Afvallen met Herbalife #5

 photo Herba_zpse79e19ef.png

Om maar meteen met de deur in huis te vallen, ik ben deze week 0,5 aangekomen in plaats van afgevallen… Shit, hoe kan dat nou… Ik heb helemaal geen rare dingen gegeten behalve één keertje wezen lunchen en daar had ik echt geen vette hap besteld. Maar blijkbaar is mijn lichaam zich intens aan het reinigen doordat ik haast geen vetten meer eet en niet naar de wc kan al een paar dagen.

 photo Herba1_zpsc76c18ac.png

Ik had zo gehoopt dat ze weegschaal deze week onder de 85 kilo zou aangeven, maar helaas is dat niet het geval. Helaas kan ik al 5 dagen niet naar de wc en mijn ongesteldheid van 2 weken speelt ook een rol. Mijn coach zegt dat mijn lichaam zich aan het reinigen is en ik daarom zo lang menstrueer en niet naar de wc kan en daarom niks ben verloren qua kilo’s. Nu heb ik weer wat extra pillen mee gekregen voor mijn cellen waar veel Vitamine B en andere belangrijke vitamines in zitten. En een siroop van Aloë Vera dat mijn lichaam goed moet gaan reinigen! En lekker dat die siroop is, het heeft een mango smaakje en het lijkt gewoon of ik de hele dag Crystal Clear drink. Ik dronk veel te weinig, maar dit maakt het bijna een feestje om te drinken.

Maandag heb ik weer een afspraak met mijn coach en ik wil echt streng zijn in die tussentijd. Geen rare dingen meer eten en gewoon gezond eten. Ik wil de volgende keer echt onder de 85 kilo zitten, het moet gewoon!

 photo Herba2_zps17856a3a.png

Oja dit is tegenwoordig echt mijn favoriete tussendoortje. Vezel crackers van de Lidl met Milner kaas en plakjes komkommer, echt heerlijk. Voor de rest komen de Herbalife producten gelukkig nog lang niet mijn neus door dus ik ontbijt nog elke ochtend met een shake neem tussendoor een lekker reep en tussen de middag een maaltijdreep met kwark. Hopelijk gaat het deze week weer beter!

Dit vind je misschien ook leuk

21 reacties

 • Reply
  Hester
  5 juli 2013 at 15:03

  Balen! Wel fijn dat je zo open en eerlijk bent. Ik hoop dat er deze week weer meer vooruitgang in zit!

 • Reply
  Moniek
  5 juli 2013 at 15:04

  Komt vast wel goed! :)

 • Reply
  Laura
  5 juli 2013 at 15:06

  Jammer. Maar zet hem op, volgende week beter!

 • Reply
  Hanneke
  5 juli 2013 at 15:10

  Succes, volhouden meid! ;)

 • Reply
  Kelly Caresse
  5 juli 2013 at 15:17

  Ah je bent gewoon heel goed bezig, en als je door menstruatie en obstipatie zoveel vocht vasthoudt en volle darmen hebt dan is het logisch dat dat je een stuk zwaarder maakt, maar je bent ongetwijfeld wel vet verloren! :) ga zo door meid

 • Reply
  femketje
  5 juli 2013 at 15:32

  damn, ik zou dat niet vol kunnen houden, respect girl!

 • Reply
  Tara
  5 juli 2013 at 15:40

  Ojee! De stoelgang thee van zonnatura werkt erg goed als je niet naar de wc kunt! Succes deze week :)

 • Reply
  vanessa
  5 juli 2013 at 16:02

  Wat jammer! Ga zo door en dat komt het vast wel goed :)

 • Reply
  jorine
  5 juli 2013 at 16:06

  mij helpt groene thee met jasmijn heel erg, nog beter dan venkel thee of die stoelgang thee. ja en het kan gebeuren dat je iets aankomt tussendoor, laat je dat niet demotiveren, want het gebeurd, maar deze periodes zijn wel het moeilijkst, lastig om gemotiveerd te blijven als je iets aankomt of blijft hangen, maar volhouden hoor ;)

 • Reply
  Joyce
  5 juli 2013 at 16:12

  Wat jammer! Maar dat komt vast ook wel weer goed, er is weer bijna een nieuwe week, nieuwe kansen!

 • Reply
  charlotte
  5 juli 2013 at 16:15

  Zet hem op meid! Je kan het. Meestal is het zo dat als je bezig bent met afvallen je eerst wat kilo’s kwijt raakt en dan even blijft hangen. Komt goed!

 • Reply
  Linda
  5 juli 2013 at 16:31

  Komt vast weer goed als alles weer normaal is en functioneert zoals het hoort. Je doet het goed.

 • Reply
  Kim
  5 juli 2013 at 17:34

  Jammer, maar volgende keer gewoon beter! Succes deze week :)

 • Reply
  BeautyReviews
  5 juli 2013 at 19:54

  Laat de moed niet zakken he! Volgende week zal je je doel wel behaald hebben! En die siroop is idd erg lekker :)

 • Reply
  Syl
  5 juli 2013 at 20:04

  Das gelul bij reinigen val je juist af!

 • Reply
  Céline
  5 juli 2013 at 22:19

  je lichaam moet ook gewoon aan je nieuwe gezondere ritme wennen. ik ben ook wel eens een maand niet ongesteld als ik heel lang niet gesport heb en dan opeens er weer vol tegenaan ga.

 • Reply
  Sheela
  6 juli 2013 at 00:05

  Hopelijk lukt het je x

 • Reply
  Ilona
  6 juli 2013 at 00:06

  Wat jammer dat het deze week tegenviel! Het komt vast wel goed :) en ik moet eerlijk zeggen dat ik jou never nooit 85 kilo zou schatten!

 • Reply
  Axelle
  6 juli 2013 at 08:56

  nog veel succes !

 • Reply
  MySimplySpecial
  6 juli 2013 at 14:41

  Ik kan me voorstellen dat je het vervelend vind, maar het komt vast goed!

 • Reply
  Charile
  8 juli 2013 at 16:35

  Heel veel succes, het komt allemaal goed <3

 • Laat een reactie achter