Afval update: terug van een heerlijke vakantie

Afval update: terug van een heerlijke vakantie

Ik gaf het in mijn vorige update al aan dat ik lekker van de vakantie ging genieten en Weight Watchers lekker thuis liet. Toen ik eenmaal weer thuis was vond ik het wel een beetje spannend, want ik moet zeggen dat ik totaal niet op mijn voeding heb gelet en me vol heb gestopt met lekkere Italiaanse specialiteiten. Pizza, pasta, mozzarella en gedroogde ham, het ging er in als zoete koek. Met andere woorden, ik was heel bang voor de cijfertjes op de weegschaal.

Afval update: terug van een heerlijke vakantie

Italië, het land van de heerlijke keuken met fantastische gerechten. Ik ben gek op Italiaans eten maar Danny vind het niet zo lekker dus thuis kook ik het nooit. Maar in Rome ging ik helemaal los. Ik heb alle soorten ijs, toetjes, pasta en pizza wel gehad, gewoon omdat het zo ontzettend lekker is. De eerste avond genoot ik dus heerlijk van deze panna cotta met aardbeiensaus, zo lekker!

Afval update: terug van een heerlijke vakantie

We stonden op een camping in Rome en hadden een eigen caravan met keukentje. Ons eigen eten maken was daarom ook erg leuk, want ja een Italiaanse supermarkt is best leuk met allemaal lekkere kazen, vleeswaren, kruiden en ga zo maar door. Er zijn dus verschillende avonden voorbij gekomen met allemaal lekkere hapjes met mozzarella, olijven, droge soorten vlees, fruit, tomaten en ga zo maar door. Of het echt gezond was, dat zeker niet, maar wel heel erg lekker! En chips en borrelnootjes vallen ineens in het niets met dit lekkers.

Afval update: terug van een heerlijke vakantie

Het is dus duidelijk, ik heb me totaal niet aan mijn punten gehouden en ben lekker wezen genieten, dan nu de cijfertjes…

Twee weken geleden

 • Gewicht: 87,3 kg
 • Buikomvang: 100 cm
 • Beenomvang: 63 cm
 • Armomvang: 32 cm

DEZE WEEK

 • Gewicht: 88,7 kg
 • Buikomvang: 102 cm
 • Beenomvang: 63 cm
 • Armomvang: 31 cm

De schade is dus helaas wel te zien, maar eigenlijk valt het me nog mee aangezien wat ik gegeten heb en wat ik normaal zeker niet mag eten (hallo punten bij mozzarella, pizza en pasta). En natuurlijk had ik voor de vakantie ook lekker genoten van het heerlijke weer en terrasjes. Maar de boodschap is wel duidelijk, vanaf volgende week wanneer het normale leven weer begint weer streng aan de Weight Watchers en gezond eten, want die 1,7 kilo (voor deze weken was ik 87 kilo) moeten er weer af! Genieten mag, maar daarna is het klaar met het feest. Ben benieuwd of het me gaat lukken om weer terug te gaan naar gezond en oplettend eten. Maar de motivatie is er gelukkig, want ik wil zeker niet terug naar die 100 + kilo. Hoe gaat het met jullie en vakantie en afvallen?

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

8 reacties

 • Reply
  chucky1012
  3 september 2016 at 06:15

  Het valt wel mee.
  Wat geeft dat!
  Op vakantie moet men genieten.
  Het klinkt zo heerlijk allemaal…..

  Xoxo

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  3 september 2016 at 09:36

  Op vakantie moet je genieten!! :)

 • Reply
  Kiki
  3 september 2016 at 12:27

  Die schade valt enorm mee voor wat je er allemaal niet voor hebt hoeven laten! Qua kosten en baten is t een goeie deal, mijns insziens.
  Ik ben best wel jaloers. Omdat je zo lang bent, kun jij natuurlijk veel meer eten. Voor kleintjes zoals ik is zo’n vakantie veel minder vergevingsgezind ;)

 • Reply
  Jesse
  3 september 2016 at 17:11

  valt reuze mee, en je bent enorm gemotiveerd, dat scheelt ;) :)
  fijn weekend gewenst

 • Reply
  Yvonne
  4 september 2016 at 09:50

  Schade valt inderdaad reuze mee zeg! Super! Joh, ik heb tijdens mijn vakantie ook zoveel mogelijk gegeten wat ik wilde. Elke avond pasta. Met roomsauzen. Croissants, ijs, oude kaas…Dingen die ik normaliter niet zo gauw eet dus. Ik heb maar niet op de weegschaal gestaan toen ik weer thuis was, haha. Ik eet nu weer stukken minder slecht en ik merk al snel aan mijn broeken (en in de spiegel) hoe het zit. ;-)

 • Reply
  rachel
  4 september 2016 at 12:19

  minimale schade meis en toch lekker genoten, nu er weer tegen aan zal ik zeggen :D

 • Reply
  Nynke
  4 september 2016 at 15:30

  Het was niet voor niks vakantie! En in 2 weken vind ik het qua gewicht nog best meevallen.
  Nu gewoon weer lekker aan de slag :)

 • Reply
  Mariska
  5 september 2016 at 20:18

  Aan de andere kant is het natuurlijk ook wel fijn om gewoon te kunnen genieten op vakantie denk ik :) Als je nu weer goed je best doet ben je vast weer snel waar je gebleven was.

 • Laat een reactie achter