Zoek
Sluit dit zoekvak.

Afvallen met Herbalife #4

 photo Herbalifee2_zps5e84f1db.png

Ik ben vandaag alweer een maand bezig met Herbalife en ik moet zeggen dat ik het lekker vind gaan. Ik hou me er niet al te streng aan, want dat is niks voor mij. Eet lekker tussendoor wel eens een broodje, ga lekker uit eten en een drankje op zijn tijd gaat er ook wel in. Maar natuurlijk alles met mate en voor de rest hou ik me netjes aan mijn Herbalife programma. Ik ben dus in 4 weken al meer dan 3 kilo kwijt. Misschien klinkt het niet heel veel, maar het gaat mij zo erg goed af!

 photo Herbalifee_zps8e8c8c54.png

Elke ochtend begin ik nog met een shake en een aantal pillen. Het zijn gewoon aanvullende pillen wat gewoon goed voor je is. Veel normale mensen eten ook extra pillen naast hun gewone voeding. Van rechts naar links zijn energie pillen, vitamine pillen, vezel pillen, rechts onderin visolie en daarnaast nog wat sterkere vezel pillen die het vet kunnen afvoeren zodat je het meteen uit poept. Deze heb ik tot nu toe nog niet gebruikt, maar wil je je streng aan je dieet houden en een avondje lekker los gaan met eten kan je dat met deze pillen doen, maar ik weet niet of ik dat wil gebruiken.

 photo Herbalifee1_zps4ef707b6.png

Daarnaast neem ik nog elke keer voor onderweg of thuis een lekkere citroen met chocolade reep die helemaal uit eiwitten bestaat en ook nog eens heel erg lekker is. In de ochtend neem ik nog altijd een shake als ontbijt en tussen de middag meestal kwark met een maaltijdreep in stukjes. Vaak maak ik ook een eigen lunch klaar, een roer ei of gewoon eens een keer een broodje, salade of iets anders als ik onderweg ben. En ’s avonds eet ik lekker wat ik wil. Wel let ik op dat het geen patatjes zijn en andere hele slechte dingen.

 photo Herbalifee3_zpse87b40fe.png

Voor de rest gaat alles heel goed maar drink ik toch te weinig. Zelf ben ik totaal geen drinker en drink een keer bij het ontbijt en ’s avonds wat bij de koffie, niet goed dus. Daarom kreeg ik deze sportdrank poeder mee want dat hydrateerd nog een stuk beter de lichaam en moet je oplossen in een liter water. Het heeft ook een sinaasappel smaak dus ben benieuwd hoe dat gaat bevallen!

 photo Herbalifee4_zpsf15403bc.png

Qua omvang gaat het ook redelijk goed, al merk ik het zelf niet echt maar ben al 4 cm in totaal kwijt bij mijn armen, benen en buik. Zelf zie ik het niet echt maar als ik iemand een tijdje niet heb gezien zeggen ze wel dat ze het aan me kunnen zien. Dat is natuurlijk alleen maar fijn om te horen! Ik ga nog lekker twee maandjes door en hoop dat ik mijn streef gewicht haal, dat zou helemaal super zijn, want dit programma is echt ontzettend makkelijk vol te houden en je krijgt er super fijne begeleiding bij! Dus hopelijk geeft volgende week de weegschaal 85 kilo of minder aan!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

26 reacties

 1. Ga zo door! Ik heb echt een hekel aan pillen slikken, dus dit is niks voor mij.. maar die reep ziet er goed uit :)

 2. Ik heb herbalife al eens kunnen proeven hier thuis omdat mijn ouders er ook mee bezig zijn. En de shakes vind ik best wel lekker. Ook de repen voor tussendoor vallen erg goed mee. Ik vind het enkel spijtig dat het zo duur was, anders zou ik het ook zo willen proberen! Je bent goed bezig Aranka! Doe zo verder! :)

 3. Wat goed van je! Zeker ook goed dat je het lekker op je eigen manier doet, dan hou je het allemaal ook het langste vol. Succes!

 4. No offence, maar ik snap niet dat je ‘vrijwillig’ die pillen slikt. Met groente en fruit krijg je voldoende vitamines binnen. Ik slik pillen omdat ik ze moet slikken, maar ik kan er niet goed tegen als mensen zomaar van alles naar binnen gooien…
  Maar ja, als jij je er goed bij voelt, moet je dat natuurlijk doen ;) In ieder geval succes :D

  1. Eens. Je vitaminen en mineralen moet je uit je voeding halen, niet uit pillen. En die pillen die direct vet afdragen klinken een beetje dubieus, die zou ik ook zeker niet nemen, anders kan je beter direct aan de laxeermiddelen, weet je zeker dat er geen vet meer binnenkomt.
   Iets anders trouwens, heb je ergens informatie gekregen over wat er precies allemaal in die shakes zit? Ik was gewoon benieuwd, maar ik kan het gewoon nergens vinden op internet. Nu zegt mijn cynische zelf dat ze dat misschien liever niet willen vertellen, maar misschien krijg je daar meer informatie over als je werkelijk begint?

 5. Heel goed dat je je er niet al te streng aan houdt. Als het beter vol te houden is, kan je er ook beter je nieuwe levensstijl van maken als je langdurig resultaat wilt toch?

 6. Hmm ik vind pillen altijd een beetje eng om te slikken. Het enige wat ik wel elke ochtend slik zijn vitamine pillen, 2 verschillende soorten.
  Veel succes met je dieet!

 7. Ik zou je tekst eens nalezen: “Daarom kreeg ik deze sportdrank poeder mee want dat hydrateerd nog een stuk beter de lichaam en moet je oplossen in een liter water.” Tip voor volgende keer :)

 8. Hoi Aranka, ik ben ook aan het afvallen 3 jaar geleden begonnen en ruim 45 kilo kwijt…bij mij was het drinken ook een probleem. nu helemaal niet meer, mag ik je een tip geven om leren water te drinken? als je dit een week doet gaat het allemaal vanzelf want water reinigt en is dus heeeel belangrijk. ik had een longdrinkglas (250ml) bij mijn gootsteen staan en ik dronk vlak voor het eten 1 glas en na het eten weer een glas. dan heb je bij elke maaltijd een halve liter water, dat is een goede start, het zal een beetje lastig zijn de eerste dagen, maar dat word het gewoonte. nu drink ik zeker 2,5 liter per dag. ik drink ook alleen maar groene thee, dat helpt ook nog eens omdat dat ook helpt bij het afvallen. ik moet nog een kleine 5 kilo en dan ben ik op mijn streefgewicht..ik wens jou ook heel veel succes met het afvallen. je zult je er zeker veel beter bij voelen.

  en …….ik lees met heel veel plezier je blogs, bedankt hiervoor

 9. Ik ben vorig jaar ook redelijk wat kilo’s kwijtgeraakt met Herbalife. Nu gebruik ik het enkel om mijn gewicht stabiel te houden, dus meestal alleen ’s ochtends. Ik heb dit een tijdje niet gedaan en kwam toen gewoon weer aan, beetje jammer. Ik ben er zeker van overtuigd dat Herbalife goed voor je is en ik denk dat ik het voor eeuwig zal moeten blijven gebruiken.

 10. Leuk voor je dat je ermee afvalt, maar hoe wil je dat hierna gaan doen als je je streefgewicht bereikt hebt? Het lijkt me overduidelijk dat je het gewoon weer aankomt als je je leefpatroon niet verandert, persoonlijk denk ik dus dat dit zeker niet de gezondste manier is om af te vallen.
  Maar goed, jouw keuze dus veel succes ermee!

 11. Hey, wil wel even iets rechtzetten. Het zijn geen pillen maar tabletten, pillen dienen als je pijn hebt of ziek bent en de tabletten zijn voedingssuplimenten extra vitamines en dergelijke. In ieder geval goed bezig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *