Zoek
Sluit dit zoekvak.

Adventskalender unboxing week 2018: Rituals

Adventskalender unboxing week 2018: Rituals
Het is dag vijf van de adventskalender unboxing week! Op deze video hebben jullie denk ik gewacht, want er is massaal naar gevraagd: de Rituals adventskalender! Dit jaar is hij er weer en heeft echt een geweldige inhoud. Ik laat hem graag aan je zien.

De Rituals adventskalender is te koop voor € 59,50 bij de Rituals, Bol.com en de Bijenkorf.

Wil je de inhoud van deze adventskalender winnen? Volg mij dan op Instagram en reageer onder de foto van deze adventskalender (het kan zijn dat de foto later op Instagram komt)!

Dit artikel bevat gekregen producten

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

9 reacties

  1. Wat een mooie deze, mijn favoriet zo ver. Heerlijke inhoud! Meegedaan op je IG. Als ik nu win mag je de kaarsjes houden, deal? ;-)

  2. Dat mini-geurkaarsje, OH MY GOD zo schattig! Leuk dat er nog producten van de geurlijn Ritual of Karma in zitten, dat is echt mijn favoriete lijn. Heerlijk. Wat een drama die vakjes soms hé? Wel een enorm toffe inhoud. Ik doe dan ook graag mee met de winactie! <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *