Zoek
Sluit dit zoekvak.

Afval update: je kunt niet alle ballen hoog houden

Afval update: je kunt niet alle ballen hoog houden

Ik vertelde al dat ik het druk heb en eigenlijk in tien sloten tegelijk loop en niet alle ballen hoog kan houden. Mijn leven is op dit moment een kleine chaos (komt allemaal wel weer goed hoor) en ben tot de conclusie gekomen dat ik niet alle ballen hoog kan houden. Vandaar dat dit mijn laatste afval update voor dit jaar zal zijn. Ik moet prioriteiten stellen en op dit moment is afvallen daar niet één van.

Ik heb het druk met mijn werk, het bloggen, events bezoeken, sociale aangelegenheden en wil daarnaast ook nog wat tijd voor mezelf vrij maken. En ik merk dat dat toch wel de overhand heeft en het afvallen steeds verder in een hoekje gedreven wordt. Niet dat ik het niet wil, maar door alle commotie heb ik er gewoon niet zoveel puf ik. Ik ga zeker niet meer als een gek alles bij elkaar eten zoals ik eerst wel deed, maar ik laat te teugels toch even wat losser.

Zelf wil ik nog steeds heel erg graag wat kilo’s kwijt, maar ik denk dat het me in deze laatste paar weken van het jaar mezelf dat heel lastig ga maken. Elke week is er wel een familie lid jarig, de feestdagen staan voor de deur en ik word compleet geleefd waardoor ik in de vluchtigheid wel eens een verkeerde of niet zo bewuste keus maak. Want tsja, een frietje is zo gehaald toch?

Om een lang verhaal kort te maken. Ik denk dat ik mezelf dit jaar niet moet kwellen met afvallen en gewoon lekker (maar wel redelijk bewust) moet gaan leven en de laatste paar weken maar op mij af laat komen. Ik leef met de dag en zie wel wat de dag van morgen mij brengt. En dan straks in januari, wanneer alles als het goed is weer achter de rug is kan ik weer met een frisse start beginnen! Natuurlijk zijn de cijfertjes altijd leu, dus hierbij. Je zal trouwens meteen zien dat het wel echt minder gaat, oeps…

twee weken geleden

 • Gewicht: 87,0 kg
 • Buikomvang: 101 cm
 • Beenomvang: 60 cm
 • Armomvang: 31 cm

DEZE WEEK

 • Gewicht: 87,7 kg
 • Buikomvang: 101 cm
 • Beenomvang: 60 cm
 • Armomvang: 31 cm

Helaas zit er wel weer wat bij aan, maar eerlijk gezegd had ik ook niet anders verwacht. Het is helaas eenmaal zo, maar ik ga mezelf op dit moment ook niet meer gek maken met die weegschaal. Ik zie wel wat de dag brengt en probeer wel op te letten, maar niet zo intensief zoals eigenlijk de bedoeling is. Volgend jaar gaan we weer knallen en hoop ik toch het einddoel in zicht te krijgen, maar ik ben nu ook al heel erg blij met mezelf! Ik voel me beter dan ooit tevoren!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

9 reacties

 1. Je moet ook heerlijk gaan genieten en niet altijd al die lekkernijen maar laten staan.
  Je doet wat jij zelf wilt.
  Inderdaad de drukste tijd van het jaar gaat ook in de supermarkten beginnen….
  Wat gaat een jaar toch snel voorbij…
  Geniet ze van alle leuke dingen die je zult gaan doen ;-)

  Xoxo

 2. Zou zelfs kunnen dat je meer zal afvallen nu je de druk eraf haalt maar wel bewust met eten gaat bezig blijven. Bewust genieten. Bedankt voor al je menselijke posts van de laatste tijd, je was verfrissend eerlijk en nuchter en ik vond dat dit je contradictorisch genoeg sterk deed overkomen,vsterker dan bijvoorbeeld steeds happy happy joy joy posts of video’s :-)

  1. Hier ben ik het zeker mee eens! In mijn ervaring is het lastiger als je te streng gaat doen, ik raak dan zelf wat obsessief en dat is nooit goed. Als je de druk eraf haalt zal het mentaal in ieder geval alvast beter gaan en dat is ook een boel waard.

 3. Heel goed dat je dit even laat voor wat het is meid! Je hebt het inderdaad al druk zat. Je bent al veel afgevallen en vergeet niet dat je daar al heel trots op mag zijn! Ik denk dat je echt niet ineens veel zal aankomen als je af en toe wat ongezonds eet, zoals je in je diary al aangaf weet je zelf denk ik heel goed wanneer je weer even moet opletten.

 4. Je ziet er super uit en je bent het mooiste als je geniet, vind het al ontzettend knap wat je allemaal al bereikt hebt in z’on relatief korte tijd. Ik vind dat je groot gelijk hebt hoor. En helemaal los gaan doe je niet meer als je de kennis hebt, maar lekker ontspannen en jezelf wat gunnen moet echt kunnen hoor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *