Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ahava Facial Renewal Peel

 photo Peel4_zps91039e45.png

Een hele tijd geleden nam ik jullie mee naar het persevent van de nieuwe voorjaarsproducten van Ahava en daar is deze peeling voor het gezicht er eentje van. Ik heb het nu uitgebreid kunnen testen en er wat over te vertellen. Deze peeling met Citration, wat het water uit de dode zee is versterkt om de pure vitamine C en andere bestandsdelen te stabilseren. Ik was erg benieuwd!

 photo Peel_zps78ce5f95.png

Dit nieuwe product komt uit de Time To Treat lijn van Ahava, het is een alternatief voor de chemische peeling die je tegenwoordig helaas ook veel ziet. Het verbetert de conditie van de huid op de korte termijn maar ook zeker op langere termijn. De formule stimuleert het natuurlijke celvernieuwingsproces en biedt vrouwen van alle leeftijden een veilige en doeltreffende methode voor een gladde, zachte en egale huid.

 photo Peel2_zpse07dafd7.png

Zoals ik in het begin al vertelde maakt deze peeling gebruik van Citration wat dus water uit de Dode Zee is. Ahava staat bekend op hun bestandsdelen uit de Dode Zee die heel doeltreffend zijn. Doordat de bestandsdelen gestabiliseerd zijn wordt het oppervlak van de huid glad gestreken, de aanmaak van collageen gestimuleerd en zo de huid dus steeds egaler.

 photo Peel1_zpsb5bfe8c9.png

Ingrediëntenlijst.

Nog even een paar bestandsdelen van de peeling die ik met jullie wil doornemen.

Osmoter: een patenteerd, uitgebalanceerd concentraat op basis van Dode Zee Mineralen dat de vitaliteit van de huid herstelt en zijn natuurlijke vermogen om water vast te houden verbetert.
Water uit de dode zee: bevat een zoutconcentratie van 35% die de huidvernieuwing stimuleert.
Pure Vitamine C: werkt goed als antioxidant en heeft een huidverjongend effect. Het stimuleert de aanmaak van collageen, gaat pigmentschade tegen en heeft een verhelderende werking op de huid.
Fruitzuren: natuurlijke melkzuren, glycolzuren en citroenzuren verwijderen de dode huidcellen en stimuleren de aanmaak van nieuwe.
Plantenextracten: aloë vera, calendula, allantoïne, zonnebloemolie en bisabolol hebben een verzachtende werking voor de huid.

 photo Peel3_zps1fbaeadd.png

Het is de bedoeling dat mijn huid strakker moet worden en gaan stralen. Ik ben benieuwd of mijn huid er baat bij heeft. Want laat ik eerlijk zijn, ik heb totaal geen probleem huid. Of het dus echt effect heeft ben je bij mij aan het verkeerde adres. Wel zijn er test resultaten van het product bekend van onafhankelijke consumenten.

Na 1 dag vond 80% de huid zachter
Na 1 week vond 96% hun huid gladder
Na 1 week vond 86% hun huid er beter uit zien
Na 4 weken vonden 90% van de gebruiksters de textuur en teint van de huid verbeterd.

 photo Peel4_zps91039e45.png

De peeling zit in een handige knijp tube zodat je hem ook makkelijk bijvoorbeeld onder de douche van gebruiken. Zelf ben ik niet fan van om dit product onder de douche te gebruiken omdat hij 10 minuten in de huid moet trekken en ik sta graag helemaal onder de warme douche straal.

 photo Peel5_zpsdef547cd.png

Wel fijn om ook te weten is dat Ahava niet op dieren test.

Maar wat vind ik nou van de peeling? Ik gebruik hem voor het douchen op een goed gereinigde huid. De crème die er een beetje honing achtig uit ziet en zo ook voelt, want hij is aan de dikke en plakkerige kant. Ik smeer de peeling op mijn gezicht en masseer hem 3 tot 5 minuutjes goed in de huid en laat hem daarna nog eventjes tot de 10 minuten intrekken. Dan spoel ik hem af met lauw water en wat er dan overblijft is werkelijk een super zachte huid. De peeling ruikt trouwens ook echt heerlijk, een beetje naar een frissere mannen geur.

De Ahava Facial Renewal Peel is voor € 36,95 te koop bij diverse schoonheidssalons en natuurlijk online. Het is niet goedkoop maar werkt wel fijn. Of ik het weer opnieuw zou kopen, nee dat denk ik niet. Daar vind ik het voor mezelf te duur voor en niet erg veel voor me doen omdat ik geen probleemhuid heb.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

25 reacties

  1. Klinkt als een goed product! Het doet me een beetje denken aan een Koreaanse product die ik ooit heb gezien -maar dan goedkoper haha- hij is inderdaad iets wat duur :(

  2. Klinkt goed! Omdat het zo plakt zou ik het zelf ook onder de douche gebruiken, maar ik vind dat altijd zo een gedoe om je gezicht uit het water te houden. Het merk Ahava zelf spreekt me ook best wel aan. Hij is inderdaad wel een beetje prijzig, maar als het werkt en je hebt een probleemhuid zou ik dat er wel voor over hebben.

  3. Het product lijkt mij wel fijn, maar ik zal hem niet kopen door de prijs. En aangezien het niet echt een wauw product is, laat ik hem liggen :)

  4. Wauw, deze peeling lijkt me erg fijn, omdat ik de laatste tijd wel een beetje een probleemhuid ontwikkel. De prijs schrikt alleen een beetje af.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *