Adventskalender unboxing week 2018: L’Occitane

Adventskalender unboxing week 2018: L’Occitane

Dit vind ik elk jaar weer een hele leuke kalender, die van L’Occitane! Ik vind L’Occitane sowieso een heel leuk merk en ik word er altijd vrolijk van. De adventskalender is weer in de vorm van een leuk boek, maar dit jaar is er meer een soort van theater van gemaakt. Kijken jullie mee naar de inhoud?

De L’Occitane adventskalender is te koop voor € 49,95 bij L’Occitane.

Wil je de inhoud van deze adventskalender winnen? Volg mij dan op Instagram en reageer onder de foto van deze adventskalender (het kan zijn dat de foto later op Instagram komt)!

Dit artikel bevat gekregen producten

Dit vind je misschien ook leuk

6 reacties

 • Reply
  chucky1012
  15 november 2018 at 15:02

  Leuk trui heb je aan en het staat jou mooi ?
  Mooie adventskalender ?
  Begrijpelijk dat deze heerlijk ruikt zonder dat je iets hebt opengedaan.
  De winactie voor deze sla ik over….

  Een mooie dag ?

 • Reply
  Diny Gijsberts
  15 november 2018 at 17:48

  Ja inderdaad je heb erg mooie kleding altijd aan ?
  Ik doe ,zoals je inmiddels weet,voor mijn 55ste verjaardag mee , duimen ,duimen en duimen

 • Reply
  Luna
  15 november 2018 at 20:11

  Frappant dat het qua inhoud vrijwel een replica is met die van vorig jaar en dat vind ik wel jammer, want ik wil juist zo’n kalender voor het ontdekken van nieuwe producten. Daarom sla ik deze dit jaar over :) Ik vind de uitwerking wel mooi gedaan trouwens van L’Occitane.

 • Reply
  Cindy Helmich
  15 november 2018 at 20:25

  Oh deze is ook wel erg leuk zeg. Heb deze nog nooit gehad, jammer voor de mensen die hem wel hadden dat de inhoud dan vrijwel hetzelfde is.

 • Reply
  Ingrid
  16 november 2018 at 12:48

  Wat een leuke video’s zijn dit. Die adventskalenders zijn altijd van die heerlijke hebbedingen. Tot nu toe vind ik deze van L’occitane, die van Rituals en de kalender van Biodroga (want heerlijke producten) het leukst. Helaas zit ik niet op Instagram en kan ik niet meedoen met de winactie.

 • Reply
  Lisa
  17 november 2018 at 07:12

  Wat een mooie producten van dit merk. Leuke video, krijg zo een goede indruk..

 • Laat een reactie achter