Search
Close this search box.

Adventskalender unboxing week 2018: Essence

Adventskalender unboxing week 2018: Essence

Vorig jaar was deze adventskalender veruit het populairst op mijn YouTube kanaal en dit jaar hebben ze er weer eentje, Essence! Het is een super leuke box met allemaal kleine doosjes met daarin spulletjes. Ik laat hem jullie ook dit jaar weer heel erg graag zien!

De Essence Adventskalender is voor € 25,00 exclusief bij de Etos te koop.

Wil je de inhoud van deze adventskalender winnen? Volg mij dan op Instagram en reageer onder de foto van deze adventskalender (het kan zijn dat de foto later op Instagram komt)!

De producten in dit artikel heb ik zelf gekocht

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

7 reacties

 1. Je bent vandaag lekker vroeg met de unboxing van deze mooie adventskalender ?
  Mooie producten zitten er in deze box.
  Ik zou veel hiervan niet zelf gebruiken.
  Deze winactie sla ik over…

  Een fijne dag ?

 2. Jaaaaaa leuk! Ik was gisteren bij de Etos en had ‘m al in mijn handen, maar heb hem niet gekocht. Ik doe dus wel mee met de winactie op je IG!

 3. Wat leuk dit! Ik had het eerlijk gezegd nog nooit gezien van essence. Maar lijkt me perfect voor de feestdagen dit
  Gr.Amanda @mijnhuisje_

 4. Ik heb die van Essence vorig jaar gehad. Op zich leuk maar teveel nagellakjes en stickertjes e.d. Ik koop ook niet zo’n ding voor de kerstkaartjes. En deze vind ik nog slechter eerlijk gezegd. Ik heb nu die van Catrice. Enige nadeel: het blijkt een diy pakket te zijn. Wat?? Gelukkig kon ik hem aan mijn vriend geven en die maakt het in orde voor mij. Zoooo lief! ? Het zijn meer een soort zakjes en dus niet echt een adventskalender maar hij zei dat het wel leuke producten zijn dus ik ben benieuwd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *