Zoek
Sluit dit zoekvak.

Adventskalender unboxing week 2018: W7

Adventskalender unboxing week 2018: W7

Het is dag zeven van de adventskalender unboxing week! Dit keer heb ik weer een hele leuke en budgetvriendelijke adventskalender voor jullie, namelijk die van W7! Hij kost net geen 16 euro en ik vind dat hij echt een hele leuke inhoud heeft!

De W7 adventskalender is te koop voor € 15,95 bij Boozyshop.

Wil je de inhoud van deze adventskalender winnen? Volg mij dan op Instagram en reageer onder de foto van deze adventskalender (het kan zijn dat de foto later op Instagram komt)!

Dit artikel bevat gekregen producten

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *