Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ask me anything – de antwoorden

Afgelopen week vroeg ik in een artikel of jullie vragen aan mij hadden. In dit filmpje laat ik jullie het eerste deel van de antwoorden op de vragen zien. Mochten er nog nieuwe vragen zijn dan hoor ik die natuurlijk graag. Vergeet het filmpje trouwens niet op HD te zetten en je te abonneren op mijn Youtube kanaal!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

15 reacties

 1. Yay, leuk! Mijn vader heeft ook zo’n kaakoperatie gehad, kaakbot breken, stukje naar voren en dan nog ergens een schroef erin ^^ Maar bij hem was het echt nodig omdat hij anders over tien jaar met zijn ondertanden zijn verhemelte kapot had gebeten ofzo en een heeel slecht gebit had. Ik vind dat je als blogger een beetje op moet vallen, en ok misschien is een grote neus niet hét waar je mee geassocieerd wilt worden, maar daardoor blijf je misschien soms wel een beetje hangen.
  En mag je niet een keer thuis pasta ofzo koken, of lust je gezin dat niet? :’)

 2. heeyy mensen die op youtube over je neus praten zijn gewoon jaloers dat jij zo’n succsesvol account heb op youtube en je neus is helemaal niet zo groot ! en al zou die wel groot zijn so what? nobody’s perfect je gebit is trouwens ook niet lelijk hoor tenminste ik zie het niet! en je heb hele mooie ogen xx leuk filmpje

 3. Heee.

  Leuke video :) Mooie relaxte stem heb jij !
  Nog een vraagje; welke wasbak heb jij? waar heb je die vandaan ;o?
  Ik wilde namelijk ook nog eentje op m’n kamer en deze is supermooi !

  xx

 4. Hoi Aranka,

  Ik vroeg me af, ik gebruik face wash, moet ik daarnaast ook nog een tonic en reinigingsmilk gebruiken?
  En welke dagcreme raad jij aan?

 5. Leuk filmpje! Enneuh, die kaakoperatie… doe idd maar lekker niet. Je bent perfect zoals je nu bent! Ik zou die operatie eigenlijk ook moeten (bij mij was het voorgesteld door de orthodont want na 2 jaar blokjesbeugel zagen ze pas dat ze eigenlijk niet echt veel voor me konden betekenen tenzij ik eerst die vreselijke kaak-breek operatie zou doen). Ik, toen als 15 jarige zag dat absoluut niet zitten en ben inmiddels 25. Tot nu toe nog niet echt spijt gehad al zou ik mssn ooit wel van die porseleinen frontjes of zo willen :)
  Mijn zus heeft de operatie toen wel gedaan en het resultaat is super goed maar ik heb haar lijdensweg van te dichtbij meegemaakt :s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *