Zoek
Sluit dit zoekvak.

Adventskalender unboxing week 2018: Yves Rocher

Adventskalender unboxing week 2018: Yves Rocher

Het is dag acht van de adventskalender unboxing week, we gaan gewoon nog even door. Vandaag heb ik de adventskalender van Yves Rocher voor jullie en die heeft mij positief heel erg verrast. Misschien vind ik dit wel de mooiste en beste adventskalender van allemaal!

De Yves Rocher adventskalender is te koop voor € 39,90 bij Yves Rocher.

Wil je de inhoud van deze adventskalender winnen? Volg mij dan op Instagram en reageer onder de foto van deze adventskalender (het kan zijn dat de foto later op Instagram komt)!

Dit artikel bevat gekregen producten

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

5 reacties

  1. Zou graag willen deelnemen aan 1 Vd winacties op de Advents kalenders . Die van Yves rocher nog nooit gehad ?
    Beterschap voor jou
    Mvg Angelique Benedic

  2. Ik deel jouw enthousiasme, Aranka! Wat een prachtige inhoud! Leuk dat er zoveel afwisseling inzit; nagellakken, douchegels, geurtjes, etc. Ik ga dan ook meedoen aan de winactie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *