Alles over BB Cream en eindelijk in NL te koop!

BB Creams, je hoort er vanalles over maar weet niet precies wat het is. Teminste dat had ik eerst, ik had geen idee wat ik me er van voor moest stellen of het uberhaupt wel voor mij werkte want BB Creams komen uit Azië. En als je weet wat het is weet je ook dat het niet in Nederland te koop was, tot nu want een geweldige webshop genaamd BB Cream Shop verkoopt ze nu eindelijk in Nederland. Ze hebben echt een geweldig assortiment en de site is heel mooi en overzichtelijk. En een groot pluspunt aan de site is dat het product helemaal uitgelegd word!

Ik vind dat écht een groot pluspunt, want ik als BB Cream sucker heb daar helemaal geen verstand van, maar dankzij de goede uitleg weet ik precies wat ik moet hebben en waar het allemaal goed en geschikt voor is. Dus mocht je op zoek zijn naar een goede BB  Cream en niet weet welke je moet hebben neem dan zeker een kijkje op de BB Cream Shop, want dan weet je precies welke je moet hebben.

Maar wat is BB Cream nou precies?

Blemish Balm Cream ook vaak BB Cream genoemd is een van de meest verkochte schoonheidsproducten in Azië. Deze crème is ontwikkeld in Duitsland en werd in eerste instantie gebruikt om de zeer gevoelige huid van patiënten die een laser operatie hadden ondergaan, te beschermen, te kalmeren en te regenereren terwijl het tegelijkertijd een goede dekking was voor post-laser littekens en roodheid. Met andere woorden dus een zeer goed product voor de huid.

Kenmerken van de BB Cream

Doordat BB crème zeer zacht is voor de huid is het geschikt voor alle huidtype, met name de gevoelige huid en degene die veel last hebben van acne.  Het heeft de voordelen van een foundation en een huidverzorgingsproduct terwijl het oneffenheden en pigmentvlekken egaliseert.

Verder hebben alle BB crèmes een tint. Kijk goed bij het kopen van een BB crème naar een tint die aansluit op jouw huid.

Ook hebben de BB Creams een aantal voordelen:

 • Geeft een natuurlijke effect aan het gezicht
 • Bijna alle BB Creams hebben alleen maar natuurlijke ingrediënten
 • Het geeft dezelfde dekking als een foundation maar is niet zo zwaar en sluit de poriën niet af
 • Werkt als een moisturizer
 • Verbergt alle pigmentvlekken en andere oneffenheden op het gezicht
 • Heeft helende eigenschappen die de huid zacht en glad houden en de fijne lijntjes verminderen
 • Het onderhoud de jeugdige huid
 • Bevat een hoge SPF factor, dus verbranden doe je niet snel meer
 • Het is anti-aging en maakt de huid lichter
 • Bespaart tijd omdat het een dagcrème, zonnebrand en foundation in één is

Al met al heel wat pluspunten op een rijtje waarom dit zo een geweldig product moet zijn. Alleen dit klinkt allemaal wel zo geweldig maar is dit het ook? Daarom testte ik het voor jullie en natuurlijk voor mezelf uit want ik ben razend benieuwd naar de BB creams geworden. Vanmiddag vinden jullie een review over de BB Creams!

Alleen het moeilijke op een webshop is natuurlijk het bepalen welk product nou het beste bij jou past, daarom heeft de site een handig FAQ en bij vraag 3 staan de BB Creams uitgesorteerd in delen. Ze staan gesorteerd onder droge huid, vette huid etc.

Mocht je ook zo benieuwd zijn als mij neem dan alvast een kijkje op de site BB Cream Shop! En wat ook nog leuk is, ze verkopen er niet alleen BB Cream maar ook andere Aziatische make-up producten en huidverzorging!

Hebben jullie ervaring met BB Creams en wat vinden jullie ervan?

Dit vind je misschien ook leuk

11 reacties

 • Reply
  melissa
  15 mei 2011 at 09:58

  :grin: Ik gebruik het nu ook en vind het wel fijn!
  Maar mijn huid word wel bleker door de whitening! (arbutin stofje)

 • Reply
  Silva
  15 mei 2011 at 10:09

  BB cream lijkt me heel fijn :)

 • Reply
  robin
  15 mei 2011 at 10:20

  bb cream is fijn :)

 • Reply
  Leonie
  15 mei 2011 at 11:20

  Wat veel keus! Nu zie ik door de bomen het bos niet meer :???:
  Is het waar dat BB creams je huid altijd lichter maken? Want mijn huid is al heel licht dus dat is niet echt de bedoeling! :P En BB creams hebben toch ook een gele of roze ondertoon?

  • Reply
   Aranka
   15 mei 2011 at 11:22

   Er zit inderdaad whitening in de meeste BB Creams, maar bij een lichte huid merk je daar niks van. Het gaat eigenlijk om de pigmentvlekjes enzo. Heel veel mensen merken er helemaal niks van.

   • Reply
    Leonie
    15 mei 2011 at 11:26

    Ooh nou ik heb wel pigmentvlekjes die van mij wat lichter mogen :P
    Ik ben heel benieuwd naar de review van vanmiddag!

 • Reply
  Joan
  15 mei 2011 at 12:08

  Ik heb al twee verschillende BB creams. Was er zo nieuwsgierig naar geworden!
  Vind het alleen jammer dat het op die webshop een stuk duurder is, dan wanneer je het via E-bay koopt (waar ik ze vandaan heb).

 • Reply
  Asmae
  15 mei 2011 at 12:30

  Lijkt me fijn een bb cream. Ik heb last van acne, dus dat komt goed uit. Kan je de bb cream ook in een parfumerie kopen? Ik wil geen miskoop doen natuurlijk. <3

 • Reply
  Sabine
  15 mei 2011 at 12:33

  Ik ken het niet, maar ben erg benieuwd hoe het werkt!

 • Reply
  Leontine
  15 mei 2011 at 17:36

  Ik ben erg benieuwd,, heb er al veel over gelezen maar nog nooit geprobeerd. Dalijk jouw review eens lezen.

 • Reply
  Joyce
  16 mei 2011 at 21:49

  Ik ben nog steeds erg benieuwd naar BB Creams! Jouw eerste ervaring ermee klonk in ieder geval erg positief!

 • Laat een reactie achter