Search
Close this search box.

Adventskalender unboxing week #8: Rituals

Adventskalender unboxing week #8: Rituals

Dit is hem dan, de laatste unboxing van de adventskalender unboxing week! En ik heb het beste voor het laatst bewaard, namelijk de Rituals adventskalender. Een prachtige kalender met – denk ik – een geweldige inhoud. Kijken jullie mee? Vergeet je natuurlijk niet te abonneren, vind ik leuk!

De Rituals Adventskalender is te koop voor € 59,50 bij onder andere bol.com.

WIL JIJ DEZE INHOUD WINNEN?

Ga dan snel naar mijn Instagram pagina, volg mij, like de foto en laat een reactie achter dat je meedoet onder de desbetreffende foto. De winnaars maak ik bekend in een comment onder de foto. Succes!

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

6 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *