Zoek
Sluit dit zoekvak.

Adventskalender unboxing week 2018: Max & More (Action)

Adventskalender unboxing week 2018: Max & More (Action)

Jullie hebben er even op moeten wachten, maar hij begint vandaag, de Adventskalender Unboxing Week! Sowieso tien dagen lang heb ik video’s voor je dat ik een adventskalender uitpak en laat zien. Het kunnen hele goedkope, maar ook wat duurdere zijn. We beginnen met een budgettopper van de Action. Zijn jullie er klaar voor?

Max & More Adventskalender

De Action Max & More Beauty Calendar is € 9,95 en te koop bij de Action.

Wil je de inhoud van deze adventskalender winnen? Volg mij dan op Instagram en reageer onder de foto van deze adventskalender (het kan zijn dat de foto later op Instagram komt)!

De producten in dit artikel heb ik zelf gekocht

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

7 reacties

  1. Vorig jaar greep ik er langs.
    Nu ik dit jaar 55 word hoop ik toch stiekem een keertje mazzel te hebben.
    Ik heb op alle media een like gegeven en gedeelt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *