Search
Close this search box.

Andrélon Styling Pink Collection + win 5x een set

Andrélon heeft sinds kort een hele nieuwe stylingslijn de Pink Collection. Deze collectie bestaat uit vier heerlijke producten die jouw haar helemaal op en top laten zitten. Bestaande uit een volume poeder, shine spray, wax en een volume mousse. In het bovenstaande filmpje laat ik jullie zien hoe de producten werken en als je eventjes verder leest maak je ook nog eens kans op één van de vijf Pink Collection setjes van Andrélon die ik mag weggeven.

Als je kans wilt maken op een setje met de vier producten stuur dan een foto van jouw perfect gestylde haren naar: win@byaranka.nl! Op 19 mei kies ik de vijf winnaressen uit en krijgen persoonlijk een mailtje van mij en dan komen de producten zo snel mogelijk jouw kant op!

Prijzen:

Get the Volume Mousse – € 4,99
Get the Volume Powder – € 4,99
Go For Texture Crème Wax – € 4,99
Make It Shine Spray – € 4,99

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

29 reacties

  1. Ik ben ontzettend nieuwsgierig naar de volume poeder. Ik heb al met enig regelmaat lovende woorden gelezen op andere blogs over dit product. Ondanks dit, doe ik niet mee aan de winactie. De meiden die er wel aan meedoen: succes!

  2. leuk en duidelijk filmpje. Doordat je het ter plekke gebruikt voor de camera zie je goed het verschil van voor en na. Lijken me fijne producten omdat ik ook altijd zo weinig volume heb in mijn haar.

  3. Ik heb meegedaan met de winactie aangezien m’n haar altijd maar een beetje langs m’n gezicht hangt en ik in een experimentele fase wat betreft mijn kapsel zit haha, dus deze producten zouden van pas komen :) leuk filmpje!

  4. Dit is echt een droom :) mijn haar is van zichzelf vrij stijl en saai.. en daarnaast ook dun, pluizig en droog! Ik zou dolgraag deze andrélon producten willen testen & kijken of ik net zoveel volume in mijn haar kan krijgen als jij op het filmpje!

  5. Leuke winactie! Ik doe mee! Ben echt super benieuwd naar de producten, mijn haar is zo stijl dat alles wat ik probeer om volume in mn haar te krijgen mislukt! Hopen dat dit wel gaat werken! =)

  6. ik wil graag met de pink colletie meedoen maar als je misshien win kom je foto dan in beeld of als je een foto stuurt zien andere mensen het dan als ze je site bekijken want ik ben niet zo goed in foto’s maar ik wil het graag winnen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *