Adventskalender unboxing week #3: The Body Shop

akuw-the-body-shop

Vandaag misschien wel de mooiste en duurste adventskalender uit deze reeks. En helemaal leuk, ik ga deze toffe – opengemaakte maar niet gebruikte – kalender aan jullie weg geven! Wat je daar voor moet doen lees je onder de videobeschrijving op mijn YouTube kanaal! Vergeet je natuurlijk niet te abonneren, vind ik leuk!

Deze The Body Shop Adventskalender kost € 100,- en is bij The Body Shop te koop.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

13 reacties

 • Beantwoorden
  Jamey Herben
  16 november 2016

  wauw wat een mooie kalender!

 • Beantwoorden
  Beautyjuf
  16 november 2016

  Ik vind het zo ontzettend leuk dat je een ‘unboxing-week’ hebt op je blog. Ik geniet van deze filmpjes! :-)

  Persoonlijk vind ik dit tot nu toe de mooiste adventskalender die je laat zien. Fijn dat The Body Shop drie verschillende prijsklassen heeft. Zo kan ieder voor zich bepalen welke variant zij wilt kopen. Áls je er één wilt kopen, haha. Ik heb getwijfeld om er één te kopen (de goedkoopste variant), maar uiteindelijk ben ik voor de adventskalender van Ciaté gegaan.

 • Beantwoorden
  rachel
  16 november 2016

  oei ik vind deze toch wel het mooiste van alle die je al hebt laten zien :D

 • Beantwoorden
  femketje
  16 november 2016

  woahhh i want!

 • Beantwoorden
  Nicole
  16 november 2016

  Ik doe mee, super leuk!

 • Beantwoorden
  Lot
  16 november 2016

  Wat een super mooie adventskalender, ik wil heel graag kans maken. De Bodyshop heeft altijd zulke fijne producten ;)

 • Beantwoorden
  Olga
  17 november 2016

  Hele leuke video…spannend om te zien wat er telkens in elk doosje zit…. En zoveel uitpakwerk telkens voor jou…. Ik vind je echt zo spontaan om naar te luisteren en kijken

 • Beantwoorden
  chucky1012
  17 november 2016

  Deze is zo leuk!

 • Beantwoorden
  Moon
  18 november 2016

  Wat leuk deze unboxing week. Je komt in je video’s heel natuurlijk en spontaan over. Ik wil deze mooie adventskalender graag winnen. Na weken in het stof te zitten door de verbouwing van de badkamer zou dat wel erg lekker zijn!

 • Beantwoorden
  yvonne
  18 november 2016

  He,

  Leuke video!
  Erg mooie producten zeg! Jammer dat er idd geen mascara in zit anders had je een mooie ooglook kunnen maken met de producten. En wimperkruller hoor je niet zo veel meer van. Ik ben gelukkig gezegend met mooie lange wimpers dus heb eigenlijk nooit een wimperkruller nodig gehad!

  Ik moet zeggen dat ik ook de doosjes waar de producten inzitten echt super mooi zijn! heel leuk dat ze daar zoveel aandacht aan hebben besteed!

 • Beantwoorden
  Marit
  20 november 2016

  Ik vind de kalender van TBS altijd de leukste adventkalender. Ook leuk dat je alles gewoon meteen unboxed, ipv bij elke kalender elke dag één vakje te openen. Ik doe graag mee met je winactie!

 • Beantwoorden
  El
  21 november 2016

  Top box! Veel plezier met de ándere boxen. Genoten van je filmpjes

 • Beantwoorden
  Stephanie Werlotte
  23 november 2016

  Heel mooi! Ik doe ook mee <3 Xxx

 • Geef een reactie