Andrélon Natuurlijk Puur

Kennen jullie de nieuwe Natuurlijk Puur lijn van Andrélon al? Het is een hele volledige haarlijn voor snel vet wordend haar en voor het haar wat wel een mooie glans kan gebruiken. En het mooiste van deze lijn is dat het parabenen, siliconen en kleurstoffen vrij is. Om deze vervelende ingrediënten hoef je je dus geen zorgen te maken en ze zijn allemaal erg fijn!

 photo Puurnatuur_zpsff133a62.png

Andrélon maakt natuurlijke haarverzorging vanaf nu voor iedereen bereikbaar! Natuurlijk Puur bestaat uit zes verzorgingsproducten in twee verschillende lijnen: Zuiver & Zen met groene thee extract en vitamine C, voor fris, vol en gezond uitziend haar. Zijdeglans & Zen met avocado- en amandelolie, voor prachtig verzorgd en glanzend haar. Beide lijnen zijn zonder siliconen, parabenen en kleurstoffen. Er zitten alleen siliconen in het 1 minuut masker.

 photo Puurnatuur2_zps5bef7438.png

Zuiver & Zen

Heb je fijn, slap haar dat snel vet en futloos wordt? De milde Zuiver & Zen formules bevatten natuurlijke energy boosters als groene thee en vitamine C. Deze producten geven je haar net dat beetje extra volume en de heerlijke ontspannende geur geeft je dat relaxgevoel. De geur van de producten is echt heerlijk, het zorgt er echt voor dat je de gehele dag lekker aan je haren snuffelt. Het schuimt lekker, brengt lekker aan, ontklit de boel en maakt je haar heerlijk fris!

Zuiver & Zen shampoo – € 3,69: reinigt je haar van wortel tot punt en maakt slap, vet haar direct weer fris en luchtig. Aangezien de formule geen siliconen bevat wordt je haar niet verzwaard.

Zuiver & Zen haar opfrisser – € 4,99: hebben je lokken zichtbaar behoefte aan een oppepper maar is er geen tijd om het te wassen? No stress: de haar opfrisser is de simpelste en snelste oplossing om je haar luchtig te maken en weer lekker fris te laten ruiken. Het is trouwens niet om je haar op te schonen, daar zou je echt voor een droogshampoo moeten gebruiken!

Zuiver & Zen anti-klit spray – € 3,79: nat haar is kwetsbaar en kan tijdens het doorkammen beschadigen. Door eerst een paar spraytjes anti-klit spray aan te brengen is het makkelijker doorkambaar en droogt het zachter en klitvrij op.

 photo Puurnatuur1_zpsfd4deb16.png

Zijdeglans & Zen

Heb je dof, vermoeid haar met een uitgebluste uitstraling? De Zijdeglans & Zen formules met natuurlijke avocado- en amandelolie, geven je haar de extra verzorging en glans die het nodig heeft zonder het te verzwaren. De heerlijke, ontspannende geur zorgt voor dat lekkere relaxgevoel waarmee je je eigen zen-moment creëert.

Zijdeglans & Zen shampoo – € 3,69: reinigt je haar van wortel tot punt en vermindert dofheid. Het valt soepeler en krijgt een natuurlijke, gezonde glans.

Zijdeglans & Zen conditioner – € 3,79: voedt je haar intensief en maakt het direct makkelijker doorkambaar. Voor een zachte, glanzende finish.

Zijdeglans & Zen 1 minuut masker – € 3,99: Al heb je weinig tijd, je kunt toch de voordelen van een intensief voedend masker ervaren. In één minuut krijgt dof, stroef haar een opleving! Geschikt voor dagelijks gebruik. Dit product heeft als enige wel siliconen, maar zelf heb ik daar geen problemen mee, hij doet prima zijn werk.

Hoe lijkt jullie de Andrélon Natuurlijk Puur lijn? Zelf ben ik erg onder de indruk, het is een vrij basic lijn maar heeft zeker alle producten die een lijn moet hebben. Het doet goed zijn werk, ruikt fijn en heeft geen nare toegevoegde ingrediënten, behalve SLS in de shampoo. Andrélon is te koop in bijna alle drogisterijen en supermarkten.

Sponsored Video

Dit vind je misschien ook leuk

16 reacties

 • Reply
  femketje
  19 augustus 2013 at 12:07

  ik zag het filmpje toevallig net op YT :3 het lijken mij wel erg fijne producten, vooral de shampoos!

 • Reply
  Mira
  19 augustus 2013 at 12:44

  Deze lijn lijkt me heel fijn! Ik heb extentions dus ik zoek altijd zo puur mogelijke producten!
  Check mijn blog voor een kortingsactie:)

 • Reply
  Martina
  19 augustus 2013 at 12:49

  Op dit moment gebruik ik een conditioner en shampoo van deze lijn!

 • Reply
  Milou
  19 augustus 2013 at 13:05

  Wat een lekker uitgebreid artikel Aranka! Heel fijn. :) Ik ben sowieso erg benieuwd naar deze lijn, maar nu helemaal. ;-)

 • Reply
  iscreambeauty
  19 augustus 2013 at 13:23

  Ze deden voor mijn haar niet veel goeds!

 • Reply
  allsweetbeauty
  19 augustus 2013 at 13:52

  Ziet er wel goed uit maar gebruik zelf altijd shampoo voor gekleurd haar om mijn rode kleur er langer in te blijven houden!

 • Reply
  Sandra
  19 augustus 2013 at 14:12

  Ik ben erg benieuwd, ik hoor best wel wisselende geluiden erover :)

 • Reply
  MySimplySpecial
  19 augustus 2013 at 14:52

  Lijken em prima producten!

 • Reply
  judithr8
  19 augustus 2013 at 14:59

  Ik kies toch liever voor shampoo zonder SLS.
  Maar de Zuiver & Zen shampoo vond ik ook wel fijn!

 • Reply
  medutch
  19 augustus 2013 at 15:12

  Ik zie alleen de reakties en niet het artikel, 2e dag op een rij.

 • Reply
  Pauline
  19 augustus 2013 at 15:34

  Toevallig heb ik hier de antiklit spray van, deze vind ik heel prettig en lekker ruiken :)

 • Reply
  Dionne (@Diolifestyle)
  19 augustus 2013 at 18:35

  Ze lijken mij heel fijn!

 • Reply
  Esther - Mango Sorbetto
  19 augustus 2013 at 20:58

  Ik heb toevallig net de shampoo en conditioner gekocht en het bevalt goed!

 • Reply
  Ilona
  20 augustus 2013 at 20:00

  Ik zie het artikel niet??

 • Reply
  Wieke van der wal
  4 september 2016 at 15:14

  Hallo allemaal, ik heb het 1 minuut masker en deze bevalt uitstekend. Hij is nu op maar ik kan nergens in een winkel of op internet een nieuwe kopen…….wie helpt me?

 • Reply
  Wieke van der wal
  4 september 2016 at 15:16

  De shampoo en conditionering zijn overal wel te koop maar nergens meer het masker….

 • Laat een reactie achter