Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Anti friction stick – dit zijn de beste!

Het is zomer en dan komen de jurkjes, rokjes en korte broeken weer tevoorschijn. Voor veel dames komt er dan een ongemakkelijk probleem om de hoek kijken, schurende bovenbenen! Ik schrijf hier al jaren over en een anti friction stick is dan zeker een oplossing. In het begin waren ze een beetje karig te verkrijgen, maar tegenwoordig heb je heel veel fijne en budgetvriendelijke opties. Ik deel met jullie de beste anti friction sticks!

Bron afbeelding: Shutterstock

Wat is een anti friction stick?

Door de warmte en het gebrek aan stof tussen de benen kunnen je benen tegen elkaar gaan schuren. Dit zorgt vaak voor een geïrriteerde en pijnlijke huid waar zelfs blaren op kunnen ontstaan. Wanneer je wat vollere benen hebt schuren de wat vochtige benen langs elkaar door de hitte of misschien door het sporten waardoor irritatie ontstaan. Een anti friction stick legt een laagje over de huid heen waardoor de irritatie voorkomen wordt. Breng het product voor het sporten of lopen in een dikke laag aan op de zones waar wrijving ontstaat. Denk daarbij dus aan je bovenbenen, oksels, onder de borsten of eventueel nek.

Decathlon Aptonia Anti Friction Stick – € 6,99

Jaren geleden schreef ik al over de Decathlon Antischuurstick en is wat mij betreft nog steeds een van de beste en goedkoopste anti friction sticks. Je brengt het gemakkelijk aan op de huid en blijft ook een geruime tijd zitten. Mijn benen schuren natuurlijk nog wel langs elkaar, maar zonder een irriterend gevoel. Je brengt de stick heel gemakkelijk aan met de handige verpakking, daarnaast is hij ook nog erg handzaam om mee te nemen in je tas.

Action No More Friction – € 2,29

Deze Action anti friction stick is een ware hype op het internet, hij is heel goed betaalbaar en schijnt ook nog eens prima te werken. Hij zit in het vaste assortiment van de Action en je vind hem in het beautypad. Helaas is hij op dit moment zo populair dat hij zowat overal is uitverkocht. Mocht ik hem tegenkomen ga ik hem zeker voor jullie testen!

Kruidvat Anti Friction Bodystick – € 3,49

Een echte budgettopper, deze Kruidvat Anti Friction Bodystick. Let wel op, een paar weken geleden is dit product bij de Kruidvat gelanceerd als eenmalig product en niet standaard in het assortiment te koop. Ik heb goede hoop dat hij opgenomen gaat worden in het vaste assortiment, maar tot die tijd is hij helaas niet meer te koop.

Megababe Anti Friction Stick – € 14,00

Veruit de duurste in dit lijstje, maar ook de meest aangeraden anti friction stick op het internet. Helaas is hij niet zo gemakkelijk in Nederland te koop, maar mocht je een echt goede anti friction stick zoeken, bestel deze dan eens!

Balea Anti Wundreib Stick – € 4,95

Balea is natuurlijk niet in Nederland te koop, maar ik weet dat er genoeg mensen naar Duitsland gaan om de DM leeg te kopen. Balea heeft sinds kort ook een anti friction stick die ook nog eens een heerlijk tropisch geurtje heeft. Het is niet de goedkoopste van allemaal, maar als ik TikTok mag geloven wel heel fijn!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *