Ask me anything – de antwoorden #2

Zo in dit deel de laatste vragen ook beantwoord, het is weer een lekker lang artikel geworden. Klaar voor alle vragen die nog niet beantwoord waren? Hier komen ze!

Jewelyz: Wie ben jij over 10 jaar?

Ik hoop over 10 jaar met veel plezier in het leven te staan. Een eigen huisje met mijn vriend te hebben, getrouwd te zijn en misschien wel kinderen (op 29 jarige leeftijd kan dat wel toch?). Ik heb zelf geen idee of ik dan nog met mijn website bezig ben, maar als ik daar nog elke dag plezier aan beleef lijkt me dat hartstikke leuk. Voor de rest moet ik gewoon gelukkig en gezond zijn, ik hoef niet rijk te zijn en een mooie Audi voor de deur te hebben staan. Hopelijk ben ik dan nog gewoon de normale en nuchtere Aranka.

Neline: Met welk idee ben je deze blog begonnen? Vind je de gevolgen van roem en bekendheid fijn?

Met bloggen ben ik eigenlijk begonnen toen ik me verveelde, het leek me erg leuk om te doen dus startte een gratis blog bij WordPress. Ik wilde een meidenblog en ik moet zeggen dat me dat toch aardig is gelukt. De gevolgen van roem en bekendheid merk ik eigenlijk niet echt, want zo bekend ben ik nou ook weer niet, haha!

Hester: Heb je weleens gedacht ‘ik ga stoppen met bloggen, ik vind de ‘verplichting’ niet leuk’?

Nee, nog nooit! Ik beleef elke dag zoveel plezier aan het bloggen dat ik er eigenlijk geen genoeg van krijgen. Het liefste sluit ik me de hele dag op om lekker op het internet te surfen en ideeën op te doen voor mijn blog en het daarna natuurlijk uit te werken in een blogpost. Maar soms voel ik me inderdaad wel schuldig en zie ik het bloggen als een verplichting. Zoals van de week toen ik ziek was, ik baalde enorm dat er niks online stond en kon het eigenlijk niet los laten dat er niks online stond.

Kelly: Wat wilde je vroeger worden toen je klein was?

Dierenarts! Waarom weet ik niet want ik ben eigenlijk helemaal geen dierenvriend. Ik vind ze super lief enzo hoor, maar ben er vaak wel een beetje bang voor. Oh, en ik kan absoluut niet tegen bloed, slangetjes, operaties en dat soort dingen.

Caroline: Wat voor parfum zou je maken als je een parfum mocht maken, welke geurnoten zou je erin stoppen, hoe zou de fles eruit zien?

Hmm dat is een lastige, het moest sowieso roze, met veel bloemetjes, strikjes en tierlantijntjes, dat is echt Aranka! Verder moet hij ruiken zoals Viva La Juicy, dat is echt mijn favoriete luchtje ever!

Danielle: Kijk je ook vaak op blogs van je volgers?

Ja, maar ik ben echt een lurker hoor! Dus grote kans dat ik jullie blog wel eens rondig heb doorzocht, haha!

Hylke: Met jou lichte huid, welke BB creams en foundations raad je aan die je gewoon in het kruidvat kunt kopen?

De Rimmel BB Cream!

Fleur: Wat was je beste/slechtste op de middelbare school?

Qua leerprestaties was ik een gewone leerling, ik had een hekel aan leren of om ook maar iets aan school te doen, dus ik heb mijn hele HAVO vrijwel niks gedaan. Gelukkig altijd wel voldoende om gewoon over te gaan. Qua leerling was ik eigenlijk het lieverdje van iedereen en kon altijd heel goed met iedereen opschieten. Ik ben gedurende 6 jaar middelbare schooltijd nog nooit de klas uitgestuurd of  hoeven nablijven, leraren geloofde ook altijd dat ik mijn huiswerk af had, terwijl dat nooit zo was.

Raya: Hoe zie jij de toekomst van By Aranka?

Stiekem zie ik hem wel succesvol tegemoet. Mijn bezoekersaantallen schieten de laatste tijd echt als paddenstoelen uit de grond en daar ben ik echt super blij mee. Voor de rest werk ik nu samen met Sanoma Media en we hebben samen hele gave dingen in petto om mijn blog tot een groot succes te maken!

Gerda: Om welke dingen kun jij huilen?

Ik ben echt een verschrikkelijke huilebalk soms, maar dan kan het maar over een paar dingen gaan: kanker, mijn moeder en als je mij op mijn gevoelige snaar trapt.

Sharon: Heb je wel eens moeite (gehad) met je lengte?

Nee, nooit! Alleen dan in de kledingwinkel als ik weer eens broeken nodig had (en alleen dure merken hebben lange broeken). Ik vond het vroeger altijd stoer om de langste van de klas te zijn en nu vind ik wel dat het veel voordelen heeft. Met feesten kijk ik lekker overal overheen en kan altijd iedereen vinden. Alleen die hakken, ja die laat ik maar mooi in de winkel staan.

Anne Solveig: Welke blogs vind jij zelf het leukst?

Misslipgloss, Beautylab, VeraCamilla, Ohmyfoodness en Alyssaa

BeautyFrique: Hi Aranka, ik las een keer een gemene comment op je blog die echt nergens op sloeg en puur bedoeld was om te kwetsen. Hoe ga jij om met dit soort gemene comments?

Vroeger zou ik me dat heel erg aantrekken, nu maak ik me er helemaal niet druk om, je hebt toch alleen jezelf er maar mee. Maar als iemand het in real life tegen me zou zeggen zou ik toch wel eventjes slikken.

Danielle: Waarom denk je dat jou blog zo groot en bekend is geworden in zo’n korte tijd?

Ik heb eigenlijk geen idee, blijkbaar deed ik iets goed. Maar ik weet wel dat veel mensen mijn foto’s erg mooi en duidelijk vinden, ik denk dat dat wel redelijk snel volgers trekt. Ook ben ik best wel veel genoemd in de media.

Fleur: Wat is je lievelings make-up product ever?

MAC Studio Fix foundation!

Gerda: Wat vind je het belangrijkste in je leven?

Gezondheid en je dierbaren om je heen. Dat heb ik wel geleerd in mijn leven van 19 jaar lang. Mijn moeder is heel ziek geweest en wat ben je ongelukkig als een belangrijk persoon niet bij jou in de buurt is maar ligt te vechten voor haar leven. En een goede gezondheid is erg belangrijk, wat heb je nou aan veel geld als je doodziek bent en niet eens je bed kan uitkomen? Je bent pas echt rijk met een goede gezondheid.

Shelly: Bij welke mensen vind jij het meest steun in moeilijke tijden?

Mijn moeder, vriend en beste vriendin. En misschien klinkt het gek, aan wildvreemde mensen op het internet.

Dit vind je misschien ook leuk

30 reacties

 • Reply
  femketje
  19 februari 2013 at 15:04

  leuk beantwoord allemaal :D

 • Reply
  Hester
  19 februari 2013 at 15:04

  Mijn vraag zit er ook tussen, leuk om te lezen weer!

 • Reply
  chucky1012
  19 februari 2013 at 15:18

  Zo leuk…. Ik ben nu al super benieuwd naar het resultaat als je blog een groot succes is…..Meid…. ga zo door met je blog, Het is mooi, leuk en interresant……altijd handige info over make-up etc.! ;-)

 • Reply
  Miranda
  19 februari 2013 at 15:18

  Wat een leuke vragen ,erg leuk om te lezen.

 • Reply
  Anne Solveig
  19 februari 2013 at 15:30

  Leuk zeg :)!

 • Reply
  Melanie
  19 februari 2013 at 15:32

  Leuk om te lezen! Ik vind OhmyFoodness ook een hele leuke blog!

 • Reply
  Eline
  19 februari 2013 at 15:36

  Leuk om te lezen! ^^

 • Reply
  martinaa89
  19 februari 2013 at 15:45

  mooie vragen en antwoorden! Ik zat laatst nog te denken dat ik je op de 2e BG party voorbij heb zien lopen toen ik in de wachtrij stond buiten! ik dacht hey ik ken haar ergens van,, en pas veeeel later toen ik je blog dagelijks ging lezen kon ik je pas echt plaatsen! beetje maf, maar wel grappig !
  super dat het zo goed met je blog gaat, dat moet je vast veel energie en “blog-zin” geven! dat heb ik al bij het lezen van een fijne reactie op mijn eigen blog :)
  nog heel veel succes aranka!

 • Reply
  Sofie
  19 februari 2013 at 15:47

  Wat leuk beantwoord!

 • Reply
  Ingeborg
  19 februari 2013 at 15:54

  Super leuke antwoorden.

 • Reply
  Daniëlle Springer
  19 februari 2013 at 16:36

  Yeah, wel 2 antwoorden op mijn vragen. Dankjewel! Ook ik vind je blog heel erg leuk door de foto’s. Ze zijn heel helder en fris en stralen direct kwaliteit uit! :)

 • Reply
  Angelique
  19 februari 2013 at 16:51

  leuke vraag en antwoorden zo kom je toch meer over iemand te weten! Leuk!

 • Reply
  Sofie
  19 februari 2013 at 17:14

  Wat een leuke vragen! En leuke antwoorden! Ik lees je blog eigenlijk heel vaak maar ik laat nooit comments achter. Maar bij deze. Eens moet de eerste keer zijn ;)

 • Reply
  talsbeauty
  19 februari 2013 at 17:22

  Mooie antwoorden heb je gegeven, erg leuk om te lezen.

 • Reply
  Suzanne
  19 februari 2013 at 17:23

  Super leuk om te lezen.

 • Reply
  Silvy
  19 februari 2013 at 18:15

  Heel erg leuk om te lezen! Ik vind je antwoord op de één na laatste vraag echt heel mooi. Klopt helemaal! :)

 • Reply
  Nina
  19 februari 2013 at 18:43

  leuk om te lezen!

 • Reply
  Kimberly
  19 februari 2013 at 18:46

  Leuk om je antwoorden weer te lezen! En het zou leuk zijn als je een parfum zou maken, mijn smaak kwa geur komt wel dicht bij jou in de buurt, dus ik denk dat ik hem wel lekker zou vinden. Viva la Juicy vind ik zelf ook heerlijk!

 • Reply
  Shelly
  19 februari 2013 at 19:12

  Leuk om je zo beter te leren kennen! =)

 • Reply
  Evelien
  19 februari 2013 at 19:17

  Leuke vragen en antwoorden. We leren je steeds beter en beter kennen.
  Trouwens, super leuk dat er de laatste dagen 2 updates zijn! Je slaat op die manier een hele goede richting uit met je blog (vind ik persoonlijk dan). Doe zo voort!

 • Reply
  Maureen
  19 februari 2013 at 19:48

  Superleuk om te lezen, echt leuk ingevuld ook!

 • Reply
  Kelly
  19 februari 2013 at 20:05

  Wat een leuke antwoorden! Wat heftig dat je moeder zo ziek is geweest!

 • Reply
  Ashleey
  19 februari 2013 at 20:44

  Super leuk om te lezen en meer over jou te weten te komen.

 • Reply
  Gerda
  19 februari 2013 at 21:34

  Lieve Aranka, wat mooi dat je al deze vragen zo eerlijk beantwoord hebt. Je bent pas echt rijk met een goede gezondheid, gaf je aan op mijn vraag. Dat denk ik ook. Wat erg voor je dat je moeder zo ziek is geweest.
  Veel succes met alles en ik ga jouw blog overal promoten!!

 • Reply
  wendy
  19 februari 2013 at 21:58

  Leuk om te lezen en ook leuk dat je blog zo snel met bezoekers omhoog gaat:)

 • Reply
  Mariska
  19 februari 2013 at 22:53

  Mooi om te lezen! Vind het mooi hoe je zegt dat je het rijkste bent met een gezond leven.

 • Reply
  ilona
  19 februari 2013 at 23:03

  Leuk om wat meer over je te weten te komen! Ik volg je nu korte tijd en ik vind je blog erg leuk! Ga zo door zou ik zeggen !

 • Reply
  Evelien
  20 februari 2013 at 17:44

  Hee Aranka, wat een leuke antwoorden allemaal. Leuk om je zo meer te leren kennen!

  Natuurlijk mag je die vooruitzichten hebben zoals je noemt over 10 jaar!

  Ik ben getrouwd op m’n 25e en ben nu 27 en heb een lief dochtertje van 10 maanden oud.

 • Reply
  xxxcharr
  23 februari 2013 at 18:34

  Leuke antwoorden.
  Ook leuk om te lezen welke blogs jij leuk vind :)

 • Reply
  Sabine
  25 maart 2013 at 20:34

  Ik zie nu pas dat je OhMyFoodness als favoriete blog hebt genoemd. Wat lief, dankjewel!

 • Laat een reactie achter