Zoek
Sluit dit zoekvak.

Altijd een fris gevoel met Dove Go Fresh!

 photo Fresh5_zpsd0d27cd5.png

Dove Go Fresh kennen we allemaal wel. De heerlijke subtiele geuren voor het lichaam van Dove, waar je meteen een schoon en fris gevoel van krijgt. Nu breid Dove hun Go Fresh collectie weer uit met twee nieuwe producten, namelijk een body lotion en een heerlijke douche gel. Een hele nieuwe geur voor de douche gel en een oude vertrouwde geur voor de body lotion om de geurlijn nog completer te maken. Kijken jullie mee naar een frisse sfeerimpressie van de producten?

 photo Fresh_zps556b7fe7.png

Wat is voor jou nou echt een fris gevoel werd er meteen gevraagd. Voor mij is dat ’s ochtends op staan en dan lekker onder de douche mezelf heerlijk in de watten leggen, daarna me goed verzorgen, de huid goed schoonmaken en lekkere frisse schone kleren aan, dat is voor mij echt een fris gevoel. De locatie van het Dove event was ook helemal Fresh-proof, namelijk een prachtige strandtent aan de zee in Zandvoort!

 photo Fresh3_zps0a1e036a.png

Deze Go Fresh lijn kennen jullie vast allemaal wel. De geur granaatappel en verbena citroen speelt hier de hoofdrol. Dit is ook mijn favoriete lijn, dat weten jullie vast wel als jullie mijn filmpjes kijken dat ik heel wat van deze deodorants heb versleten. Ze zijn ontzettend fijn en ruiken gewoon heel erg prettig. Maar nu is er dus een nieuwe body lotion aan de lijn toegevoegd.

 photo Fresh1_zps943bdf32.png

Wist je dat de huid in de zomer meer aandacht en verzorging nodig heeft? De impact van de zon, chloor water en zeewater hebben een erg uitdrogende werking op de huid. Om er voor de zorgen dat de conditie van de huid dan niet achteruit gaat is het heel belangrijk de huid goed te verzorgen. En dat kan natuurlijk met al deze heerlijk producten van Dove. De Go Fresh formule combineert drie eigenschappen waar elke huid direct van opknapt: voeding, hydratatie en heerlijke verfrissende geuren.

 photo Fresh8_zpsc993cf2f.png

 photo Fresh7_zpsb80f6ff1.png

 photo Fresh4_zps4b692db4.png

De nieuwe Go Fresh Restore douchegel met blauwe vijg en oranjebloesem heeft een friszoete geur van blauwe vijgen gemixt met de opwekkende geur van oranjebloesem. Het wordt dan ook wel een smoothing aroma genoemd waar je lichaam en geest helemaal kan genieten op een zonovergoten dag. Dankzij de NutriumMoisture van Dove voelt de huid meteen heerlijk zacht aan en verbeterd het de huid ook op lange termijn.

 photo Fresh6_zps438f604f.png

 photo Fresh5_zpsd0d27cd5.png

Go Fresh Revive bodylotion in de heerlijke geur granaatappel en verbena citroen heeft de DeepCare complex van Dove dat de huid meteen een engerieboost geeft en de huid heerlijk zacht achterlaat. De huid wordt diep gevoed en ziet er ook zichtbaar beter uit.

 photo Fresh9_zpscb6a6181.png

De hele Dove Go Fresh lijn ligt in de winkels en de nieuwe producten sinds kort ook. Nog even een klein overzichtje van de prijzen:

Douchegel – € 3,55
Bodylotion – € 7,11
Deo spray – € 3,59
Deo roller – € 3,49
Maximum Protection – € 7,59

Ik ben zelf heel enthousiast en blij met de Dove Go Fresh producten, zelf gebruik ik ze echt al een hele tijd en ben er echt heel erg over te spreken. Ze doen echt goed hun werk en ik koop het elke keer weer opnieuw. Het zijn dus zeker aanraders voor niet al te veel geld.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

30 reacties

  1. De producten van Dove kunnen altijd mijn hart veroveren! Ik ben vooral benieuwd naar de blauwe vijg :)

  2. Ziet er leuk uit, al die lekkere hapjes ook, leuk zo’n event aan het strand!
    En de producten lijken me heerlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *