Afval update: twee grote mijlpalen bereikt

Afval update: twee grote mijlpalen bereikt

Afvallen gaat met vallen, opstaan en weer doorgaan. Voor mij is de ene week beter dan de andere week en houd ik me beter aan mijn punten of de ene week weer wat minder. Maar het gaat natuurlijk allemaal om wat er onder die eindstreep komt te staan. En daar bereikte ik van de week twee hele grote mijlpijlen in. Die deel ik natuurlijk graag met jullie.

Deze week ging eigenlijk super goed, ik hield me elke dag vrijwel altijd aan mijn punten en at bewust gezond. Dat heeft dan ook zijn vruchten afgeworpen want toen ik met mijn weegmoment op de weegschaal ging staan stonden daar de magische cijfers van 87 kilo! Dat betekend dat ik 15 kilo in totaal ben afgevallen én dat ik eindelijk weer een gezond gewicht heb voor mijn lengte. Je kunt je voorstellen dat ik daar heel erg blij mee ben!

Deze week begon goed en ik hield me netjes aan mijn punten en at gezond. Natuurlijk heb ik wel even in het weekend gecheat met een lekkere droge worst en wat chippies ’s avonds bij het series kijken. Maar dat moet kunnen toch? De rest van de week heb ik weer keurig op mijn punten gelet (wat soms best lastig was). Ook ben ik lekker in beweging geweest en heb weer heel wat kilometers gelopen om Pokémons te vangen.

Afval update: twee grote mijlpalen bereikt

Naast het Pokémon vangen ben ik ook bewust bezig met vervoer. Waarvoor ik eerst snel uit gemakzucht de auto pakte, pak ik nu de fiets of ga ik lopen. Ik kan dus met trots zeggen dat ik al 2 weken de auto niet aangeraakt heb. Ook wil ik na de vakantie het sporten weer gaan oppakken als dat uitkomt met de tijd. En ja ik weet dat je daar tijd voor moet vrijmaken maar ik krijg het druk genoeg met mijn werk en blog samen (want de vakantie’s zijn op het werk dan nog niet afgelopen).

Goed, laten we naar de resultaten kijken waar ik heel trots op ben! Nu gaan we nog voor de 7 of misschien toch nog wel 12 kilo.

Vorige week

 • Gewicht: 88,3 kg
 • Buikomvang: 101 cm
 • Beenomvang: 65 cm
 • Armomvang: 32 cm

DEZE WEEK

 • Gewicht: 87,0 kg
 • Buikomvang: 101 cm
 • Beenomvang: 63 cm
 • Armomvang: 32 cm

Zoals je ziet is er dus 1,3 kilo af in een week, iets waar ik super trots op ben! Komt waarschijnlijk ook omdat ik deze week niet meer ongesteld was, maar eraf is eraf! Deze week gaan we er weer voor! Alhoewel ik alweer weer wat gram ben aangekomen (altijd handig die afspraken buiten de deur) hoop ik dat er donderdag toch weer wat vanaf is!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

20 reacties

 • Reply
  chucky1012
  13 augustus 2016 at 06:56

  Wauw gefeliciteerd en super goed van jou dat jij zoveel kilo´s bent afgevallen ;-)
  Ben trots op je.
  Ga zo door….

  Xoxo

 • Reply
  Loes | Gewoon iets met Loes
  13 augustus 2016 at 07:51

  Mooie cijfers Aranka, daar mag je trots op zijn!

 • Reply
  Susan
  13 augustus 2016 at 08:05

  Je bent super bezig Aranka! Wees trots op jezelf <3

 • Reply
  Monica
  13 augustus 2016 at 08:18

  Goed bezig hoor. Daar mag je zeker trots op zijn.

 • Reply
  Lilian
  13 augustus 2016 at 08:30

  Wauw! Heerlijk voor je :) Haal veel inspiratie uit je verhaal en tips! Keep it up!! You got This!!!

 • Reply
  Melissa
  13 augustus 2016 at 09:30

  Supergoed bezig! Sinds deze week ben ik door Pokémon ook meer gemotiveerd om te gaan wandelen/lopen :)

 • Reply
  Florence Vlogt
  13 augustus 2016 at 09:30

  Goed bezig Aranka. Dit geeft toch wel weer een positieve boost of niet?

  Xx

 • Reply
  Sandra
  13 augustus 2016 at 09:54

  Wat goed zeg! Hard werken wordt beloond :)

 • Reply
  Kim
  13 augustus 2016 at 10:03

  Super goed aranka!!

 • Reply
  Alinda
  13 augustus 2016 at 11:15

  Knap hoor! Ik ben verder niet bezig met afvallen ofzo maar weeg me wel regelmatig. Als ik ongesteld moet worden scheelt dat een kilo met m’n gewicht in het midden van m’n cyclus. Je houdt veel vocht vast dan! Ga zo door!

 • Reply
  Quinty
  13 augustus 2016 at 11:20

  Wat ben je goed bezig!

 • Reply
  Nicole
  13 augustus 2016 at 11:21

  Jippie! Super goed Aranka! Mijn week was wat minder, maare ongesteld he.. chocolade cravings haha!

 • Reply
  Eline
  13 augustus 2016 at 11:29

  Wat ontzettend fijn dat je je mijlpalen hebt behaald! Super knap van je, ga zo door!!

 • Reply
  Milotte
  13 augustus 2016 at 11:43

  Wat ben jij goed bezig!

 • Reply
  Hilde
  13 augustus 2016 at 13:51

  Super goed zeg!! Het laten staan van de auto scheelt vaak al super veel, sta je soms niet eens bij stil!

 • Reply
  Jesse
  13 augustus 2016 at 16:16

  hee, goed bezig! :)

 • Reply
  Lynet
  13 augustus 2016 at 20:58

  Yes zo goed! Ik vind deze artikelen leuk om te lezen, je blijft altijd eerlijk! Ik vind het ook interessant om te lezen hoe je nu op een andere manier tegen eten aankijkt/ ermee omgaat.

 • Reply
  Leontine
  14 augustus 2016 at 16:20

  Wat superknap van je Aranka!

 • Reply
  Carmen
  14 augustus 2016 at 17:27

  Wat ben je goed bezig!! Ik vind dit allemaal maar knap hoor. 15 kilo afvallen is niet niks. Ik had dit nooit gekunt… Je ziet er stralend uit op de foto, dat is fijn om te zien! keep it up girl X

 • Reply
  rachel
  15 augustus 2016 at 13:21

  super :D

 • Laat een reactie achter