Zoek
Sluit dit zoekvak.

Afval update: zoals beloofd een weekje later

Afval update: zoals beloofd een weekje later

Daar zijn we weer, niet twee weken maar één week verder. Dan verloopt het als het goed is iets minder gek met pieken en dalen door mijn menstruatie. Goed, afgelopen week is voorbij en volgens mij is alles weer normaal. Nouja normaal, de paaseitjes liggen op de loer en ik heb het daar best lastig mee, zeker als het de tompouce eitjes zijn van de HEMA. Maar over het algemeen heb ik een goede week achter de rug dus dat scheelt!

Ik weeg mijzelf altijd op vrijdag dus ging vol goede moed dit weekend weer van start, ik sportte, haalde ruimschoots mijn stappen en lette enigzins op mijn eten. Alleen de pizza op zondag was niet een hele bewuste keuze maar als je met al je vrienden pizza gaat bestellen doe ik gewoon mee en af en toe moet dat best kunnen. Ik bestel gewoon een kleine pizza en doe niets extra’s erbij.

De rest van de week ben ik druk in de weer geweest met dingen regelen voor de pasgeboren baby van vrienden. Lees de hondjes uitlaten, het huis versieren en wat dingetjes halen die ze toch nog misten. Daarbij ook weer ruimschoots mijn stappen gehaald maar helaas door alle drukte kwam het niet van sporten dus dat heb ik van de week amper gedaan, behalve donderdag dan met de fitjump zoals altijd. Maar ik heb wel gewoon op mijn eten gelet en gezorgd dat ik iedere dag netjes mijn stappen haal.

En hoe het is gegaan deze week, ik heb geen idee maar ben wel benieuwd. Ik heb het idee dat ik deze week een beetje stil sta door het niet sporten en door alle drukte niet altijd de aller beste keuzes heb gemaakt. Lees een pizza met vrienden eten en omdat het al laat is patat wordt gehaald. Maar alle drukte is nu weer voorbij en de afgelopen dagen heb ik ook gewoon goed mijn best gedaan dus ik ben benieuwd.

BEGIN 2018

 • Gewicht: 96,0 kg
 • Heupomvang: 109 cm
 • Beenomvang: 62 cm
 • Armomvang: 34 cm
 • Vetpercentage: 31,7 %

TWEE WEKEN GELEDEN

 • Gewicht: 90,3 kg
 • Heupomvang: 99 cm
 • Beenomvang: 60 cm
 • Armomvang: 30 cm
 • Vetpercentage: 29,4 %

DEZE WEEK

 • Gewicht: 90,2 kg
 • Heupomvang: 99 cm
 • Beenomvang: 60 cm
 • Armomvang: 30 cm
 • Vetpercentage: 29,0 %

Deze week is niet een hele bijzondere week geweest en door de drukte en snel eten tussendoor had ik dat wel een beetje verwacht. Maar goed, tot nu toe is er iedere keer iets in gewicht en centimeters af gegaan en dit keer niet. Maar over twee weken wil ik toch wel echt onder die 90 kilo zitten, die wil ik niet meer terug zien! Tot over twee weken!

Afbeelding: Pepperoni Pizza via Shutterstock

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’ 

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

5 reacties

 1. Ik probeer nu ook echt gezonder te eten en op kantoor lukt dat op zich wel – ik lunch met een gezond slaatje, eet fruit tussendoor en mijd koekjes en dergelijke –, maar die tussendoortjes! Ik heb moeite met nee zeggen als een collega met paaseitjes komt aanzetten, een beetje zoals jij. :-) Mijn echte ‘klik’ moet dus nog komen, maar ik werk eraan!

 2. Komt goed. Een week iets minder sporten is niet erg. En je mag best met pasen een paar paaseitjes eten, maar niet de hele zak. Bij hema heb je van die doosjes die je kan vullen. Kies ook paaseitjes die je niet lekker vind, maar de visite wel. Dan kunnen die daaruit kiezen en hoef jij je niet schuldig te voelen. Het is een tip, dus niet boos worden. Ik gebruik deze tip ook ieder jaar en dat gaat goed. Ik neem dan bijvoorbeeld degene die ik lekker vind over de beide paasdagen en dat gaat goed. En heb je zin in iets lekkers met pasen? Ga dan voor een gekookt ei tussendoor. Heb je ook je eiwitten naar binnen. Fijne paasdagen alvast.

 3. Dat gaat toch hartstikke goed? Dat het een keer wat minder gaat is helemaal niet erg! Ben benieuwd naar je volgende update :-) Wel goed dat je doelen voor jezelf stelt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *