Zoek
Sluit dit zoekvak.

Alessandro Tropical Jungle Collectie

Alessandro Tropical Jungle Collectie

Zegt jullie het merk Alessandro iets? Ik had er wel vaker wat over gehoord, maar geprobeerd had ik het nog niet eerder. Alessandro is een merk dat eigenlijk best makkelijk te verkrijgen is in Nederland, maar waarom horen we daar dan zo weinig van. Tenminste over hun normale nagellak, als ik het woordje Striplac noem gaat er vast een belletje rinkelen. Ik laat jullie vandaag zes vrolijke lakken zien uit de zomerse Tropical Jungle collectie.

Alessandro Tropical Jungle Collectie

Alessandro is een professioneel merk dat vooral veel in salons wordt gebruikt en dan vooral de bekende Striplac. Het merk komt oorspronkelijk uit de VS en is daar vrij populair. Ik ben wel eens benieuwd naar deze schatjes, zullen het fijne lakken zijn?

Alessandro Tropical Jungle Collectie

 

De flesjes hebben een lieve en schattige vormgeving omdat ze zo klein zijn, ze bevatten namelijk maar 5 ml en daar betaal je dan € 5,95 voor. Omgerekend is dat dus net zo duur als OPI, heel goedkoop is het dus niet. Maar de kleuren vind ik wel héél zomers en vrolijk!

Alessandro Tropical Jungle Collectie

Omdat de flesjes zo klein zijn, is het borsteltje natuurlijk ook een stuk kleiner. Nou ja het borsteltje niet meteen, maar het stokje wel, daarom werk ik veel dichterbij je nagels tijdens het lakken. Het is even wennen, maar gaat prima. Het kwastje is plat en heeft een rechte onderkant. Zelf heb ik liever een afgeronde onderkant om netter mee te kunnen lakken. Maar dit ging ook wel prima. De structuur van de lak is vrij dik, maar niet te dik. Je kunt hier precies mee lakken zonder dat het in de randjes loopt.

Alessandro Tropical Jungle CollectieMintastic

Een hele bijpassende naam, een prachtige mintkleur is dit. Ik vind de kwaliteit en kleur echt geweldig. Dekt goed met twee laagjes en brengt erg prettig aan, aanrader!

Alessandro Tropical Jungle Collectie

 

Coral Crush

Een iets liever roze lakjes met een perfecte dekking door middel van twee laagjes. Ik het echt is hij iets feller maar erg mooi, dit kan nog wel eens mijn favoriet gaan worden.

Alessandro Tropical Jungle CollectiePinkini

Dit vond ik een fantastische kleur in het potje, neon roze! Alleen op mijn nagels is het een soort van gelly lak die ook niet helemaal mooi dekt…

Alessandro Tropical Jungle CollectieTropical Heat

In het potje is het een totaal andere kleur dan Pinkini, maar hier moet ik er toch even de bril bij op zetten, ze zijn namelijk bijna identiek. Ook dit is een soort van neon lakjes met een gelly finish. Ik weet niet, ik vind het niet zo mooi.

Alessandro Tropical Jungle Collectie

 

Fantasy Island

Dan hebben we nog een wat donkerdere kleur neon lak, ook deze dekt niet goed met twee laagjes. Jammer, anders waren ze zo mooi geweest!

Alessandro Tropical Jungle Collectie

 

Underwater Love

Dit is inderdaad wel liefde voor water, een prachtige blauwe kleur die wel met twee laagjes dekt en lekker zomers is. Ik vind hem tof!

Alessandro Tropical Jungle Collectie

 

De Alessandro Tropical Jungle collectie is zeker een aanrader als je van zomerse kleuren nagellak houdt. Zelf vind ik de neon kleuren een beetje tegenvallen maar de ‘normale’ kleuren fantastisch. De lakjes drogen ontzettend snel en blijven ook best lang zitten, voor ongeveer 3 tot 4 dagen zitten ze perfect! Ze kosten € 5,95 per stuk en zijn te koop bij sommige luxere drogisterijen, parfumerieën en natuurlijk de salons.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

29 reacties

  1. Wat een toffe kleurtjes! Heerlijk fel en zomers. Al koop ik niet zo snel meer iets van dit merk. Ik heb eens een base coat gehad van Alessandro. Als ik die aanbracht onder mijn basislak, lag deze er na één dag al vanaf. Ik kon het er zo vanaf trekken. Zo vreemd.

  2. Ik had serieus nog nooit van dit merk gehoord, maar wat een mooie kleuren zijn dat zeg! Vooral Mintastic, dat is er echt eentje voor mij. Ik hoopte al dat de prijs niet al te hoog zou zijn… en dat valt gelukkig ook wel mee. Ik ga zeker eens kijken of ik dit leuke kleurtje kan vinden. xxx Lucinda

  3. Wat een prachtige lakjes zeg! Ik had eigenlijk nog nooit van dit merk gehoord maar het ziet er super goed uit. Het minty kleurtje is mijn favoriet. Wat een pareltje!

  4. Wat een prachtige kleurtjes en ze glanzen heel mooi! Echt helemaal top voor de zomer, ik zou echt niet kunnen kiezen welke het leukst is

  5. Hallo!
    Voor mijn afstudeerscriptie onderzoek ik het succes van het fenomeen beautyblogs. Natuurlijk maken blogs en bloggers daar een groot deel van uit, maar laten we vooral de lezers niet vergeten! Ik ben dan ook heel erg benieuwd naar jullie verhalen en jullie mening. Je zou mij er een groot plezier mee doen en als dank staan er leuke beautyproducten tegenover! Heb je interesse om een paar vragen te beantwoorden? Stuur dan een mailtje naar noortje_korsten@hotmail.com. Alvast bedankt!

  6. Ohhhh wauw, deze review is NIET goed voor mijn portemonnee want ik vind alle kleuren leuk en moet er zeker een paar gaan kopen.. Sterker nog, ik heb ze meteen op mijn wishlist gezet, haha!

  7. Wat een super leuke lakjes! Ik heb er laatst ook 3 gekregen daar komt binnenkort ook een review van maar wel andere dan jou dacht ik. Deze zien er lekker zomers en fleurig uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *