April: No Buy Month

Het is voor mij dan eindelijk zo ver, ik ga een maand niks kopen wat met beauty te maken heeft. Ik ben nu 18 en moet een stuk meer betalen aan zorgverzekering etc. en mijn scooter is kapot geweest en ik wil ook graag sparen. En dat kan ik allemaal niet makkelijk doen als ik zoveel geld uitgeef aan beauty producten, want eerlijk ik geef echt teveel uit. Maar heeft deze no buy month ook gevolgen voor jullie?

Het zal niet echt gevolgen hebben, maar ik denk dat ik deze maand een stuk minder nieuwe producten aan jullie laat zien. Want ik mag die niet van mezelf kopen, maar ik hoop daar wel tegenover te zetten dat er andere leuke artikelen online komen zoals FOTD, EOTD, tips, How-To’s en filmpjes. Hebben jullie iets waar je graag een artikel over willen zien zeg dat dan, want dan weet ik waar ik mee aan de slag kan.

Hopelijk gaat het me lukken deze maand want dan hou ik echt wat geld over! Wish me luck :)

Dit vind je misschien ook leuk

11 reacties

 • Reply
  Joyce
  5 april 2011 at 07:52

  Succes! Je kunt het.
  Ik heb vorige maand ook veel te veel uitgegeven, maar ga nu even besparen.
  Ga de 22ste naar Parijs en Parijs zonder beautyshoppen kan natuurlijk niet!

 • Reply
  Manon
  5 april 2011 at 08:49

  Succes ermee! FOTD’s en EOTD’s vind ik sowieso altijd leuk om te zien!

 • Reply
  Amber
  5 april 2011 at 09:56

  Veel succes!

 • Reply
  Divaofgeneva
  5 april 2011 at 10:08

  Heel veel succes met je no buy maand! Het is ook eens leuk om gewoon weer eens te kijken, wat je allemaal al niet in huis hebt en de boel eens even lekker op te ruimen.
  Ik vind het altijd erg leuk om FOTD, EOTD of een NOTD te zien! Fashion gerelateerde items vind ik ook altijd erg leuk!

  Je kunt het meis!

  Liefs,

 • Reply
  Carola
  5 april 2011 at 12:40

  Heel veel succes met je no buy!
  Ik heb er in januari een gehad, en juist als je niets mag kopen zie je zoveel leuke dingen die je zo graag wilt hebben..

 • Reply
  Jeanine
  5 april 2011 at 15:05

  Succes voor mij is deze maand ook een no-buy maand. ^^

 • Reply
  Yak Man
  5 april 2011 at 16:54

  oe, heel veel succes! Trouwens wel goed dat je inziet dat je teveel beauty producten koopt :O.

 • Reply
  Silva
  5 april 2011 at 17:45

  Veel succes! Enne…tutorials zijn altijd leuk ^^

 • Reply
  DalaLuz
  5 april 2011 at 17:46

  Heel veel succes ermee!

  Ik denk dat zo’n No Buy Month een mooi moment om regelmatig een herontdekking in de spotlights te zetten op je blog.

  Of juist een overzicht van de eigenlijk nooit echt gebruikte spullen, waarom je ze nooit gebruikt en wat je kunt doen om dergelijke miskopen te voorkomen. Kan heel educatief zijn denk ik.

  Of een inventarisatie van hoeveel variaties op je lievelingskleur oogschaduw/lipstick/nagellak/etc je eigenlijk al hebt… Ik moet dat ook echt zelf gaan doen, ik bedoel, hoeveel bruin, nude en kopertinten moet een mens in hemelsnaam willen hebben… Maar ja, dan sta ik daar voor het schap en dan roept zo’n prachtige kleur weer: koop mij, ik ben 50% korting, je wilt me… En daar ga ik dan weer LOL Ik moet mezelf maar eens ernstig toespreken :S

  Maar soms is het juist weer heel leuk om nieuwe dingen te ontdekken en je stash eens lekker fris op te schudden. Kan het einde van je no-buy periode met een beetje mazzel gelijk goed van start gaan met je eigen blogsale!

 • Reply
  Sharon
  6 april 2011 at 17:06

  Oei veel succes! Ik ben van plan lekker veel nieuwe Catrice te kopen, zoveel leuks gezien! ;)

 • Reply
  Esmay
  6 april 2011 at 18:13

  Ik doe met je mee! Ik ga alleen nog zaterdag in amsterdam wat kopen maar dan is het even gebeurd!

 • Laat een reactie achter