Search
Close this search box.

Afval update: het was een gekke week

Afval update: het was een gekke week

Afgelopen week was een andere week dan ik me voorgesteld had. Ik voelde me niet helemaal 100% omdat ik heel erg moe ben en was. Ik slaap slecht, heb veel last van mijn nek, hoest nog steeds zo nu en dan en zit denk ik toch onbewust over dingen de dubben. Ik ben sowieso een persoon die haar slaap hard nodig heeft en als ik dat dan niet krijg dat alle motivatie en wilskracht ergens diep in mijn schoenen komt te zitten. Daardoor heb ik me wel eens laten gaan met het eten door lekker makkelijk iets te kiezen voor tussendoor of iets dergelijks.

Terwijl ik dit typ staan mijn ogen weer op half 7, ik kan ze gewoon amper open houden, zo moe ben ik. En dan heb ik ook nog een hele werkdag voor de boeg waar ik stiekem wel een beetje tegenop zie. Weinig slaap is voor mij echt killing en dan ben ik alles behalve mezelf, een lusteloos iemand kun je het wel noemen. Dat resulteert ook ik laksheid. Ik voelde me niet 100% en daarom ga ik me belonen met slecht eten, want hoe erg het ook klinkt, daar kan ik echt vrolijk van worden.

Afval update: het was een gekke week

In de pauze dus geen banaan, maar een lekker broodje. Niet even snel brood uit de vriezer halen en laten ontdooien, nee een bolletje is veel lekkerder en makkelijker. Allemaal van die kleine maar toch slechte keuzes. Ook nog een keer uit eten geweest deze week waar ik zoveel zin in had dat ik me daar ook niet echt heb ingehouden. Het is gewoon een gekke week en hij begon zo goed, maar eindigde dramatisch om het maar even te overdrijven.

Maak je trouwens geen zorgen dat het niet goed met mij gaat, het is denk ik nog de nasleep van het ziek zijn en mijn kussen is gewoon nodig aan vervanging toe en ben nog steeds te lui om naar de winkel te gaan. En ach, dat piekeren, dat heeft iedereen wel eens toch. Ik zeg, volgende week nieuwe kansen. Ik ben al lang blij dat de voor mijn gevoel dramatische week mijn resultaten niet echt heeft beïnvloed.

VORIGE WEEK

 • Gewicht: 86,5 kg
 • Buikomvang: 101 cm
 • Beenomvang: 61 cm
 • Armomvang: 31 cm

DEZE WEEK

 • Gewicht: 86,4 kg
 • Buikomvang: 101 cm
 • Beenomvang: 60 cm
 • Armomvang: 31 cm

Toch ben ik redelijk stabiel gebleven! Er is dan wel een 100 gram af maar dat is natuurlijk een momentopname. Aankomende week hoop ik toch dat het beter gaat en ik moet zeggen, dat vele werken en pauze’s houden op mijn werk is ook niet altijd even goed met al dat lekkers om je heen als je daar ook heel erg naar smacht op dat moment. Dit weekend zal nog wel slecht worden want ik ben op persreis naar Duitsland met vast ook heel veel lekker eten. Maar volgende week ben ik de rest van de week thuis en gaan we maar weer eens goed ons best doen!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

3 reacties

 1. Ik vindt het fijn om je overzichten te zien hoe iemand het afvallen vergaat…..
  Je doet het goed.
  Iedereen is volgens mij nu aan hoesten en aan het snotteren.
  In Duitsland is het eten heerlijk ;-)

  Xoxo

 2. Goede gedachte: volgende week weer een nieuwe week met nieuwe kansen. Dan kun je er weer fris tegenaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *