Search
Close this search box.

Aussie Miracle Dry Shampoo

 photo Aussie-Droogshampoo_zps495ccb83.png

Droogshampoo is voor mij toch echt wel een holy grail. Ik heb heel erg snel vet haar en ik vind het echt heel vervelend om met vettig haar rond te lopen, daarom gebruik ik vaak even snel wat droogshampoo om de vettige slierten te verdoezelen. Aussie is een van mijn favoriete haarmerken met een heerlijke kauwgomballen geur. Zal deze droogshampoo mijn haar heerlijk naar kauwgomballen laten ruiken en er weer fris uit laten zien? Ik ben benieuwd!

 photo Aussie-Droogshampoo1_zps3dee8f9f.png

Droogshampoo is ineens ontzettend populair in Nederland. Een paar jaar geleden hoorde je er niemand over en nu heeft iedereen wel een bus thuis staan, omdat het zo handig is! Zelf ben ik ook heel blij met de opkomst van droogshampoo. Ik had geen droogshampoo vergeten mee te nemen op vakantie naar Portugal en dacht, dan koop ik er hier wel eventjes een. Maar nee hoor, in Portugal kennen ze het fenomeen droogshampoo nog helemaal niet, bummer! Ik ben blij dat er in Nederland steeds meer keuze is en nu voegt Aussie daar ook nog eens drie varianten aan toe!

 photo Aussie-Droogshampoo3_zpsc3f8cc23.png

Aussie brengt deze maand drie nieuwe droogshampoo’s op de markt! Drie verschillende varianten die voor iedereen zijn wensen in vervulling laat gaan. Zo is er eentje voor veel volume, een kleur protector en een droogshampoo die voor het echte schone gevoel gaat. Oja, en natuurlijk ruiken al deze drie producten heerlijk naar de mierzoete Aussie geur, lekker!

 photo Aussie-Droogshampoo4_zpsa1bca00e.png

Aussie zou Aussie niet zijn als ze niet met een geweldige formule komen waardoor ze net even weer iets anders zijn dan de andere droogshampoo’s! Droogshampoo is er natuurlijk voor om je haar er weer fris en niet vet uit te laten zien. Hoe doet Aussie dat met deze droogshampoo? Het geheim zit hem in de tapiocazetmeel, dat helpt het vet beter absorberen zodat het haar er meteen fris uitziet wanneer je het op sprayt. En die witte waas? Daar wil Aussie meteen vanaf, vandaar dat je met deze droogshampoo’s geen witte waas krijgt. Maar dat komt ook omdat deze droogshampoo’s geen poederige structuur hebben maar een natte. Ook zijn de droogshampoo’s verrijkt met het jojoba-extract zodat het haar heerlijk verzorgd wordt en lekker gaat ruiken.

 photo Aussie-Droogshampoo5_zps7bf0f37a.png

Aussie Miracle Dry Shampoo Aussome Volume

Heb je futloos haar en wil je even van de vette lokken af en kan je ook wel wat volume gebruiken? Dan is deze variant zeker geschikt voor jou! Hij maakt meteen een einde aan vette lokken en geeft echt veel volume. Fijn vind ik dat deze droogshampoo’s niet echt poeder hebben en dus niet zo stug aan gaan voelen maar je wel lekker veel volume hebt!

 photo Aussie-Droogshampoo7_zps056ba0e5.png

Aussie Miracle Dry Shampoo Mega Instant

De naam zegt het al wel een beetje, dit is een mega opfrisser voor je haar. Spray het door je haar heen, borstel het uit – of ga er even met je handen doorheen – en je hebt weer heerlijk fris en lekker ruikend haar! Ik vind deze zelf heel erg fijn, maar wil je ook weer wat volume hebben, ga dan voor de Aussome Volume variant.

 photo Aussie-Droogshampoo6_zps384b5c52.png

Aussie Miracle Dry Shampoo Colour Mate

Ik en vast heel veel anderen onder ons hebben gekleurd haar, maar ik had nog niet eerder een droogshampoo gezien speciaal voor gekleurd haar. Deze droogshampoo helpt je kleur te beschermen en er weer lekker fris uit te laten zien zonder een witte waas. En omdat je nu minder vaak je haar hoeft te wassen gaat de kleur ook nog eens langer mee, score!

 photo Aussie-Droogshampoo8_zps234ccef5.png

De droogshampoo verpakkingen hebben een inhoud van 120 gram wat een lekkere grote bus is waar je zeker een tijdje mee doet. De handige spraymond nevelt een goede hoeveelheid op de plek. Het werkt gewoon erg prettig.

Mijn vette haren, achter mijn ogen wordt mijn haar altijd heel snel vet, niet echt charmant.

 photo Aussie-Droogshampoo12_zps1bf025cb.png

Maar daar is mijn redder de Aussie droogshampoo! Na een flinke spray over het vette gedeelte woel ik er even met mijn handen door en is dit het eindresultaat! Geen vette en sliertige lokken meer, fijn! Zoals je ziet laat het product geen witte waas achter maar als je echt van heel dichtbij kijkt zie je hele kleine grijze stukjes in je haar zitten, van veraf zie je er niks van maar als je er echt naar gaat kijken zie je toch wel een beetje zo een dof laagje over je haar heen. En wat natuurlijk het lekkerste aan dit product is, is de geur die is echt jummie!

 photo Aussie-Droogshampoo9_zps704d81c7.png

Ik ben enthousiast over de droogshampoo’s van Aussie. Veel keuze, een heerlijke geur en het helpt me ook nog eens snel van mijn vette af. De Aussie Miracle Dry Shampoo ligt vanaf nu bij de drogisterijen in de winkel voor € 7,11. Ik raad je deze droogshampoo zeker aan als je opzoek bent naar een nieuwe fles!

Deze producten heb ik ontvangen ter review

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

23 reacties

  1. Ik heb hier al naar gezocht maar ze nog niet gevonden, zelff zou ik ook gaan voor de roze die je haar fris maakt want ja dat is toch ook de reden dat ik een droogshampoo koop :)

  2. Tot nu toe heeft nog geen enkele droogshampoo voor mij gewerkt. Ik heb het er op allerlei verschillende manieren in gesprayd, maar zodra ik het even door kam is het vettige dubbel en dwars terug. Misschien is deze van Aussie dan toch degene die mijn haar wel aan kan. xxx Lucinda

  3. Sinds enige tijd gebruik ik één van de shampoos van het merk Aussie. Helaas, maar ik begrijp de hype niet. De geur is heerlijk, maar (én ik heb kort haar) ik heb last van klitten?! Ook is mijn haar heel stroef na het wassen en droogt het sneller uit. Ondanks dit, ben ik wel nieuwsgierig naar deze droogshampoos. Het klinkt veelbelovend! De variant ‘volume’ lijkt me heel fijn.

  4. Wel bizar te op twitter als reactie zei dat je nooit droogshampoo gebruikt en je haar elke dag wast. Als hebt vet is was je het meteen en gebruik je geen droogshampoo, dat vind vies. Ach ja alles voor een paar duiten maar dan he?

    1. Ik gebruik droogshampoo als ik ’s avonds mijn haar heb gewassen als ik vroeg moet werken om wat plekjes op te grissen ;) en hier krijg ik ook helemaal geen geld voor, dus voor de duiten doe ik het niet :)

  5. Achter je ogen wordt je haar snel vet?, lijkt me niet fijn haar achter je ogen ;) haha, ik heb geen ervaring met deze droogshampoo wel met de gewone shampoo en die is heel fijn!.. wil deze droogshampoo ook wel proberen maar even wachten op een aanbieding :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *