Zoek
Sluit dit zoekvak.

Adventskalender unboxing week #4: Only You (ICI Paris XL)

Adventskalender unboxing week #4: Only You (ICI Paris XL)

Dit keer heb ik echt een hele leuke budgetvriendelijke adventskalender voor jullie. Hij kost nog geen 22 euro en is gevuld met super leuke make-up producten! Ik pak met alle plezier de Only You adventskalender van de ICI Paris XL voor jullie uit! Vergeet je natuurlijk niet te abonneren, vind ik leuk!

De Only You Adventskalender van de ICI Paris XL is te koop voor € 21,95 bij de ICI Paris XL en op de website.

WIL JIJ DEZE INHOUD WINNEN?

Ga dan snel naar mijn Instagram pagina, volg mij, like de foto en laat een reactie achter dat je meedoet onder de desbetreffende foto. De winnaars maak ik bekend in een comment onder de foto. Succes!

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

10 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *