Search
Close this search box.

Aussie 3 Minute Miracle Treatments

 photo Aussie_zpsfbeb34cf.png

Aussie is een redelijk nieuw merk in Nederland, wat ongeveer al een jaar bij de Etos verkocht word. Misschien heb je er al wel eens van gehoord of gebruik je het misschien wel. Waar Aussie zo bekend om staat zijn de 3 Minute Miracle Treatments. Een soort van masker dat je drie minuten in je haar moet laten zitten en dan moet uitspoelen. Ze doen geweldig hun werk en hebben ook nog eens een verrukkelijke geur!

 photo Aussie1_zps37d42927.png

De flessen hebben dit keer een andere vorm dan anders, dit is namelijk de Street Edition die tijdelijk te koop is. Je doffe lokken moeten als sneeuw voor de zon verdwijnen met deze stoere street edition flessen en wilde inhoud! Ze moeten ervoor zorgen dat je meer zelfvertrouwen krijgt en met je haren de straat op durft en gezien mag worden.

De 3 Minute Miracle treatment komt van Tom Redmond die ooit een bezoek aan Australië bracht. Hij raakte geïnspireerd door de wereld van blue gum, eucaplyptusbladeren, custard appel, quandong, muntbalsem, schors van wilde kersenboom en jojobaolie. En uit dit mengsel is het masker ontstaan. Extreem voedend en goed voor je haar.

 photo Aussie2_zps2c9b6385.png

 photo Aussie3_zps5be4d4e1.png

Het bijzondere aan de fles is de knijpverpakking. Ik vind deze echt super handig! Onder de douche kan je gewoon erin knijpen en er komt product uit. Zonder te lekken of te morsen, echt ideaal. Hij staat ook op de kop dus je hoeft nooit te schudden om er wat uit te krijgen als hij al redelijk leeg is.

 photo Aussie4_zpsc7dbaa72.png

 

Het gebruik is heel makkelijk. Je brengt het aan in nat haar na het wassen en laat het 1 tot 3 minuten zitten en spoelt het daarna weer goed uit met warm water. Wat je dan overhoud zijn super zachte en verzorgde lokken. De ingrediënten zien er goed uit, maar toch vind ik het jammer dat er veel alcohol en parfum in het product zit. Zelf heb ik er geen problemen mee maar ik snap dat veel mensen dit niet zo prettig vinden.

 photo Aussie6_zps61435144.png

 

Het masker is heerlijk romig en zacht van structuur, het doet een beetje aan een conditioner denken maar dan iets dunner. Het brengt makkelijk aan in het haar en blijft ook prima zitten.

 photo Aussie7_zpsa3175766.png

Na het wassen met deze Aussie 3 Minute Miracle Treatment voelt mijn haar echt super zacht. Als het echt helemaal goed droog is voelt het zo fijn aan dat ik er wel de hele dag aan kan zitten. Na mijn idee werkt dit echt super goed en werkt het al meteen na de eerste keer. Ik gebruik het product ongeveer 2 keer per week en zie echt dat mijn haar er een stuk beter uitziet en er beter aanvoelt.

 photo Aussie5_zps02c11520.png

 

De Aussie 3 Minute Miracle zijn er in drie soorten verkrijgbaar:

Aussie 3 Minute Miracle Reconstructor – € 9,14
Aussie 3 Minute Miracle Colour Mate – € 9,14
Aussie 3 Minute Miracle Fizz Remedy – € 9,14

De Aussie producten zijn alleen te koop bij de Etos.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

22 reacties

  1. Ik heb de 3 minute miracle ook een keer geprobeerd, ik vond de geur echt heerlijk <3 en een handige verpakking! Top merk :D

  2. Kende het merk niet en nog nooit geprobeerd dus, maar ik hou me liever bij één merk en voor mij is dat john frieda..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *