Search
Close this search box.

Afval update: verjaardag, uit eten en terras

Afval update: verjaardag, uit eten en terras

Je leest het al aan de titel, deze week was niet mijn week qua afvallen, maar van genieten des te meer. Het is eindelijk weer lekker weer in Nederland en in de stad is het één grote gezelligheid met de kermis. Je raadt het al, ik was dus veel in de stad te vinden met lekkere drankjes en eten. Ik liet het punten tellen deze week maar even voor wat het was en genoot heerlijk van het weer, de drankjes en het eten. Maar daar wordt de weegschaal niet heel blij mee.

Afval update: verjaardag, uit eten en terras

Vorige week ging het zo goed en verloor meer dan 1 kilo in gewicht en deze week ging het gewoon dramatisch op afvalgebied. Ik denk dat als ik de punten zou hebben bijgehouden dat ik er elke dag dik overheen ging. Een terrasje hier, ach nog even een hapje doen in de stad, churro’s op de kermis, even lunchen op het terras, het is lekker weer dus de barbecue kan ook wel aan. Deze gebeurtenissen waren de hele week aan de gang. Ik heb gezondigd, heel erg gezondigd.

Afval update: verjaardag, uit eten en terras

Maar heb ik daar op dit moment spijt van? Nee, eigenlijk helemaal niet. Ik heb het ontzettend leuk en gezellig gehad met vrienden wat mij ook veel waard is en ik geef de vakantie ook een beetje de schuld omdat nu nog kan. Volgende week gaat het ook een drama worden omdat we op vakantie zijn, maar daarna wil ik het wel weer goed gaan oppakken want mijn doel is nog niet bereikt en ik weet dat ik het kan en er nog meer kilo’s vanaf kunnen!

Afval update: verjaardag, uit eten en terras

Goed, dan komen hier de keiharde cijfers waar ik dan weer niet zo blij mee ben. Maar ik praat het dus maar een beetje in mijn hoofd goed omdat het ‘vakantie’ is. Daar gaan we…

Vorige week

 • Gewicht: 87,0 kg
 • Buikomvang: 101 cm
 • Beenomvang: 63 cm
 • Armomvang: 32 cm

DEZE WEEK

 • Gewicht: 87,3 kg
 • Buikomvang: 100 cm
 • Beenomvang: 63 cm
 • Armomvang: 32 cm

Tsja, er is dus 300 gram bij aangekomen, maar eigenlijk vind ik dat nog best netjes voor wat ik allemaal gegeten heb wat ik anders niet had ‘mogen’ eten. Van mijn buik is er wonder boven wonder een centimeter af en de rest is gewoon gelijk gebleven. Deze week ga ik volop genieten op vakantie in Rome (ik laat de ijsjes daar dus echt niet staan) en daarna gaan we thuis weer vol aan de bak met Weight Watchers. Ik ben eigenlijk wel benieuwd, hoe doen jullie dat op vakantie? Let je dan nog steeds heel erg op je eten of ga je dan gewoon lekker voor wat lekker is?

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

10 reacties

 1. Ja ik Let altijd op mijn eten. Ik kan ook echt bikkelhard zijn voor mezelf. Nu is het zo dat het bij mij niet alleen om gewicht gaat, ik houd erg snel veel vocht vast in handen en benen ( spatader probleem) dus sinds ik erg op mijn voeding Let is dit probleem een heel stuk minder en heb ik het redelijk onder controle. Ik mag 2x per week cheaten ….dat is op woensdag en zaterdag. Werkt bij mij echt uitstekend! Verder eet ik dan gewoon 3x.per dag en drink zeker 2 liter water.

 2. genieten….is heel belangrijk, dat andere zijn maar getallen ;) en ik moet heel erg op mijn voeding letten maar dat is een heel verhaal hahah dat weet jij denk ik nu wel ;) maar als ik ergens trek in heb wat ik eigenlijk niet mag ja uhh dan is het kiezen of delen en eet ik het meestal toch gewoon een x en geniet daar dan extra van, de gevolgen neem ik dan maar voor lief

 3. Even vakantie van het afvallen moet kunnen toch. Dan weet je erna precies weer waarom je normaal gesproken niet zomaar alles eet en geeft dat extra motivatie om er daarna weer hard tegenaan te gaan. Daartegenover staat dat ik tijdens de vakantie veel meer beweeg en in Rome zul je meer dan genoeg kilometers lopen.

 4. Het valt me op dat je (bijna) altijd aangeeft een minder goede week te hebben terwijl je het super goed doet en afvalt.
  Je hebt misschien niet een “perfect” eetschema maar geniet lekker en valt toch af. Je kan trots zijn op wat je al berijkt hebt!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *