Search
Close this search box.

Adventskalender unboxing week #5: Douglas

Adventskalender unboxing week #4: W7

We zijn alweer aangekomen bij de laatste adventskalender van deze serie en die sluiten we af met een hele grote en goed geprijsde variant, die van de Douglas! Zelf vind ik dit voor de prijs wat je er voor betaald een hele leuke! Kijken jullie weer mee? Vergeet je natuurlijk niet te abonneren, vind ik leuk!

De Douglas Adventskalender kost € 29,95 en is te koop bij de Douglas.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

6 reacties

  1. Deze kalender ziet er echt goed uit, zeker voor zijn prijs! :-) Ik kocht die van Balea en die was ook gevarieerd met body en gezichtsproducten… Die was €14.95 en dat vond ik ook een erg goeie kalender. Ik spreek Annayake altijd uit als ‘Anna-ja-kee’ trouwens :-) Well lastig uit te spreken al die merken, zoals ook Artemis… Ik zou ‘Ar-tee-mis’ zeggen, maar vaak doe ik ook zo maar wat, haha!

  2. Ik had eigenlijk verwacht dat deze kalender een beetje tegen zou vallen maar voor wat je ervoor betaald vind ik het zeker een erg leuke kalender. Er zitten ook best leuke merken in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *