik ben bang dat dit niet voor mij weggelegd is! X

  2. Als ik het zo lees zou dit wel eens een geur voor mij kunnen zijn. Maar als hij fijn is, wacht ik wel tot ik een leuke giftcard in huis heb ofzo, want duur vind ik hem wel. xxx Lucinda

  3. Deze ga ik zeker even ruiken, ik houd van een beetje zwaardere geuren met iris en hout… Leuk dat je deze toch hebt gereviewd ook al is het niet helemaal jouw favoriete parfum-richting :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *