Aranka door de 9 jaar van het bloggen heen

Mijn ervaring met een wimper lift (Lash Lift)

Ik was iets op mijn website aan het zoeken, toen ik ineens op een oud artikel van mijzelf stuitte. Ik besloot hem te openen en moest ineens wel lachen, wat ben ik in al die jaren veel veranderd zeg! Van tiener tot volwassen vrouw. Nu leek het mij wel grappig om al die jaren eens onder elkaar te zetten en naar het verschil te kijken.

Oké, als ik dit lijstje hieronder bekijk schiet ik wel een beetje in de lach. Van prachtige looks tot hele mooie geposeerde foto’s (ahum), het was er allemaal. Heel wat haarkleuren, lengtes en kilo’s zijn de revue gepasseerd en kijk mee!

Volgen jullie mij al op Instagram?

2011

In 2011 begon ik als het goed is met mijn blog, aangezien ik toen nog niet zoveel beauty deed kon ik niet echt een passende foto vinden. Maar deze vond ik wel! Lange lokken en van die lekker opvallende oorbellen. Ik was nog echt een tiener hier!

2012

Hier ook nog steeds mijn lange haren met een blond kleurtje (dat hier wel geel lijkt). Ik droeg amper tot geen make-up en een verschrikkelijke kleur lipstick…

 photo Fashionset7_zps4c15d473.png

2013

In 2013 had ik nog steeds lang haar en had het zo te zien eens een keer donker geverfd. Nu zie ik ook meteen weer waarom ik geen lang haar meer wil. Ik heb heel fijn haar dat zo zonder volume naar beneden hangt… De lipstick is ook niet echt een succes al zeg ik het zelf…

 photo Essence-Soo-Blush10_zps9b6ea219.png

2014

In 2014 zei ik gedag tegen mijn lange haren en knipte het een stuk korter. Ik weet niet of ik het zo kort nog wel leuk vind, maar het staat wel een stuk volwassener! Ook ging ik steeds meer make-up dragen.

 photo NARS Deep Throat Blush11_zpspan51rc8.png

2015

In 2015 ging ik samenwonen met Danny en toen vlogen de kilo’s er ook echt aan. Hier was echt dik over de 100 kilo, dat nooit weer! Je kunt het ook goed in mijn gezicht zien dat ik hier een stuk dikker was. Als ik foto’s uit 2015 terug zie schrik ik ook echt.

Urban Decay Full Spectrum Palette

2016

In 2016 besloot ik dat het zo niet langer kon en viel 20 kilo af. Zoals je kan zien een wereld van verschil in mijn gezicht. Ik knipte mijn haar weer wat korter en speelde meer met make-up.

Essence Metal Chrome Blush

2017

Als ik naar foto’s uit 2017 kijk herken ik mijzelf er meteen in, het is natuurlijk ook maar twee jaar geleden. Blond haar, wat langer en een make-up look waar ik mij goed bij voel. Een stuk volwassener gezicht heb ik hier gekregen.

Dior DiorSkin Rouge Blush Poison Matte

2018

Een groot verschil tussen 2017 en 2018 zie ik eigenlijk niet. Ik draag hetzelfde soort make-up en mijn haar is ongeveer hetzelfde gebleven.

Automatische concepten

2019

En dit is nu, alleen de haarkleur is een groot verschil. Verder zie ik wel dat ik wat ouder ben geworden (meer volwassen oog) dan voorgaande jaren en ik vind dat het mijzelf wel staat. Maar wat een verschil in die 9 jaar zeg. Echt van jong guppie tot volwassen vrouw. Echt heel grappig om zo onder elkaar te zien. Ben benieuwd wat het verschil tussen nu en over 9 jaar is!

Zetten jullie wel eens foto’s van jezelf onder elkaar in verschillende jaren? Eigenlijk best eens grappig om te doen!

Dit vind je misschien ook leuk

13 reacties

 • Reply
  Mariska
  8 september 2019 at 08:37

  Wat grappig om dat zo te zien! Ik heb het geloof ik allemaal ook wel voorbij zien komen op je blog. Volg je sinds 2014 of 2015 volgens mij :) Zelf zet ik mezelf nooit echt onder elkaar.

 • Reply
  Veronique
  8 september 2019 at 08:56

  Leuk om te zien. Ik weet dat ik een tijd geleden heel kort haar had, begin van mijn burn out zat en dat ik nu volwassener oog. Al voel ik me totaal niet zo. ?

 • Reply
  Romy
  8 september 2019 at 09:23

  Wat leuk om zo een vergelijking te maken van de jaren! Je bent best wel veranderd en het is ook mooi om te zien hoe je van een tiener in een volwassen vrouw bent veranderd. Ik keek toevallig laatst foto’s terug en zag ook best veel verschil met bijvoorbeeld 7 jaar geleden, terwijl ik altijd dacht dat ik nauwelijks veranderd ben in de loop der jaren.

 • Reply
  Kimberley
  8 september 2019 at 10:35

  Hahaha ik weet gelijk wanneer ik ben begonnen je blog te volgen, ik herken de lipstick: 2013. Leuk om zo terug te blikken.

 • Reply
  rachel
  8 september 2019 at 11:55

  wat leuk om te zien en ik weet nog alle fotos wel van je :D en ik heb pas ook een blogpost met zo’n rijtje fotos onilne gezet ;) ik houd er van nou ja bij andere dan haahah

 • Reply
  Tessa
  8 september 2019 at 13:15

  Leuk om deze foto’s te zien!

 • Reply
  Bettie
  8 september 2019 at 15:16

  Dat vind ik nou zo leuk aan bloggen (en youtube). Je kunt dan gewoon een lange tijd terugkijken en zie je hoe gegroeid en veranderd bent. Leuk om zo te zien

  Bettie

 • Reply
  Sanne
  8 september 2019 at 17:23

  Wat leuk om zo’n compleet overzicht van je looks door de jaren heen te hebben! Ik kijk op bepaalde fasen liever niet terug, qua make-up en kapsel haha.

 • Reply
  Lien
  8 september 2019 at 20:45

  Leuk artikel! Ik vind het korte haar van 2014 je heel goed staan eigenlijk ?

 • Reply
  Jorinde
  8 september 2019 at 23:31

  Super leuk dit om te zien! Je bent een stuk volwassener geworden! Ik wil bepaalde jaren niet meer zien, haha!

 • Reply
  Tineke
  10 september 2019 at 11:41

  Ik vind je op alle foto`s prachtig!

 • Reply
  chucky1012
  10 september 2019 at 21:46

  Zo mooi om dmv een terugblik van heel lang geleden weer foto’s te zien en dan om te vergelijken en hoe men veranderd is….

 • Reply
  Ilona
  11 september 2019 at 10:03

  Leuk om te zien! Je foto van 2014 vind ik heel leuk

 • Laat een reactie achter