Zoek
Sluit dit zoekvak.

Adventskalender unboxing week #4: W7

Adventskalender unboxing week #3: The Body Shop

W7 is een heel leuk budget merk dat jullie vast allemaal wel kennen van de dupes van dure en geliefde make-up producten. Ook dit leuke budgetmerk komt dit jaar met een adventskalender die goed gevuld is, kijken jullie mee? Vergeet je natuurlijk niet te abonneren, vind ik leuk!

De W7 Adventskalender kost € 29,95 en is onder andere bij Boozyshop te koop!

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

8 reacties

  1. Ik vind het eerlijk gezegd een beetje tegen valles helaas…het doet me denken aan de kinder make-up die je bij de Bart Smit haalt. En waarom zoveel van hetzelfde? Oogschaduw, eyeliner, blush of highlighter was leuk geweest. Deze sla ik maar over denk ik…wel super leuk dat je boxen reviewd!

  2. Wat een tegenvaller deze box! Vooral jammer dat alles zo op elkaar lijkt! :-) Dat het glitters zijn zou me nog niet storen, wel vier keer dezelfde nagellak en tien kleine lipstickjes…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *