Zoek
Sluit dit zoekvak.

Anna Nooshin On Top

 photo Anna Nooshin On Top1_zpsdboo3n1z.png

Wellicht ken je de site NSMBL wel, maar kennen jullie ook het sterkte persoon Anna achter deze site? Anna schreef een boek genaamd On Top. Hoe het is om aan de top te staan met een eigen site of blog. Ik hoorde alleen maar enthousiaste verhalen over dit boek en besloot daarom het boek te kopen. Want een handboek voor online succes kan mij misschien wel inspireren en leren. Ik vertel jullie wat ik van Anna’s boek vond.

 photo Anna Nooshin On Top2_zpsgxatr1gi.png

Een boek over bloggen of online succes had ik eigenlijk nog nooit eerder gelezen. Ik ben iemand die graag iets op mijn eigen manier doet en dat is meestal dan wel goed. Maar eigenlijk heeft Anna mijn interesse wel gewekt. Want misschien kan het nog wel beter, of misschien kan ik nog wel heel veel leren. Ik wist eigenlijk niet zo goed wat ik van dit boek moest verwachten. Een soort van zakelijke handleiding over online successen of een persoonlijk verhaal van Anna op weg naar succes en het succes uitgelegd. Ik begon in de zon op het balkon te lezen en voor ik het wist had ik de helft van het boek uit.

 photo Anna Nooshin On Top3_zpsnnlfjnrq.png

Het boek ziet er mooi en strak uit, het nodigt wel meteen uit. Anna natuurlijk op de voorkant en het is subtiel weergegeven. Op de voorkant worden termen als ‘most successful blogger business’ genoemd maar dat neem ik altijd maar met een korrel zout. Maar toch trekt het je aan. En natuurlijk het magische zinnetje, handboek voor online succes. Ik was om en bestelde het boek.

 photo Anna Nooshin On Top4_zpsshu4hk59.png

Op de achterkant vind je wat meer informatie over het boek. Het is een inspiratiegids voor vrouwen die online actief zijn of online actief willen zijn. Het is inderdaad een boek met veel humor, leuke verhalen en herkenbare situaties. Het is Anna’s levensverhaal met een knipoog naar het succes. Waar komt ze vandaan, wat heeft ze meegemaakt en hoe is ze aan de top gekomen. Het is een prettig boek om te lezen en er staan zeker inhoudelijke tips in.

 photo Anna Nooshin On Top5_zpsqusoyfrz.png

Het boek heeft een hardcover wat ik altijd een stuk fijner vind lezen. Het boek heeft mooi wit en dik papier wat heel erg luxe aanvoelt. Het boek is ook rijk geïllustreerd met foto’s van Anna zelf en het dagelijkse leven.

 photo Anna Nooshin On Top6_zps5ahliq9v.png

Zoals ik al zei, het boek leest ontzettend makkelijk weg en het is ook vooral heel erg leuk om te lezen. Anna vertelt haar verhaal en ik vind het boeiend om te lezen. Ook met de prachtige foto’s van vroeger schep je er meteen een beeld bij.

 photo Anna Nooshin On Top7_zpsozxpnojp.png

Langzamerhand komen we steeds dichter bij het succes. Het boek is in duidelijke hoofdstukken verdeeld en daar vertelt Anna haar verhaal en deelt tips. Heel handig. Voor mij waren sommige dingen vanzelfsprekend omdat ik natuurlijk zelf blogger ben, maar er stonden ook genoeg dingen in waarvan ik dacht, dit moet ik ook echt eens gaan doen.

 photo Anna Nooshin On Top8_zps1swbajqr.png

Het boek gaat natuurlijk steeds verder. Hoe start je je carrière, hoe groei je en hoe is het om aan de top te staan. Zelf ben ik maar een middelmatig blogje, dus ik ken de echte top niet. Natuurlijk hoor ik wel verhalen, maar ik vond het wel boeiend om eens van een ander te lezen die het echt gemaakt heeft. En daar krijg ik diepe respect voor, want Anna werkt echt keihard.

 photo Anna Nooshin On Top_zpsxndit4u6.png

Ik vond het echt een heel erg leuk boek, las lekker weg en staan handige tips in. Of het boek nou ontzettend leerzaam is, nee dat vind ik niet. Het is meer Anna’s persoonlijke verhaal op weg naar de top met af en toe wat leuke tips. Maar veel is wel herkenbaar en logisch. Wil je meer weten over de weg naar de online top en vind je het leuk daar een persoonlijk verhaal bij te lezen, dan is On Top zeker een aanrader! Ik heb in ieder geval van het boek genoten.

On Top van Anna Nooshin is te koop voor € 19,95 bij bol.com en andere boekenzaken.

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

17 reacties

  1. Ik heb dit boek ook gelezen en het leest inderdaad super goed weg. Wat ik merkte is dat het niet zozeer een stappenplan boek is, maar dat ik echt heel erg geïnspireerd raakte door het lezen van haar verhaal en hoe zij is gekomen waar ze nu is. xxx Lucinda

  2. Het lijkt me een goed inspirerend boek, maar ik denk dat Masterclass voor ondernemen meer een handboek is.
    Liefs, Iris

  3. De laatste dagen lees ik zoveel goede reviews dat ik dit boek ook wel willen hebben. Ben alleen bang dat die in de boekenkast terecht komt en dat ik er verder nooit meer er naar om kijk x

  4. Ik heb het boek nog niet maar staat wel op mijn ‘aanschaf-lijst’ :-). De vakantie komt er bijna aan en dan ga ik weer lezen, héél véél lezen! Heb er nu al zin in. Nu heb ik weinig tijd om nog boeken te lezen naast mijn blog en héél erg veel studeren voor mijn werk! Maar goed, nog even doorzetten en dan kan ik weer heel veel boeken gaan lezen, yeah!

  5. Ik ben erg benieuwd! Hoor er al veel leuke verhalen over en ik heb al een aantal blogger boeken, dus deze is leuk voor de verzameling haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *