Zoek
Sluit dit zoekvak.

Andrélon Happy Highlights

 photo Andrelon-Happy-Highlights6_zps1fcbcf5a.png

Ik hou van highlights, ombre haar, eigenlijk gewoon hou ik gewoon van veel verschillende kleuren in mijn haar. Helaas is het verven van je haar niet altijd even goed, helemaal niet als je haar wordt gebleekt. Speciaal daarvoor heeft Andrélon de Happy Highlights collectie ontwikkeld. Een lijn die je haar verzorgt, maar er ook nog eens voor zorgt dat je highlights meer opvallen, zonder een permanente oplichting.

 photo Andrelon-Happy-Highlights_zps0800c7fa.png

Happy Highlights is een nieuwe uitgebreide lijn van Andrélon die bestaat uit een shampoo, conditioner, 1-minuut masker, anti-klit spray en een serum-oil. Aan de formule van Happy Highlights in jojoba-olie toegevoegd dat ervoor zorgt dat je haar en highlights goed verzorgd worden door het te hydrateren maar zonder het haar te verzwaren. Fijn, want de gebleekte lokken kunnen na het verven wel een oppepper gebruiken. Ook zorgt deze lijn ervoor dat de highlights hun optimale conditie behouden, elke dag is het dus weer alsof je weg komt bij de kapper.

 photo Andrelon-Happy-Highlights3_zps97af0356.png

Wist je dat gezond en sterk haar meer glanst waardoor de highlights veel meer opvallen? Voor dat natuurlijke effect zorgt deze shampoo ook, het verzorgt je haar optimaal waardoor je highlights of ombre hair goed opvalt! Maar zonder het te bleken zoals andere producten met je haar doen zoals een blondspray of spoeling.

De jojoba-olie die in de producten worden gebruikt komen uit de zaadjes van woestijnplanten die in Mexico en Zuid West Amerika groeien. We gebruiken het al heel lang in cosmetische producten omdat jojoba-olie een verzachtende, voedende en glansgevende werking heeft, ideaal dus om in je haar te gebruiken. De jojoba-olie voedt en verzorgt het haar zodat het er mooi en gezond uitziet zodat je highlights lekker opvallen!

 photo Andrelon-Happy-Highlights4_zps8f03ea09.png

Maar ook voor degenen die geen highlights hebben is deze lijn zeer geschikt. Het toegevoegde jojoba-olie kan iedereen wel gebruiken. Je haar beschadigd ontzettend snel door bijvoorbeeld, zwemmen, föhnen, stylen, borstelen en de zon. De krachtige formule van deze lijn pakt het droge en beschadigde haar aan en laat het er weer mooi en gezond uitzien!

De producten ruiken trouwens echt allemaal heerlijk naar kokos en mango – denk ik? -, in ieder geval heel erg lekker zoet. De geur is duidelijk aanwezig en je ruikt het echt de hele dag door. Je moet dus wel van een sterke geur houden.

 photo Andrelon-Happy-Highlights2_zps728b7176.png

Andrélon Happy Highlights Shampoo – € 4,39

Deze shampoo ruikt echt heerlijk, dat is het eerste wat me opvalt. Hij is natuurlijk ook verrijkt met jojoba-olie voor een goed verzorgend effect. Je hebt maar een klein beetje van de shampoo nodig en er ontstaat lekker veel schuim! De shampoo bevat wel SLS, maar daar heb ik zelf niet zoveel problemen mee. Na het wassen is mijn haar goed schoon, ruikt het lekker en heeft het mijn haar niet verzwaard.

Andrélon Happy Highlights Conditioner – € 4,59

Dankzij deze conditioner voelt je haar na het wassen echt heerlijk zacht aan. De conditioner is lekker romig en verdeelt makkelijk over het haar. Wel vind ik dat je hier meer van nodig hebt dan een shampoo. Ook hier zit natuurlijk de jojoba-olie in en met de heerlijke geur. Na een paar minuten is de conditioner goed ingetrokken en kan hij weer uitgespoeld worden.

Andrélon Happy Highlights 1-Minuut Masker – € 4,99

Het 1-minuut geeft je haar een intensieve voeding, daarom gebruik ik het masker twee keer in de week in plaats van mijn conditioner. Het masker is speciaal ontwikkeld om op een snelle en effectieve manier je haar intens te verzorgen. Om je haar nog meer voeding te geven kan je het masker mengen met de olie voor een optimaal resultaat! Zelf vind ik het masker van Andrélon altijd een beetje overbodig, ik merk nooit echt verschil met de conditioner.

 photo Andrelon-Happy-Highlights5_zps042115dc.png

Andrélon Happy Highlights Anti-Klit Spray – € 4,99

Ideaal voor na het douchen als je geen conditioner of masker hebt gebruikt. Dan wil je haar nog wel eens klitten en met deze spray kam je je haar zo door. Je brengt het aan op handdoek droog haar en kamt het daarna voorzichtig uit. Ook helpt de anti-klit spray pluis en beschadigingen aan het haar te voorkomen! Zelf vind ik de anti-klit spray een beetje overbodig als ik al een conditioner of masker heb gebruikt. Maar ik vind hem wel heel prettig als ik dat niet heb gebruikt als ik bijvoorbeeld haast heb.

Andrélon Happy Highlights Serum-Oil – € 7,99

Ik vind het heerlijk om mijn haar na het douchen nog extra te verzorgen met een serum of olie. Met deze serum-oil was ik dan ook heel erg blij. Hij is verrijkt met jojoba-olie en bestaat vooral uit arganolie. Het wordt snel opgenomen door het haar waardoor je geen vettige lokken hebt. Breng het aan in handdoekdroog haar voor extra verzorging maar je kan het ook aanbrengen in droog haar voor meer glans, maar hier ben ik zelf nooit zo een fan van. Het is trouwens ook geschikt om mee te föhnen en je haar te beschermen. Voor extra verzorging kan je de olie ook met het masker mengen of een treatment doen in je hele haar en dit 30 minuten te laten zitten en weer uit te spoelen. Het is dus echt een multifunctioneel product!

 photo Andrelon-Happy-Highlights7_zpse35e6f98.png

Bij het perspakket zat ook nog een heel leuk notitieboekje, voor alle happy highlights in je leven die je kan opschrijven, leuk! Ik vind deze collectie al een highlight voor mijn haar. Ik ben echt enthousiast over deze producten.

 photo Andrelon-Happy-Highlights8_zps3a99ec18.png

Glanzende haren met prachtige opvallende highlights en ombre hair! Ik ben echt heel erg enthousiast over deze lijn van Andrélon – maar dat had ik al verteld -. Ik merk dat mijn haar echt goed verzorgd wordt en de producten ruiken echt heerlijk, dat vind ik misschien nog wel het lekkerste aan deze hele lijn. Voor de rest is hij zeer compleet dus je kan er zeker mee uit de voeten. Heb je ook geen highlights dan kan je hem voor de verzorging nog steeds erg goed gebruiken!

 photo Andrelon-Happy-Highlights1_zps9eac5101.png

De collectie ligt vanaf nu gewoon in de winkels bij onder andere alle drogisterijen en vrij veel supermarkten. Wat denken jullie van de lijn? Ik kan hem je in ieder geval zeker aanraden!

Deze producten heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

10 reacties

  1. Dat notitieboekje vind ik dan echt wel een leuk detail. Alleen voor mij jammer dat ik een brunette ben die op dit moment even rood haar heeft. Geen blond dus voor mij en ik hoop dat ze uiteindelijk ook met lijnen uitkomen voor de andere haarkleuren… want blond staat mij niet hahahaa. xxx Lucinda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *