Anastasia Sultry Eyeshadow Palette

Anastasia Sultry Eyeshadow Palette

Ik heb dit palette al voor de kerst gekocht om met de kerst een mooie look mee te maken. Maar je raadt het al, ik heb hem voor kerst niet aangeraakt, zonde! Ik was het palette een beetje vergeten tot dat ik alles weer aan het opruimen was en hem weer tegen kwam. Het is echt een prachtig palette dat om een review vraagt!

Anastasia Sultry Eyeshadow Palette
Anastasia Sultry Eyeshadow Palette

Dit is mijn eerste product van Anastasia en het verbaast me eigenlijk dat ik nooit eerder iets van dit merk heb gekocht. De wenkbrauwproducten moeten echt geweldig zijn en je hoort veel goeds over de paletten voor het gezicht en de ogen. Eind vorig jaar heeft het merk het Sultry palette uitgebracht in een prachtige glimmende doos waar ik meteen een zwak voor heb. Op de achterkant van de verpakking vind je wat meer informatie over het product en de kleuren die in het palette zitten.

Anastasia Sultry Eyeshadow Palette

En als je hem dan open maakt kan ik niets anders dan met glinsterende ogen naar dit palette kijken, wat een mooie kleuren zitten er in zeg. Ik geef het eerlijk toe, het is niet het meest originele en spannende palette, maar dat hoeft ook helemaal niet. Als de kleuren van goede kwaliteit zijn en goed bij elkaar passen ga ik dit palette zeker ontzettend vaak gebruiken.

Anastasia Sultry Eyeshadow Palette

In totaal heeft het palette 14 verschillende kleuren oogschaduw met verschillende finishes. Ook zit er nog een spiegel in de deksel en een apart kwastje met twee verschillende kanten om de oogschaduw mee aan te brengen. Ik vind het tof dat de glanzende kleuren worden afgewisseld door matte kleuren en dat ze eigenlijk allemaal heel erg goed met elkaar te combineren zijn.

Anastasia Sultry Eyeshadow Palette

Het palette bevat dus een kwast met aan beide kanten een andere vorm. De ene kant is een gewone kwast om je oogschaduw mee aan te brengen en de andere kant is een kwast om mee te blenden. Beide kwasten zijn van goede kwaliteit en is goed mee te werken, dat vind ik erg prettig en is ook fijn als je het palette mee zou nemen.

Anastasia Sultry Eyeshadow Palette
Anastasia Sultry Eyeshadow Palette

En eerlijk is eerlijk, ik zie wel meteen dat dit palette van betere kwaliteit is en van een duurder merk is. De kleuren hebben een waanzinnig goede pigmentatie en ook de matte kleuren hebben veel pigment, iets wat je bij goedkopere oogschaduws niet vaak tegen komt. In het doosje lijken de tinten misschien een beetje op elkaar, maar hier met de swatches lijken ze wel totaal anders en dat is positief.

De oogschaduws zijn heel erg zacht en geven daarom gelijk veel product af, maar wel zonder te brokkelen of veel losse poeder te geven. Je hebt dus echt maar een klein beetje nodig om een goede dekking te krijgen.

Anastasia Sultry Eyeshadow Palette
Anastasia Sultry Eyeshadow Palette

Door de zon in mijn kantoor komt de look wat fletser over dan dat die eigenlijk is, maar ik kan je verzekeren dat de pigmentatie echt heel erg goed is. Ook fijn is dat deze kleuren niet vervagen tijdens het blenden maar gewoon dezelfde intensiteit aanhouden. Blenden gaat trouwens erg makkelijk en de kleuren mengen goed met elkaar.

Anastasia Sultry Eyeshadow Palette

Je raadt het al, ik ben enthousiast over het Anastasia Sultry Eyeshadow Palette. Ik had nog nooit eerder iets gehad van dit merk maar ik neig nu alleen maar naar meer omdat het zo fijn en goed is. Goedkoop is het trouwens niet, want voor het Anastasia Sultry Eyeshadow Palette betaal je € 52,00. Ik heb hem zelf bij de Douglas gekocht maar kan hem niet meer op de site vinden (wellicht is die uitverkocht). Maar je kunt hem ook op de officiële site van Anastasia kopen.

Dit artikel bevat zelf gekochte producten – uitleg

Dit vind je misschien ook leuk

14 reacties

 • Reply
  Edith
  22 februari 2019 at 07:15

  Wat een prachtig palette! De kleuren zijn echt amazing en de verpakking vind ik ook super mooi.

 • Reply
  Beautyjuf
  22 februari 2019 at 07:34

  Hmm, ik vind de kleuren inderdaad niet zo bijzonder… Ik word niet zo enthousiast van dit palette. Al ziet het pigment er wel top uit!

 • Reply
  Lisa
  22 februari 2019 at 08:09

  Ook ik vindt het pallet een beetje ‘meh’. De kleuren zijn niet zó bijzonder. Het is mooi, maar niet nieuw.

 • Reply
  Kim
  22 februari 2019 at 08:28

  De verpakking is echt prachtig! En de kleuren zijn lekker draagbaar, niet mega bijzonder, maar wel heel erg geschikt voor elke dag.

 • Reply
  Blogwien.nl
  22 februari 2019 at 09:42

  Wat een leuk palette! Ik weet niet helemaal of ik er 52 euro voor over zou hebben, daar vind ik hem zelf nog iets te basic voor. Zelf ben ik erg fan van het norvina en modern renaissance palette.

 • Reply
  Bianca
  22 februari 2019 at 09:45

  Ahh wauw wat een super mooi palette! Ik heb nog niks van ABH, maar deze gaat wel direct op mijn wishlist x

 • Reply
  rachel
  22 februari 2019 at 09:51

  ik vind hem helemaal mooi :D en duur….ach ja je hebt er wel wat moois voor terug dus dan kijk ik niet naar de prijs ;)

 • Reply
  Mariska
  22 februari 2019 at 11:45

  Ik vind de kleuren die erin zitten wel heel mooi inderdaad, mooie swatches ook.

 • Reply
  Jessica J.
  22 februari 2019 at 11:59

  Oeeeh, die vormgeving! Ik word alleen niet zo weggeblazen door de kleuren, die heb ik volgens mij allemaal wel al in andere palettes zitten.

 • Reply
  Kelly
  22 februari 2019 at 19:17

  Alleen die verpakking al; prachtig! Vind hem verder ook erg mooi, ik heb zelf ook nog geen palettes van Anastasia geprobeerd.

 • Reply
  Nicole
  22 februari 2019 at 20:54

  Ik vind dit wel echt het mooiste palette van alle Anastasia paletten van de laatste tijd. Laats had de Ici Paris een super goede aanbieding voor alle paletten en toen heb ik hem toch aan me voorbij laten glippen. Stiekem baal ik daar nu best wel van.

 • Reply
  Tessa
  23 februari 2019 at 08:27

  Wat een mooi palette voor dagelijks gebruik

 • Reply
  Nienke
  25 februari 2019 at 12:18

  Prachtige tinten! Precies wat ik op dagelijkse basis qua kleurtinten gebruik.

 • Reply
  Sharon Dean
  16 juli 2019 at 17:20

  Prachtig merk! Vraagje: Wil je ook eens Jeffree Star producten met ons delen? Ik twijfel om een palette aan te schaffen. Ze zijn best prijzig. Ik ben lekker aan het snuffelen op je website…

 • Laat een reactie achter