Search
Close this search box.

Adventskalender unboxing week #3: The Body Shop

Primark Spring Summer Collection ’17

Vandaag misschien wel de mooiste en duurste adventskalender uit deze reeks. En helemaal leuk, ik ga deze toffe – opengemaakte maar niet gebruikte – kalender aan jullie weg geven! Wat je daar voor moet doen lees je onder de videobeschrijving op mijn YouTube kanaal! Vergeet je natuurlijk niet te abonneren, vind ik leuk!

Deze The Body Shop Adventskalender kost € 100,- en is bij The Body Shop te koop.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

13 reacties

 1. Ik vind het zo ontzettend leuk dat je een ‘unboxing-week’ hebt op je blog. Ik geniet van deze filmpjes! :-)

  Persoonlijk vind ik dit tot nu toe de mooiste adventskalender die je laat zien. Fijn dat The Body Shop drie verschillende prijsklassen heeft. Zo kan ieder voor zich bepalen welke variant zij wilt kopen. Áls je er één wilt kopen, haha. Ik heb getwijfeld om er één te kopen (de goedkoopste variant), maar uiteindelijk ben ik voor de adventskalender van Ciaté gegaan.

 2. Hele leuke video…spannend om te zien wat er telkens in elk doosje zit…. En zoveel uitpakwerk telkens voor jou…. Ik vind je echt zo spontaan om naar te luisteren en kijken

 3. Wat leuk deze unboxing week. Je komt in je video’s heel natuurlijk en spontaan over. Ik wil deze mooie adventskalender graag winnen. Na weken in het stof te zitten door de verbouwing van de badkamer zou dat wel erg lekker zijn!

 4. He,

  Leuke video!
  Erg mooie producten zeg! Jammer dat er idd geen mascara in zit anders had je een mooie ooglook kunnen maken met de producten. En wimperkruller hoor je niet zo veel meer van. Ik ben gelukkig gezegend met mooie lange wimpers dus heb eigenlijk nooit een wimperkruller nodig gehad!

  Ik moet zeggen dat ik ook de doosjes waar de producten inzitten echt super mooi zijn! heel leuk dat ze daar zoveel aandacht aan hebben besteed!

 5. Ik vind de kalender van TBS altijd de leukste adventkalender. Ook leuk dat je alles gewoon meteen unboxed, ipv bij elke kalender elke dag één vakje te openen. Ik doe graag mee met je winactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *