Andrélon Laagjes Accent Paste

Veel meiden met lang haar hebben laagjes in hun haar geknipt, zo ook ik. Alleen ik heb behoorlijk stijl haar en ook best wel lang en zo vallen de laagjes ook minder op. Ik had deze pasta gekocht toen ik nog niet naar de kapper was geweest, inmiddels is er een stuk af maar wel verder in lagen geknipt dus kan ik dit nog prima gebruiken. Deze pasta belooft je laagjes extra te accentueren, maar doet dit het wel en voelt het natuurlijk aan in je aan? Ben je benieuwd naar dit product geworden? Lees dan snel verder.

Ik had deze ‘pasta’ gekocht omdat mijn laagjes een beetje in het niets vielen met mijn oude kapsel. Maar nu ik het geknipt heb kan ik het nog steeds prima gebruiken om een mooi en speels effect te krijgen met mijn laagjes. Maar laten we over gaan op de werking en of dit product het wel waard is.

De verpakking heeft 100 ml ‘pasta’ maar ik vind het toch meer een beetje wax gel achtig spul. Het beloofd niet vet en hard te worden. Dit is al een punt waar ik het niet mee eens ben, ik vind mijn haar juist wel vettig worden.. En hard word het niet echt maar het word ook totaal niet zacht als je met je vingers daarna door de haren gaat blijf je al snel steken omdat alles aan elkaar is gaan vast zitten. Je moet het product ook op droog haar gebruiken.

Zoals je kan zien zit er nog wel behoorlijk wat in de tube, zoals ik eerder al zei namelijk 100 ml en daar betaal je dan € 4,25 voor. De pasta ruikt trouwens erg lekker, ik moet meteen aan de kapper denken als ik dit luchtje ruik. De pasta verdeel je over je handen heen en hang dan met je hoofd ondersteboven en verdeel het over je haar met kammende bewegingen. Dit had bij mij niet echt heel erg veel effect dus ik heb het maar knijpend aangebracht voor een zichtbaarder effect.

Zo ziet de pasta eruit, gewoon wit met een lekkere geur. Ik heb hier veelste veel op mijn hand. Voor mijn lengte haar kan ik prima de helft gebruiken. Ik was een beetje te enthousiast met knijpen.

En hier zit het in mij haar, zoals je ziet kan je goed mijn laagjes zien en geeft het een erg natuurlijk effect. Alleen ik vind mijn haar wel heel erg vies aanvoelen, dat vind ik echt een minpunt aan dit product, want als mijn haar vies aan voelt doe ik het eigenlijk meteen in een staart of was het als dat mogelijk is. En als ik het in een staart doe dan zie je natuurlijk niks meer van het laagjes effect.

Het is dus een fijn product, alleen als een groot minpunt dat je haar er behoorlijk viezig van gaat aanvoelen. De pasta is te koop voor € 4,25 bij de drogisterijen.

Dit vind je misschien ook leuk

12 reacties

 • Reply
  Sabine
  5 mei 2011 at 09:38

  Jammer van dat vieze gevoel, dat vind ik vaak wel een minpunt bij zulke producten. Effect is wel gaaf! :)

 • Reply
  silke
  5 mei 2011 at 09:39

  Jammer dat je haar er een beetje vies en plakkerig van aangaat voelen, want het lijkt me verder een fijn product!

 • Reply
  Janne
  5 mei 2011 at 10:41

  Ziet er goed uit!

 • Reply
  Tatjana
  5 mei 2011 at 11:07

  Klinkt wel fijn, jammer dat je haar zo vies gaat aanvoelen! :(

 • Reply
  Stephanie
  5 mei 2011 at 11:45

  Ik heb zelf ook laagjes in mijn haar en elke keer als ik iets van gel of wax erin doe om mijn laagjes te accentueren, krijg ik inderdaad heel snel zo’n vies gevoel. Erg jammer is dat. Er moet toch wel een product bestaan die dat niet doet ;).

 • Reply
  Miss MATC
  5 mei 2011 at 12:52

  Ziet er goed uit maar jammer dat hij vies aanvoelt

 • Reply
  Suzanne
  5 mei 2011 at 13:21

  bah, dit soort producten voelen altijd zo kleverig aan ja! ook niets voor mij :(

 • Reply
  Mariska
  5 mei 2011 at 14:51

  Ziet er wel goed uit.. maar inderdaad wel wat kleverig.

 • Reply
  Sharon
  5 mei 2011 at 17:49

  Fijne review! Beetje jammer van dat kleverige dan..

 • Reply
  Silva
  5 mei 2011 at 20:31

  Bleh, niks voor mij. Ik haat het als je een product kan voelen in je haar :)

 • Reply
  Pauline
  6 mei 2011 at 00:49

  Tip: Deze verkopen ze voor 2 euro bij Euroland!

 • Reply
  Bam
  12 februari 2013 at 23:52

  Ik koop deze voor €2,95 bij http://www.stuntpakker.nl echt een zeer lage prijs .

 • Laat een reactie achter