Ahava Natural Beauty Spring Launches

Afgelopen dinsdag was ik bij de perspresentatie van Ahava, waar vier heerlijke lanceringen plaats vonden. Ahava is een heerlijk luxe merk dat alleen bij de salons te koop is, maar echt een genot voor het oog, lichaam en neus. Ik had voor deze presentatie eigenlijk nog helemaal geen ervaringen met dit merk, maar het is echt zó fijn!

Het was een ontzettend druk event, maar ik moet zeggen dat ik er weinig van kende want er waren maar een handje vol bloggers en voor de rest allemaal geschreven pers. Maar dat was natuurlijk ook wel weer een keer leuk, ook omdat ik wat Sanoma collega’s tegen kwam!

Laten we beginnen met het eerste product, de facial renewal peel. Een heerlijk product dat je moet inmasseren op de huid, dit 10 minuten moet laten zitten en dan goed afspoelen met water. Wat er over blijft is echt een heerlijk zachte huid dat ook nog eens goddelijk ruikt.

Natuurlijk zijn er uitgebreidde testen met dit product uitgevoerd door een onafhankelijk bureau en de resultaten zijn verbluffend. Na één dag vond 80% van de gebruiksters de huid zachter. Na een week vond 96% de huid gladder en 86% vond hun huid er een stuk beter uitzien en zelfs na vier weken vond 90% van de dames de textuur en teint van de huid zichtbaar was verbeterd.

Het volgende product dat de aandacht had ik deze presentatie was de Age Control Even Tone Moisturizer Broad Spectrum met een SPF 20. Een hele mond vol maar het is echt een product dat de huid moet gaan egaliseren, lichte vlekjes moet verwijderen en de fijne lijntjes glad strijkt. Ook heeft deze crème een goede bescherming tegen de zon met een SPF 20.

Ondertussen moest er natuurlijk genoten worden van een heerlijke gezonde snack. Helaas niet voor mij want ik ben allergisch voor fruit :(

Dan het volgende product de Firming Body Cream. Deze is gemaakt om de huid natuurlijk lekker te verwennen maar ook zeker om het verslappen van de huid tegen te gaan.

82% van de vrouwen vond hun huid strakker en 90% vond de huid zachter en soepeler. Ik kan niet wachten om dit product te gaan testen en reviewen voor jullie.

De geur van deze Body Cream is echt heerlijk, ik kon de geur eerst niet thuis brengen maar was er echt helemaal verliefd op. Later vertelde een dame van Ahava mij dat het de artisjokken waren!

Ook is de body cream verrijkt met bovenstaande ingrediënten voor nog een betere werking van deze cream. Wat het allemaal inhoud vertel ik jullie later in een uitgebreide review!

En als laatst een beperkte make-up collectie met foundations in alle soorten en maten voor de huid, vloeibaar tot poeder. Dekkend tot licht dekkend, het is er allemaal! Allemaal met het doel om de huid te laten stralen en verzorgen. Helaas heb ik hier niks van meegekregen en kan hier dus niks over vertellen, maar mocht het natuurlijk wel eventjes testen en het zag er heel erg mooi uit allemaal!

Dit vind je misschien ook leuk

22 reacties

 • Reply
  onelifecanmakeachange
  31 januari 2013 at 07:15

  Klinkt veel belovend!

 • Reply
  Sofie
  31 januari 2013 at 07:17

  Leuk! Ik ben echt benieuwd of het fijne producten zijn.

 • Reply
  Martina
  31 januari 2013 at 07:28

  Lekker vers fruit!

 • Reply
  kellycaresse
  31 januari 2013 at 07:38

  Wat wat een mooie product presentatie zeg! Heerlijk warme en rustgevende uitstraling! Ik ken de ahava producten nog niet, ze klinken me wel heel fijn!

 • Reply
  Tessa
  31 januari 2013 at 08:06

  Ben erg benieuwd!
  xx

 • Reply
  Jewelyz
  31 januari 2013 at 08:54

  Ziet er goed uit, ik ben erg benieuwd!
  En wat een mooie presentatie.

 • Reply
  dita
  31 januari 2013 at 09:04

  Klinkt goed :)

 • Reply
  Lisa (HetPoederdoosje)
  31 januari 2013 at 09:39

  Lijken me erg fijne producten, al heb ik er zelf nog niets van geprobeerd. Ik vind de verpakking trouwens ook heel mooi

 • Reply
  Chantal
  31 januari 2013 at 10:07

  Mooie foto’s en ben benieuwd of de producten echt zo fijn zijn.

 • Reply
  Suzanne
  31 januari 2013 at 11:24

  Ziet er nu al heerlijk uit, klinkt als fijne producten.

 • Reply
  Minh Nguyen
  31 januari 2013 at 11:33

  Ziet er fantastisch uit zeg en de foto’s zijn erg mooi!

 • Reply
  Kimberly
  31 januari 2013 at 11:39

  Dat ziet er al goed uit zeg! Ik ben benieuwd :)

 • Reply
  Charlotte
  31 januari 2013 at 12:39

  Prachtige lijn!
  Ik had toevallig in mijn glossybox een Ahava body lotion. En inderdaad, top producten!
  Het event ziet er ook leuk uit, lekker die fruitspiesjes, jammer dat je allergisch bent.
  Leuk artikel <3

 • Reply
  Nina
  31 januari 2013 at 12:59

  ziet er goed uit, ben benieuwd!

 • Reply
  LounaBeauty
  31 januari 2013 at 15:10

  Wat een prachtige producten zeg. :) Ben ontzettend benieuwd naar jou mening en ook naar de prijs. Want deze producten spreken mij heel erg aan, maar zullen denk ook best prijzig zijn. Ik wacht af. :)

 • Reply
  Eline
  31 januari 2013 at 16:29

  Ziet er goed uit! Ben benieuwd….

 • Reply
  Moniek
  31 januari 2013 at 17:03

  Ziet er goed uit!

 • Reply
  Nikki
  31 januari 2013 at 17:44

  Dit merk is de laatste tijd zeer negatief en controversieel in het nieuws geweest. Dat is ook de reden dat veel bloggers hebben besloten dit event over te slaan…

  • Reply
   Aranka
   31 januari 2013 at 18:40

   Dat is allemaal hele oude informatie, laatste wat ik heb kunnen vinden is van 2010. Daarom heb ik besloten wel te gaan, want het is een heel fijn merk!

 • Reply
  Jana
  31 januari 2013 at 19:50

  Lijkt me een fijn merk :) x

 • Reply
  Kelly
  31 januari 2013 at 20:39

  Klink heel goed!

 • Reply
  Do
  31 januari 2013 at 22:00

  ik ben gek op ahava! Ben afgelopen zomer naar Israel geweest en heb daar echt vanalles ingeslagen.. vooral de handcreme en micro-peeling wash vind ik heerlijk!

 • Laat een reactie achter