Search
Close this search box.

Arm Candy: Buddha to Buddha

 photo Buddha10_zpsa0a73a64.png

Helemaal hot zijn op dit moment armbanden, en al helemaal de Buddha to Buddha armbanden. In het begin vond ik ze niet echt wat aan, omdat ik die groten iets te lomp vind, maar ik wist helemaal niet dat ze ook smalle modellen hadden, die vond ik echt ontzettend mooi. Ze zijn stoer maar tegelijkertijd ook weer elegant. Helemaal trots loop ik er nu met eentje om mijn pols!

 photo Buddha_zps40345a6b.png

Ik heb hem van Sieraden Webshop, waar ze eigenlijk alles verkopen, Buddah to Buddah armbanden, Buddah to Buddah ringen en nog veel meer van dit super hippe merk. Binnen een dag heb je je sierraad in huis en je kan heel gemakkelijk betalen met iDeal. Mijn armband kwam binnen in een leuk Buddha to Buddha doosje. Ik vond het eigenlijk een beetje saai, want voor zo een dure armband had ik wel een iets chiquere doos verwacht.

 photo Buddha2_zps60eadcee.png

Maar misschien was ik een beetje te voorbarig, de armband zat namelijk niet los in het doosje maar in een prachtig echt leren etui. Ik vind het etui echt super stoer en daar kan je hem makkelijk in opbergen en bewaren.

 photo Buddha1_zps806ddf33.png

Ook zat er nog een echte zilverpoets doek bij, want de armband is van echt zilver. De armband is erg zwaar en bevat veel zilver, vandaar dat het geen goedkope armbanden zijn, je krijgt er dus wel echt kwaliteit voor terug.

 photo Buddha3_zpsf3cd015a.png

Ik heb gekozen voor het J081 Chain Special Junior model, of het echt een model voor jongeren is weet ik niet, want mij past die perfect. Misschien omdat hij wat fijner is heet hij junior, maar ik vind hem echt prachtig. Hij heeft trouwens ook een super leuk slotje, met allemaal bloemetjes en natuurlijk het merkje erop gedrukt.

 photo Buddha4_zpsfa0fccc6.png

De schakels zitten heel dicht op elkaar en hebben een stoer uiterlijk. Ik vind het wel een unisex armband, ik zie er ook wel een man mee rond lopen, maar als vrouw zijnde vind ik hem ook erg mooi.

 photo Buddha5_zps9fffdaa4.png

Het slotje is erg goed beveiligd, daar ben ik blij om! Je moet hem heel strak dicht klikken en dan zit er ook nog eens een veiligheids knipje op zodat je wel heel raar moet doen wil je deze armband kwijt willen raken. Ook de andere kan van het slotje loopt het patroontje van de bloemetjes mooi door.

 photo Buddha6_zpsa3aaa080.png

Aan de onderkant van het slotje staat trouwens nog het logo van Buddha to Buddha en natuurlijk de code dat het echt zilver is.

 photo Buddha7_zps6e5a5629.png

En staat hij niet geweldig met mijn nieuwe horloge? Ik vind het samen echt een super stoere combinatie.

 photo Buddha8_zpsf86ad7b1.png

Omdat het slotje wat zwaarder is draait hij wel snel naar beneden, maar ik vind hem zo leuk dat ik hem eigenlijk veel liever naar boven draag.

 photo Buddha10_zpsa0a73a64.png

 photo Buddha9_zps3716af1e.png

Ik ben echt ontzettend blij met mijn Buddha to Buddha armband van Sieraden webshop. Hij is niet goedkoop, namelijk € 309,- maar daar heb je wel een echte kwaliteits armband van die ook van echt zilver is. Er zijn nog veel meer leuke Buddha to Buddha modellen voor minder geld, dan moet je maar even snuffelen!

Wat vinden jullie van Buddha to Buddha armbanden?

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

38 reacties

 1. Leuk armbandje! Staat mooi bij je horloge inderdaad <3. Ik ben zelf meer van de fijnere, vooral ook schattige armbandjes dus ik denk dat zo eentje niet zo goed bij me past.

 2. Ik heb zelf een buddha to buddha armband model chain small, en een ring. Heb er toevallig gisteren een artikel over geschreven haha! Ik vind wel dat jouw armband erg duur is want de mijne was 340 maar is een stuk groter.

 3. Armband staat leuk bij je horloge, maar het is absoluut niet mijn ding.
  En dan heb ik nog niet eens gehad over de prijs.. als ik me bedenk wat
  ik daarvan allemaal had kunnen kopen. veel geluk ermee!

 4. Ik wil ook graag nog eens een zilverkleurige michael kors. Nu heb ik een roségouden. Superblij mee maar ik wil toch ook nog eens een zilveren!

 5. Ik vind de meeste modellen ook een beetje te grof, maar deze is heel mooi! De combinatie met je horloge is inderdaad ook gaaf :) Zoiets zou ik zelf ook wel kunnen uitzoeken!

 6. Ik vind hem je mooi staan, maar voor mij persoonlijk vind ik hem niet zo.. Ik vind hem wel ontzettend duur, nee ik laat ze mooi liggen (:

 7. Prachtige aanbrand! Staat je super mooi, ik heb ook echt een paar unieke items waar flink wat geld voor neer gelegd is, maar dat mag soms best!

 8. Dat geld zou ik er niet snel voor neerleggen, eerder voor een horloge denk ik, maar hij is wel mooi! Zo met je horloge is het echte armcandy!

 9. Prachtige armband! Dit is zeker een armband die ik ook zou kunnen dragen. ’t is dat ik mezelf eigenlijk nooit zulke dure sieraden cadeau doe… maar wel leuk om te vragen met m’n verjaardag ofzo.

 10. Ik ben ook met 1 begonnen. Erg verslavend. Heb 1 smalle ( Barbara) en drie brede. En een ring. Die van jouw staat je prachtig!!!en inderdaad zou ook ik de sluiting wat vaker bovenop willen zien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *