Anatomicals: handcrème, voetcrème en shampoo

Het is jullie vast niet ontgaan dat ik 9 januari begin met stage lopen voor de MissLipgloss Shop. Als voorbereiding mocht ik meekijken in het magazijn. Dat was echt ontzettend leuk, alle spulletjes in het echt te zien. Ik was meteen enthousiast over het merk Anatomicals, de namen de verpakkingen ik vond het echt geweldig. Ik bleef er maar naar staren en was er razend benieuwd naar! Donderdag ging haar shop open en kon me niet inhouden en bestelde een aantal producten van Anatomicals en wat bleek, het is ook nog eens hartstikke budget proof!

Wat Anatomicals over zichzelf zegt:

Welkom in de wereld van Anatomicals. Een wereld waar iedere avond een zaterdagavond is, waar je heerlijkheid altijd vanzelfsprekend is en waar je altijd een taxi naar huis kunt nemen. Alles wat wij verkopen is ontwikkeld om jou te helpen om het meeste uit je waardevolle tijd te halen en bovendien om je hierna te kunnen herstellen. Er zijn zeker belangrijke dingen in het leven dan het uitgeven van geld aan onze geweldige producten, maar nu kunnen we even niks bedenken. “whatever you look like, whatever shape your in, we only want you for your body”,

Anatomicals is een erg leuk merk, met vrolijke verpakkingen en namen om bij weg te smelten. Iets wat me meteen trekt, het maakt indruk op je!

En het maakte inderdaad indruk op mij, daarom kocht ik meteen een shampoo, handcrème en een voetencrème! En die heb ik natuurlijk voor jullie getest!

Cheese release me – minty foot cream:

Je raad het waarschijnlijk al, dit is een voeten crème die heerlijk naar mint ruikt. Deze voeten crème zit in een handige knijp tube zodat je er makkelijk en hygiënisch wat uit kan krijgen. Wat me meteen opvalt aan de crème is dat hij vrij dun is, ik ben normaal altijd een erg dikkige crème gewend als het om een voeten product gaat. Hij smeert echt ontzettend fijn uit en trekt ongelofelijk snel in en dat vind ik echt een enorm pluspunt. Want je kent het vast wel, je hebt je voeten ingesmeerd en moet ineens een stukje lopen over die gladde vloer. Doordat je voeten ontzettend glad zijn maak je me toch levensgevaarlijke bewegingen en daar heb je met deze crème dus totaal geen last van!

En dan de geur? Ik moest meteen aan tandpasta denken en ik denk dat dat ook de beste omschrijving is voor dit product. Het is een heerlijke frisse mintgeur die niet erg aanwezig is maar je ruikt hem wel voldoende, wat ik erg prettig vind.

De Cheese release me – minty foot cream kost € 3,95 en is hier te koop.

Help the paw – vitamin rich hand cream:

En dan hebben we weer zo een leuk product in een vrolijk paars tubetje met onweerstaanbare naam. Ik krijg er gewoon een zwak voor. Deze handcrème is heerlijk romig , brengt heel erg makkelijk aan en trekt net zoals de voetcrème ontzettend snel in. De handcrème laat ook geen vettige laag achter zoals veel andere crèmes wel doen. Daar ben ik totaal geen fan van, want dan zit mijn hele toetsenbord onder de vette vingers…

Aan de handcrème is ook vitamine E toegevoegd dat zorgt voor een soepele en mooie huid! En dan gaan we over op de geur. Ik omschrijf het maar een beetje als drop, groene thee (dat zijn de geuren die erin zitten wat ik heb kunnen ontdekken) plastic iets. Ik heb geen idee wat het precies is, maar wat ik wel zeker weet is dat het ontzettend stinkt! Dit vind ik echt heel erg jammer wat de handcrème is zo ontzettend fijn, maar ik gebruik hem gewoon niet graag omdat ik de geur echt niet lekker vind, maar dat is natuurlijk persoonlijk. Misschien hou jij wel van groene thee met drop geur!

De Help the pow – vitamine rich handcream kost € 3,95 en kan je hier kopen.

The follicle oracle – cucumber frequent use shampoo:

En dan mijn favoriete product in dit rijtje, de shampoo! Het is een heerlijke frisse shampoo die maar komkommer ruikt. Ik ben sowieso fan van komkommer dus dit komt mooi uit! De fles is gewoon een normale grootte als het om shampoo gaat er zit 300 ml in, dus als je het mij vraagt de gewone hoeveelheid.

Voor de anti SLS, parabenen, sulfaten DEA’S – mensen goed nieuws! Dit product is er helemaal vrij van!

Ik zei dus al dat ik erg enthousiast over dit product was, maar waarom? Nou ten eerste dus omdat hij zo ontzettend lekker ruikt en omdat hij zo ontzettend handig in gebruik is! Hij is namelijk in een ontzettend handige pomp flacon! En hij wast mijn haar heerlijk schoon en maakt het echt ontzettend zacht, echt iets wat ik totaal niet had verwacht! Je moet wel oppassen dat het product niet heel erg schuimt dus dat je haar echt goed nat is om schuim te krijgen. Van het product zelf heb je niet veel nodig, dus hij is ook nog eens zuinig in gebruik!

De The follicle oracle – cucumber frequent use shampoo kost € 5,95 en is hier te koop. De shampoo is niet helemaal budget proof maar wel ontzettend fijn, ik ga hem zeker weer opnieuw kopen!

Ik ben dus erg tevreden over de ontzettend leuke producten van Anatomicals, ze zijn goed betaalbaar en ontzettend fijn in gebruik. In de toekomst zou ik hier zeker meer van gaan bestellen. Je hebben namelijk ook nog een heleboel andere leuke producten! Die Misslipgloss ook in haar shop verkoopt!

Dit vind je misschien ook leuk

13 reacties

 • Reply
  Brigitta
  27 december 2011 at 07:07

  Lijken me fijne producten en inderdaad niet zo duur ;)

 • Reply
  Paola
  27 december 2011 at 07:56

  Klinkt wel fijn! Ik ga ook maar eens in haar shop neuzen!

 • Reply
  Yara
  27 december 2011 at 08:12

  Ziet er goed uit!

 • Reply
  Chantal
  27 december 2011 at 09:07

  Ik vind de verpakkingen ook erg leuk, lekker hip, en ze zijn ook zeker niet duur!

 • Reply
  charile
  27 december 2011 at 09:34

  ziet er goed uit :)
  x

 • Reply
  Miranda
  27 december 2011 at 11:26

  Ziet er erg goed uit, en het is ook nog niet duur!

 • Reply
  Paulien
  27 december 2011 at 12:03

  Echt leuke verpakkingen, en zeker goed voor je portemonnee! :D

 • Reply
  Astrid
  27 december 2011 at 12:55

  Ik kende het merk ook van een Hotel in Berlijn waar ik een keer was. Toen von dik het ook al zo leuk, fijn dat je het nu ook gewoon kan kopen.

 • Reply
  Nannick
  27 december 2011 at 13:03

  Aah super leuke producten!!

 • Reply
  LottedeJ
  27 december 2011 at 19:03

  Dit lijken me fijne producten! Leuk dat er geen SLS in zit, en ze zijn inderdaad betaalbaar!

 • Reply
  josianne
  29 december 2011 at 10:07

  Ik heb die handcreme ook gekocht en ik vind naar sinaasappels of mandarijnen ruiken haha! Niet echt naar thee en drop :)

 • Reply
  Milou
  29 december 2011 at 11:18

  Ik ben benieuwd hoe er erover denkt na een maandje! :) Dan kan ik de knoop doorhakken of ik ze ga bestellen. ;-)

 • Reply
  Yak Man
  29 december 2011 at 21:39

  Oe, dat is lekker zeg, drop geur<3! En ze zijn ook nog is budgetproof:-)

 • Laat een reactie achter