Search
Close this search box.

Adventskalender unboxing week #5: W7

Adventskalender unboxing week #5: W7

De adventskalenders vliegen er hier doorheen maar ik heb nog een hele leuke en budgetvriendelijke variant voor jullie, namelijk die van W7. Van te voren dacht ik dat hij hetzelfde was als voorgaande jaren, maar hij heeft toch een ander uiterlijk. Maar toch heb ik een bruin vermoeden dat het toch dezelfde kalender is als vorig jaar en dat stelt me een beetje teleur. Vergeet je natuurlijk niet te abonneren, vind ik leuk!

De W7 Adventskalender is te koop voor € 29,99 bij de Op=Op Shop en verschillende webwinkels.

WIL JIJ DEZE INHOUD WINNEN?

Ga dan snel naar mijn Instagram pagina, volg mij, like de foto en laat een reactie achter dat je meedoet onder de desbetreffende foto. De winnaars maak ik bekend in een comment onder de foto. Succes!

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

4 reacties

  1. Wat een crappy kalender. Die van Babor vond ik saai omdat ik niet heel erg van de skincare ben (ieder z’n smaak) , maar je krijgt in ieder geval waar voor je geld.

    Deze kalender van W7 vind ik echt te duur voor een budget-merk, vooral omdat er weinig variatie in zit. Roze nagellakjes, roze/rode lipsticks, glossjes en glitters waar de meesten van ons (denk ik) weinig aan hebben…

    Veel producten van W7 vind ik echt tof en ze hebben ook veel in hun assortiment. Jammer dat ze dat niet in hun kalender stoppen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *