Zoek
Sluit dit zoekvak.

Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade Wenkbrauwgel

Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade Wenkbrauwgel

Vroeger gebruikte ik iedere dag wel een ander make-up product, ik vond het leuk allerlei merken en soorten producten te testen. Tegenwoordig komen er niet zoveel nieuwe make-upjes meer binnen en heb ik een aantal vaste items die ik elke dag gebruik. Mijn MAC fluidline brow was na 6 jaar eindelijk op dus ik zocht een vervanger. Ik hoorde altijd ontzettend veel goede verhalen over de Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade dus kocht deze.

Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade Wenkbrauwgel
Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade Wenkbrauwgel

Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade review

Volgens mij is de Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade het bekendste product van het merk. Ik was erg benieuwd naar deze wenkbrauwgel omdat het heel erg goed zou blijven zitten. Nou was ik ook erg tevreden over mijn MAC eyeliner, maar ik vind het toch altijd leuk iets nieuws te proberen.

De Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade lag al een tijdje in mijn kast omdat ik al aan zag komen dat mijn MAC wenkbrauwgel op aan het raken was. Ik kocht hem afgelopen zomer in de aanbieding bij de Douglas winkel en liet mij daar ook opmaken om de juiste kleur te kiezen. In totaal heeft Anastasia 12 verschillende kleuren zodat er voor iedereen wel iets tussen zit.

Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade Wenkbrauwgel
Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade Wenkbrauwgel

De Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade zit in een mooi glazen potje met een plastic dekseltje met daarop het logo. De inhoud is 4 gram wat niet zoveel lijkt, maar je doet hier echt jaren mee, zelfs met dagelijks gebruik. De pomade is super gepigmenteerd en je hebt maar heel weinig nodig, dus dat scheelt enorm.

De kleur Soft Brown is een mooie middenkleur. Je hebt nog veel lichtere kleuren, maar ook donkere kleuren en zelfs een mooie rode kleur voor als je roodharig bent. Zelf heb ik zwarte wenkbrauw haartjes maar ik vind hele zwarte bijgetekende wenkbrauwen wel heel erg heftig dus koos voor deze subtielere optie.

Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade Wenkbrauwgel
Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade Wenkbrauwgel

Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade Swatches

De Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade breng je aan met een schuin afgesneden kwastje. Ik zelf vind de MAC 208 kwast voor omdat erg prettig vind. Maar je kunt natuurlijk elk willekeurig kwastje gebruiken die je zelf fijn vind.

Zoals je kan zien is de Soft Brown een mooie bruine kleur die zeker wel aanwezig is. Het lijkt hier misschien wat subtiel maar eenmaal aangebracht is het best aanwezig. De pigmentatie is heel goed en het hecht zich snel aan aan de huid waardoor het ook goed blijft zitten. Met een goed kwastje kun je er ook heel precies lijnen mee tekenen.

Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade Wenkbrauwgel

Mijn wenkbrauwen zonder product.

Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade Wenkbrauwgel

Mijn wenkbrauwen met de Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade in de kleur Soft Brown.

Zoals je kan zien zijn de wenkbrauwen mooi opgevuld met een natuurlijke kleur. Je kunt de wenkbrauwen heel strak maken, maar je kunt ook de intensiteit wat vervagen door je wenkbrauwen heen te borstelen, vaak vind ik dat aan het begin van mijn wenkbrauwen wel fijn.

Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade Wenkbrauwgel

Ik gebruik de Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade nu een paar maanden en ben er super blij mee. Het is een mooie kleur, het blijft goed zitten (ook in combinatie met mijn vette huid) en brengt gemakkelijk aan.

De Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade is onder andere te koop bij de Douglas voor € 30,55. Zijn er hier meer fans van deze pomade?

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

4 reacties

  1. Ik gebruik m van L’Oréal. Deze is een beetje brokkelig en droog. Ik weet niet of dat hoort. . Vind deze wel echt super mooi bij je! Zal m ook eens een keer proberen!

    1. Hoi Kim. Het klopt dat de pomade van L’Oréal droger is maar het hoort niet te brokkelen. Wat je zou kunnen proberen is de bovenste laag voorzichtig afschrapen of anders even omroeren met een spateltje, tandenstoker etc… mocht dat niet baten dan kun je het mengen met een of twee druppels huidolie of lenzen vloeistof. als je teveel gebruikt wordt het te nat. Hoop dat je hier wat aan hebt!

  2. Wat leuk. Deze heb ik toevallig ook net gekocht! Voor 21,50 euro (beautybay) Maar dan de medium brown. Tot nu toe erg enthousiast. Ik gebruik hem in combi met de soap brows. Heb je dat wel eens geprobeerd?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *