Adventskalender unboxing week #3: The Body Shop

Primark Spring Summer Collection ’17

Vandaag misschien wel de mooiste en duurste adventskalender uit deze reeks. En helemaal leuk, ik ga deze toffe – opengemaakte maar niet gebruikte – kalender aan jullie weg geven! Wat je daar voor moet doen lees je onder de videobeschrijving op mijn YouTube kanaal! Vergeet je natuurlijk niet te abonneren, vind ik leuk!

Deze The Body Shop Adventskalender kost € 100,- en is bij The Body Shop te koop.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

13 reacties

 • Reply
  Jamey Herben
  16 november 2016 at 15:52

  wauw wat een mooie kalender!

 • Reply
  Beautyjuf
  16 november 2016 at 16:19

  Ik vind het zo ontzettend leuk dat je een ‘unboxing-week’ hebt op je blog. Ik geniet van deze filmpjes! :-)

  Persoonlijk vind ik dit tot nu toe de mooiste adventskalender die je laat zien. Fijn dat The Body Shop drie verschillende prijsklassen heeft. Zo kan ieder voor zich bepalen welke variant zij wilt kopen. Áls je er één wilt kopen, haha. Ik heb getwijfeld om er één te kopen (de goedkoopste variant), maar uiteindelijk ben ik voor de adventskalender van Ciaté gegaan.

 • Reply
  rachel
  16 november 2016 at 18:54

  oei ik vind deze toch wel het mooiste van alle die je al hebt laten zien :D

 • Reply
  femketje
  16 november 2016 at 19:31

  woahhh i want!

 • Reply
  Nicole
  16 november 2016 at 19:57

  Ik doe mee, super leuk!

 • Reply
  Lot
  16 november 2016 at 20:00

  Wat een super mooie adventskalender, ik wil heel graag kans maken. De Bodyshop heeft altijd zulke fijne producten ;)

 • Reply
  Olga
  17 november 2016 at 07:41

  Hele leuke video…spannend om te zien wat er telkens in elk doosje zit…. En zoveel uitpakwerk telkens voor jou…. Ik vind je echt zo spontaan om naar te luisteren en kijken

 • Reply
  chucky1012
  17 november 2016 at 08:52

  Deze is zo leuk!

 • Reply
  Moon
  18 november 2016 at 10:15

  Wat leuk deze unboxing week. Je komt in je video’s heel natuurlijk en spontaan over. Ik wil deze mooie adventskalender graag winnen. Na weken in het stof te zitten door de verbouwing van de badkamer zou dat wel erg lekker zijn!

 • Reply
  yvonne
  18 november 2016 at 11:36

  He,

  Leuke video!
  Erg mooie producten zeg! Jammer dat er idd geen mascara in zit anders had je een mooie ooglook kunnen maken met de producten. En wimperkruller hoor je niet zo veel meer van. Ik ben gelukkig gezegend met mooie lange wimpers dus heb eigenlijk nooit een wimperkruller nodig gehad!

  Ik moet zeggen dat ik ook de doosjes waar de producten inzitten echt super mooi zijn! heel leuk dat ze daar zoveel aandacht aan hebben besteed!

 • Reply
  Marit
  20 november 2016 at 10:52

  Ik vind de kalender van TBS altijd de leukste adventkalender. Ook leuk dat je alles gewoon meteen unboxed, ipv bij elke kalender elke dag één vakje te openen. Ik doe graag mee met je winactie!

 • Reply
  El
  21 november 2016 at 20:37

  Top box! Veel plezier met de ándere boxen. Genoten van je filmpjes

 • Reply
  Stephanie Werlotte
  23 november 2016 at 20:39

  Heel mooi! Ik doe ook mee <3 Xxx

 • Laat een reactie achter