Zoek
Sluit dit zoekvak.

Andrélon Haar & Hoofdhuid

Andrélon heeft sinds een aantal weken een nieuwe lijn gelanceerd, de haar en hoofdhuid lijn. Deze is speciaal voor je haar te verzorgen maar ook je hoofdhuid! Uit onderzoek van Andrélon is gebleken dat maar liefst 71% van de ondervraagden last heeft van zijn of haar hoofdhuid, een ontzettend groot aantal dus! Maar 69% van de ondervraagden die hier last van hebben gebruiken hier geen speciaal product voor. Tijd voor Andrélon dus om hier verandering in de brengen en een haar en hoofdhuid lijn te lanceren!

Mooi en sterk haar begint met een goed verzorgde en gezonde hoofdhuid, nu blijkt dus dat veel mensen geen goed verzorgde of gezonde hoofdhuid hebben maar er juist last van hebben. Dit is natuurlijk geen goede basis voor je mooie lokken! Je hoofdhuid verdient dus zeker de aandacht! Daarom heeft Andrélon de Haar & Hoofdhuidrange met Nutrium 10 ontwikkeld. Een nieuwe haarverzorgingslijn, met een intensief voedende formule met tien vitaminen, mineralen en voedingsstoffen. Deze formule verbetert de conditie van de hoofdhuid en zorgt voor sterk, zacht en glanzend haar vanaf de wortel tot in de puntjes. Vanaf nu hoef je niet meer te kiezen tussen een goed verzorgde hoofdhuid en mooi haar!

Oorzaak van een gevoelige hoofdhuid: bij een onrustige hoofdhuid kan deze soms wat droog aanvoelen, gevoelig zijn en jeuken. Dit ontstaat door een overmatig snelle vernieuwing van de huidcellen. Normaal vernieuwen de cellen van je huid zich ongeveer om de 28 dagen. Bij een gevoelige hoofdhuid worden de cellen van je hoofdhuid al binnen 7 tot 21 dagen vernieuwd. Met als resultaat een gevoelige, droge of jeukende hoofdhuid. Door je hoofdhuid regelmatig te masseren en producten te gebruiken die niet alleen je haar verzorgen maar ook je hoofdhuid krijg je een meer ontspannen hoofdhuid en elastisch, sterk en mooi haar.

Omdat iedereen natuurlijk een ander haartype of behoefte heeft, heeft Andrélon 3 varianten uitgebracht, voor extra volume, de gevoelige huid en voor je haar te reparen (deze variant heeft ook nog een masker). Ik testte alle drie de shampoo’s voor jullie uit.

De Andrélon Haar & Hoofdhuid Repair Shampoo is speciaal ontwikkeld voor droog en beschadigd haar. Deze shampoo bevat, naast de intensief voedende Nutrium 10-formule die je hoofdhuid verzorgt, Lysine. Deze formule
voedt je haar intensief en helpt beschadigingen te voorkomen. Je droge haar wordt sterker, ziet er gezond uit en voelt heerlijk zacht aan.

De Andrélon Haar & Hoofdhuid Repair Mask biedt een wekelijkse verzorging voor haar en hoofdhuid en is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van droog en beschadigd haar. Naast de intensief voedende Nutrium 10-formule die je hoofdhuid verzorgt, zorgt het masker ervoor dat je haar in slechts drie minuten zachter aanvoelt en beter bestand is tegen beschadigingen. Deze staat niet verwerkt in het artikel, maar is wel leuk om er eventjes bij te vermelden!

Laat ik maar meteen met de deur in huis vallen, dit is mijn favoriet. Eigenlijk ook wel logisch, want ik heb snel beschadigd haar en door deze shampoo voelt het meteen weer een stuk beter aan. De shampoo is mooi roze en ruikt nog eens heerlijk en schuimt rijkelijk op je hoofd.

De Andrélon Haar & Hoofdhuid Sensitive Shampoo is speciaal ontwikkeld voor normaal haar en een gevoelige hoofdhuid. Deze shampoo bevat, naast de intensief voedende Nutrium 10-formule die je hoofdhuid verzorgt, de Derma Care Technology met zink. Deze formule bestrijdt effectief de oorzaak van roos en kalmeert de gevoelige hoofdhuid vanaf het eerste gebruik. Zichtbare roos verdwijnt en wordt voorkomen bij frequent gebruik. In combinatie met de eigenschappen van de verzorgende shampoo, wordt je haar van de wortel tot in de puntjes verzorgd.

Deze shampoo is ook erg fijn en mild voor je hoofdhuid en haar. Ideaal dus als je last hebt van een hoofdhuid die niet zoveel kan hebben. Heb je last van roos of andere niet gewenste problemen op je hoofd? Dan is ook zeker deze shampoo iets voor jou. Ik had er een tijdje een klein beetje last van maar na een week deze shampoo te hebben getest was het zo goed als helemaal verdwenen.

De Andrélon Haar & Hoofdhuid Volume Maxx Shampoo is speciaal ontwikkeld voor fijn en futloos haar. Deze shampoo bevat, naast de intensief voedende Nutrium 10-formule die je hoofdhuid verzorgt, de Root Lift Technology. Deze formule geeft je fijne, futloze haar meer body en volume vanaf de haarwortel. Je haar valt voller en voelt dikker aan.

Van deze shampoo had ik eigenlijk niet zoveel verwacht, ik geloof namelijk niet meer in volume shampoo’s, het werkt toch nooit. Maar deze heeft me echt aangenaam verrast, mij haar was zichtbaar dikker en had echt veel meer volume dan anders! Ook deze shampoo ruikt weer heerlijk en is goed voor de hoofdhuid!

Nog een aantal tips die je misschien wel kunt gebruiken als je last hebt van een gevoelige hoofdhuid:

Neem de tijd voor een dagelijksekorte massage van je hoofdhuid ter bevordering van de bloedsomloop vande haarzakjes en hoofdhuid.

Was je haar met lauw tot warm water en vermijd te heet water. Dit irriteert je hoofdhuid.

Voor een optimale verzorging van je hoofdhuid neem je twee minuten de tijd om tijdens het wassen de shampoo goed in te masseren met afwisselende massagetechnieken. Dit doe je om de huid te laten ontspannen en werkzame stoffen van de shampoo optimaal tot hun recht te laten komen.

Neem één keer per week de tijd om een masker voor de gevoelige hoofdhuid aan te brengen en deze minimaal drie minuten te laten inwerken. Spoel uit met lauw water. Dit masker bevat traag werkende, maar intensief verzorgende bestanddelen die werken tot diep in de schacht van het haar. Dit maakt het haar minder breekbaar en kalmeert de hoofdhuid.

Irriteer je hoofdhuid niet, dus pas op met overmatig borstelen. Borstel bij voorkeur met een borstel gemaakt van natuurlijke producten zoals varkenshaar.

Vermijd bij het gebruik van stylingproducten zoveel mogelijk de hoofdhuid en spray of kneed deze echt in het haar.

Pluspunten:

– Veel verschillende varianten
– Werkt goed
– Ruikt lekker
– Schuimt goed
– Betaalbaar (4,29)

Minpunten:

– SLS

De Andrélon Haar & Hoofdhuid lijn is nu te koop in de winkels.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

13 reacties

  1. Ik heb een ontzettend gevoelige hoofdhuid, ben er enorm blij dat andrelon met zo’n lijn komt. Als mijn oude shampoo op is zal ik sowieso er een proberen inclusief het masker.

  2. Mooi dat het zo fijn werkt. Als ik je een tip mag geven om je site nog beter te maken is het wel om iets minder letterlijk het persbericht over te nemen. Voor mijn gevoel klinkt het erg naar het persbericht neigend en daardoor soms ook al als een soort reclame, voordat ook maar enige mening is gegeven. Je kan natuurlijk ook gewoon duidelijk aangeven kijk dit en dit zijn de verwachtingen en dit vind ik. Maar soms heb ik een beetje het gevoel dat dat een beetje door elkaar heen loopt. Even een tipje.

  3. Ik heb de Andrelon haar & hoofdhuid getest voor beschadigd haar en vond hem best fijn vind het alleen jammer dat er geen bijpassende cremespoeling bij zit.
    Maar alleen een haarmasker…

  4. Inderdaad er zit sls in, dus als je alle marketingpraatjes weg laat is het gewoon totaal niet geschikt voor de gevoelige hoofdhuid. Je kan er waarschijnlijk wel goed je fiets mee schoonmaken, dus je hoeft het niet direct weg te gooien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *