Search
Close this search box.

Adventskalender unboxing week #3: Babor

Adventskalender unboxing week #3: Babor

Het is dag drie van de adventskalender unboxing week en vandaag heb ik een hele mooie en vooral hele luxe adventskalender voor jullie. Babor is een prachtig merk dat vooral bekend staat om hun ampullen die bijna wonderen verrichten. Vergeet je natuurlijk niet te abonneren, vind ik leuk!

De Babor Adventskalender is te koop voor € 70,00 bij de Babor Schoonheidssalons en de website.

WIL JIJ DEZE INHOUD WINNEN?

Ga dan snel naar mijn Instagram pagina, volg mij, like de foto en laat een reactie achter dat je meedoet onder de desbetreffende foto. De winnaars maak ik bekend in een comment onder de foto. Succes!

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

7 reacties

  1. Ik heb ook nog nooit wat van dit merk geprobeerd. Wel fijn om het uit te proberen. Als ik win dan geef ik het aan mijn moeder. Wat een heerlijk kerstpakketje voor haar! Hihi wist niet dat er adventkalenders waren voor volwassenen. Ik ken alleen die van chocola ?.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *