Albert Heijn To Go salades voor het najaar

 photo AHToGoNajaarSalades4_zpsfd7f056e.png

Als ik onderweg ben heb ik altijd zin in eten, geen idee waarom, maar het dood een beetje de tijd. Vaak ga ik voor een snel broodje, maar dat is niet altijd even gezond. Bij de Albert Heijn To Go heb je heel veel lekkere salades om mee te nemen en nu voegen ze daar drie nieuwe smaken aan toe, die speciaal geïnspireerd zijn op het najaar! Ik stel je voor aan de drie nieuwe salades die je makkelijk onderweg kan opeten!

 photo AHToGoNajaarSalades_zps6fd3e07e.png

Er zijn drie nieuwe najaarssmaken: Venkel-sinaasappel salade, spelt-quinoasalade met mango en gemengde wortelsalade. Ze zitten verpakt in leuke plastic doosjes die niet heel stevig zijn, daar moet je wel op letten als je ze meeneemt. Mijne waren trouwens niet verpakt met folie, maar dit zijn ook persbakjes, ik neem aan dat de bakjes in de winkel wel verpakt zijn met folie. Ze zien er in ieder geval erg leuk en kleurrijk uit met al die verse ingrediënten!

 photo AHToGoNajaarSalades3_zps4c530772.png

Alle salades hebben lekkere ‘verse’ ingrediënten. De bakjes zijn gevuld met groentes die helemaal van dit seizoen zijn met daarbij een bijpassende dressing die los erbij zit. Ik krijg honger van deze lekker uitziende bakjes met fleurige inhoud.

 photo AHToGoNajaarSalades2_zps8411e7f0.png

Alle bakjes hebben een inhoud van 150 gram wat genoeg is voor een snelle hap tussendoor of als een lekkere lunch. De salades zijn lekker divers dus er zit vast wel een variant tussen die jij lekker vind. Zelf vind ik de venkel, sinaasappel en gort salade erg lekker en fris! Maar die van spelt, quinoa, mango, brocolli en bessen is ook erg lekker!

 photo AHToGoNajaarSalades5_zps152e797c.png

 photo AHToGoNajaarSalades10_zpsd340b9e4.png

Gemengde wortelsalade

Dit is een lekkere knapperige salade van verschillende wortelsoorten, zoete rozijnen, amandelschaafsel en romige mosterddressing. Ik moet je eerlijk bekennen dat ik geen wortel lust, dus deze salade is niet aan mij besteed, maar ik kan me voorstellen als je van wortel houdt deze salade erg lekker gaat vinden en fris!

 photo AHToGoNajaarSalades6_zps16967573.png

 photo AHToGoNajaarSalades9_zps2c4d2f07.png

Venkel, sinaasappel en gortsalade

Dit klinkt heel spannend vind ik zelf, ik ben echt zo een typische Nederlandse eter die dit bijzondere ingrediënten vind en nooit eet – behalve sinaasappel dan -. Het is een salade met friszoete sinaasappel, gestoomde venkel, verse rucola en zoete gele rozijnen. Samen vind ik het een bijzonder en lekker combinatie, deze houden we er in!
 photo AHToGoNajaarSalades7_zpsb51e68fc.png

 photo AHToGoNajaarSalades8_zps4a7c6795.png

Spelt quinoa salade

Dit klinkt wel als een populaire salade, want als je tegenwoordig geen spelt of quinoa eet hoor je er niet meer bij. Nu ben ik gek op speltbrood en quinoa had ik nog nooit gehad dus was erg benieuwd! Het is een salade van een hartige granenmix (de spelt en quinoa dus) met frisse mango, zoete blauwe bes, cranberrystukjes, broccoli en een lichtzure dressing. Ik vond het een aparte samenstelling en moest er even aan wennen, maar eenmaal een paar happen genomen te hebben vond ik hem erg lekker. Je moet er dus wel even aan wennen als je het niet gewend bent zulke smaken.

 photo AHToGoNajaarSalades1_zps088eafc7.png

Ik vind de salades echt een hele leuke toevoeging aan het assortiment! Als ik weer met de trein ga en zin in een salade heb pak ik zeker weer een bakje mee, vooral de venkel sinaasappel is mijn favoriet! Ze liggen vanaf 6 oktober in de winkel bij alle Albert Heijn To Go’s. De wortelsalade is verkrijgbaar voor € 2,75, de spelt quinoa salade en venkelsalade zijn € 3,00, prima prijzen! Nemen jullie wel eens een salade mee voor onderweg of als snelle lunch?

Deze producten heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

11 reacties

 • Reply
  lucindainwonderland
  27 september 2014 at 15:51

  Het idee vind ik zeker leuk gedaan, erg goed ingespeeld op het drukke leven wat wij tegenwoordig hebben. Voor mij is het niet echt iets, maar ik ben stiekem een beetje een miepert als het om eten gaat. xxx Lucinda

 • Reply
  Tessa
  27 september 2014 at 16:40

  Die wortelsalade lijkt mij echt heel erg lekker, ik hou zo van wortels!
  Liefs, Tessa

 • Reply
  dailycupofblablabla
  27 september 2014 at 16:51

  Klinkt best oke. Quinoa met mango lijkt mij heerlijk. Minpuntje er zit best veel suiker in elke salade :-(

 • Reply
  Mirne
  27 september 2014 at 17:32

  Mij lijken ze eigenlijk niet zo bijzonder. Die met Quinoa klinkt nog het beste, maar ik ben echt helemaal niet van de quinoa.

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  27 september 2014 at 17:35

  Die met quinoa spreekt me erg aan!

 • Reply
  MySimplySpecial
  27 september 2014 at 17:36

  De salade met spelt trekt me nog het meest.

 • Reply
  artisticstateofmind
  27 september 2014 at 23:11

  Mweh,allemaal niks voor mij! Ik ben echt een moeilijke eter, oeps!

 • Reply
  esmeevanvliet
  28 september 2014 at 08:56

  Yum, ze lijken me alle drie erg lekker! Ik probeer wat vaker salades als lunch te nemen, naast dat het lekker divers is, is het ook gezond :) x

 • Reply
  Agnes
  28 september 2014 at 11:23

  Deze salades zien er lekker en gezond uit! Het enige wat ik dan zo onhandig vind is dat ik geen vork erbij zie. Dus moet je dan altijd zorgen dat je zelf plastic vorken in je tas hebt :P? De salades lijken me wel heel lekker :).

 • Reply
  Tineke
  28 september 2014 at 13:42

  Eigenlijk lijken ze me allemaal erg lekker. Ik ga ze zeker eens proberen, dank je voor de tip!
  Liefs

 • Reply
  Annelie
  29 september 2014 at 11:52

  Lijken me best lekker. Als ik avonddienst heb haal ik altijd wat te eten bij de ah. Deze misschien ook maar eens proberen. :)

 • Laat een reactie achter