Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ahava Natural Beauty Spring Launches

Afgelopen dinsdag was ik bij de perspresentatie van Ahava, waar vier heerlijke lanceringen plaats vonden. Ahava is een heerlijk luxe merk dat alleen bij de salons te koop is, maar echt een genot voor het oog, lichaam en neus. Ik had voor deze presentatie eigenlijk nog helemaal geen ervaringen met dit merk, maar het is echt zó fijn!

Het was een ontzettend druk event, maar ik moet zeggen dat ik er weinig van kende want er waren maar een handje vol bloggers en voor de rest allemaal geschreven pers. Maar dat was natuurlijk ook wel weer een keer leuk, ook omdat ik wat Sanoma collega’s tegen kwam!

Laten we beginnen met het eerste product, de facial renewal peel. Een heerlijk product dat je moet inmasseren op de huid, dit 10 minuten moet laten zitten en dan goed afspoelen met water. Wat er over blijft is echt een heerlijk zachte huid dat ook nog eens goddelijk ruikt.

Natuurlijk zijn er uitgebreidde testen met dit product uitgevoerd door een onafhankelijk bureau en de resultaten zijn verbluffend. Na één dag vond 80% van de gebruiksters de huid zachter. Na een week vond 96% de huid gladder en 86% vond hun huid er een stuk beter uitzien en zelfs na vier weken vond 90% van de dames de textuur en teint van de huid zichtbaar was verbeterd.

Het volgende product dat de aandacht had ik deze presentatie was de Age Control Even Tone Moisturizer Broad Spectrum met een SPF 20. Een hele mond vol maar het is echt een product dat de huid moet gaan egaliseren, lichte vlekjes moet verwijderen en de fijne lijntjes glad strijkt. Ook heeft deze crème een goede bescherming tegen de zon met een SPF 20.

Ondertussen moest er natuurlijk genoten worden van een heerlijke gezonde snack. Helaas niet voor mij want ik ben allergisch voor fruit :(

Dan het volgende product de Firming Body Cream. Deze is gemaakt om de huid natuurlijk lekker te verwennen maar ook zeker om het verslappen van de huid tegen te gaan.

82% van de vrouwen vond hun huid strakker en 90% vond de huid zachter en soepeler. Ik kan niet wachten om dit product te gaan testen en reviewen voor jullie.

De geur van deze Body Cream is echt heerlijk, ik kon de geur eerst niet thuis brengen maar was er echt helemaal verliefd op. Later vertelde een dame van Ahava mij dat het de artisjokken waren!

Ook is de body cream verrijkt met bovenstaande ingrediënten voor nog een betere werking van deze cream. Wat het allemaal inhoud vertel ik jullie later in een uitgebreide review!

En als laatst een beperkte make-up collectie met foundations in alle soorten en maten voor de huid, vloeibaar tot poeder. Dekkend tot licht dekkend, het is er allemaal! Allemaal met het doel om de huid te laten stralen en verzorgen. Helaas heb ik hier niks van meegekregen en kan hier dus niks over vertellen, maar mocht het natuurlijk wel eventjes testen en het zag er heel erg mooi uit allemaal!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

22 reacties

 1. Lijken me erg fijne producten, al heb ik er zelf nog niets van geprobeerd. Ik vind de verpakking trouwens ook heel mooi

 2. Prachtige lijn!
  Ik had toevallig in mijn glossybox een Ahava body lotion. En inderdaad, top producten!
  Het event ziet er ook leuk uit, lekker die fruitspiesjes, jammer dat je allergisch bent.
  Leuk artikel <3

 3. Wat een prachtige producten zeg. :) Ben ontzettend benieuwd naar jou mening en ook naar de prijs. Want deze producten spreken mij heel erg aan, maar zullen denk ook best prijzig zijn. Ik wacht af. :)

 4. Dit merk is de laatste tijd zeer negatief en controversieel in het nieuws geweest. Dat is ook de reden dat veel bloggers hebben besloten dit event over te slaan…

 5. ik ben gek op ahava! Ben afgelopen zomer naar Israel geweest en heb daar echt vanalles ingeslagen.. vooral de handcreme en micro-peeling wash vind ik heerlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *