Search
Close this search box.

ARI by Ariana Grande

 photo Ariana Grande ARI4_zpscdxpnrhe.png

Elke ster die een beetje populair is heeft wel een eigen geur. We hebben alle jongen sterren de afgelopen jaren al wel gehad, One Direction, Justin Bieber en ga zo maar door. Maar nu is er nieuwe ster bij, Ariana Grande! Met haar geur ARI is het de bedoeling dat ze vanaf oktober gaat schitteren. Ik ben heel erg benieuwd naar de geur, want vaak zijn sterrengeuren mier en mier zoet, niet helemaal mijn ding.

 photo Ariana Grande ARI_zpsaj86jyqw.png

 photo Ariana Grande ARI1_zpsbtus4ywh.png

Ariana Grande scoort de ene hit na de andere hit. Ik ben dus heel erg benieuwd of deze geur ook een schot in de roos is. Het doosje ziet er heel lief en schattig uit, bijna een beetje kinderlijk. Ik vind het er best vrolijk en schattig uitzien, maar het is niet iets waar ik meteen voor zal vallen.

 photo Ariana Grande ARI2_zpsdtpgsn39.png

Elke kant van het doosje heeft trouwens een andere opdruk, op de bovenkant zie je haar handtekening, leuk voor de fans. Zelf heb ik er helemaal niets mee, maar het maakt het wel meer eigen.

 photo Ariana Grande ARI5_zpsmfxi8v0j.png

Ik vind het flesje er best leuk uitzien, maar als je het mij vraagt is dit zo een typische flacon voor sterrengeuren. Het is geen bijzondere fles, maar hij ziet er wel grappig uit. Het is geen volwassen en luxe flacon, maar vooral een hele leuke en speelse fles voor de wat jongere doelgroep.

 photo Ariana Grande ARI3_zps3igt5fb2.png

 photo Ariana Grande ARI6_zps5dorculv.png

ARI by Ariana Grande is een persoonlijke verklaring van Ariane Grande. Het is een geur met een uniek karakter en stijl die de zangers goed weerspiegelt. Het fliterige gevoel dat Ariana uitstraalt zal je ook terug ruiken in de geur. Het is de bedoeling met de lancering van deze geur dat de persoonlijkheid van Ariane echt overkomt op de fans.

 photo Ariana Grande ARI7_zpsg51qyast.png

De geur is precies wat ik dacht, hij is inderdaad mier en mier zoet. Misschien wel iets te veel als je het mij vraagt. Dit is echt zo een jonge geur die graag gedragen wordt door tieners.

Topnoten: knapperige peer, roze grapefruit en sappige framboos
Hartnoten: zachte musket, rozenknoppen en vanille orchidee
Basisnoten: Marshmallow, romige muskus en blonde houtsoorten

 photo Ariana Grande ARI9_zpsacgzzabq.png

De geur is een eau de parfum en blijft daarom goed hangen. De geur is erg zoet en aanwezig waardoor ik hem al snel te overheersend en bedwelmend vind. Je hebt dus maar een klein beetje nodig. De geur blijft goed hangen en is goed te ruiken gedurende de dag. Ik vind de geur absoluut niet vies, sterker nog, 6 jaar geleden had ik hem waarschijnlijk helemaal geweldig gevonden. Nu hou ik meer van de wat luxere en zwaardere geuren. Maar dat is niet erg, want Ariana richt zich ook op haar jonge doelgroep.

 photo Ariana Grande ARI8_zpshyg1up19.png

Ik vind de geur echt een schot in de roos voor de jongere meiden onder ons die van een lekker zoet luchtje houden. Ben je al wat ouder en hou je meer van wat uniekere geuren die wat zwaarder zijn? Dan is dit niet echt een geur voor jou. ARI van Ariana Grande is te koop vanaf oktober voor € 29,95 exclusief bij de Douglas.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

23 reacties

  1. Ariana Grande is zeker geen idool van me, maar dit parfum vind ik zo mooi qua vormgeving. Jammer genoeg hou ik wel niet van de zoete geuren dus dat vind ik echt jammer :p
    xx

  2. De flacon zelf is erg mooi, maar dat witte ding hoeft er eigenlijk niet op. Ik ben benieuwd naar de geur, maar ik weet niet of ik hem perse door haar zou kopen

  3. Hmm, jammer ! Ik ben zelf ook wat meer van de zwaardere geuren en een enkele keer zoet. Dus ik denk niet dat deze bij mij in de collectie komt

  4. Hmm, ik ben zelf wel fan van zoete geurtjes dus ik ben hier benieuwd naar! Fijn prijsje ook, en het flesje vind ik er juist leuk uitzien eigenlijk! Misschien inderdaad wat kinderlijk, maar ik vind het schattig haha.

  5. Wat een ontzettend leuk parfum. Ik herken het enorm, ik draag nu ook eerder luxere en zwaardere geuren. Toch heb je mij heel nieuwsgierig gemaakt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *