Search
Close this search box.

Ask Me Anything, de antwoorden

Van de week vroeg ik jullie op social media of jullie nog vragen voor mij hadden en daar kwamen een hoop leuke reacties op! Het leek me wel weer eens leuk om een ask me anything filmpje op te nemen, dus hierbij! Vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal!

Hi allemaal, welkom op mijn blog over beauty, food en lifestyle! Ik ben Aranka, een echte girl next door van 28 jaar die met veel passie blogt over alles wat op haar pad komt! Bijna elke dag komt er een artikel online over van alles dat de vrouw interesseert! Ik wens je veel kijk- en leesplezier. Liefs, Aranka

11 reacties

  1. Oeh ja, de media markt. Oh windows 8 is echt vreselijk. Ik heb nu een macbook, echt 100x beter. TFSI is inderdaad super fijn. Leuke antwoorden heb je gegeven.

  2. Leuk om te horen! Ik zou denk ik ook voor de Mediamarkt kiezen. Zijn toch veel spullen met een grote waarde die ik ook goed zou kunnen gebruiken!

  3. Leuk filmpje! En de Mediamarkt – herkenbaar en een slimme keuze, haha! Ik vind het altijd wel grappig dat jij een beautyblog hebt maar eigenlijk helemaal niet zo van sommige make-upproducten houdt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *