Adventskalender unboxing week 2018: Essence

Adventskalender unboxing week 2018: Essence

Vorig jaar was deze adventskalender veruit het populairst op mijn YouTube kanaal en dit jaar hebben ze er weer eentje, Essence! Het is een super leuke box met allemaal kleine doosjes met daarin spulletjes. Ik laat hem jullie ook dit jaar weer heel erg graag zien!

De Essence Adventskalender is voor € 25,00 exclusief bij de Etos te koop.

Wil je de inhoud van deze adventskalender winnen? Volg mij dan op Instagram en reageer onder de foto van deze adventskalender (het kan zijn dat de foto later op Instagram komt)!

De producten in dit artikel heb ik zelf gekocht

Dit vind je misschien ook leuk

7 reacties

 • Reply
  chucky1012
  12 november 2018 at 17:11

  Je bent vandaag lekker vroeg met de unboxing van deze mooie adventskalender ?
  Mooie producten zitten er in deze box.
  Ik zou veel hiervan niet zelf gebruiken.
  Deze winactie sla ik over…

  Een fijne dag ?

 • Reply
  Diny Gijsberts
  12 november 2018 at 18:26

  Essence weet iedereen weer elk jaar opnieuw te verrassen met unieke producten ! Me like very much ?

 • Reply
  Amber
  12 november 2018 at 18:40

  Jaaaaaa leuk! Ik was gisteren bij de Etos en had ‘m al in mijn handen, maar heb hem niet gekocht. Ik doe dus wel mee met de winactie op je IG!

 • Reply
  Cindy Helmich
  12 november 2018 at 18:53

  Hele leuke box, maar niet voor mezelf. Meer iets voor jonge meiden denk ik, daar is ie super voor.

 • Reply
  Amanda
  12 november 2018 at 20:18

  Wat leuk dit! Ik had het eerlijk gezegd nog nooit gezien van essence. Maar lijkt me perfect voor de feestdagen dit
  Gr.Amanda @mijnhuisje_

 • Reply
  aboutsbstyle
  12 november 2018 at 20:43

  leuke box, maar ik weet niet of ik het zelf zou aanschaffen. ik vind de verpakking wel geweldig, erg feestelijk ook. liefs soraya

 • Reply
  Annemiek
  14 november 2018 at 16:17

  Ik heb die van Essence vorig jaar gehad. Op zich leuk maar teveel nagellakjes en stickertjes e.d. Ik koop ook niet zo’n ding voor de kerstkaartjes. En deze vind ik nog slechter eerlijk gezegd. Ik heb nu die van Catrice. Enige nadeel: het blijkt een diy pakket te zijn. Wat?? Gelukkig kon ik hem aan mijn vriend geven en die maakt het in orde voor mij. Zoooo lief! ? Het zijn meer een soort zakjes en dus niet echt een adventskalender maar hij zei dat het wel leuke producten zijn dus ik ben benieuwd!

 • Laat een reactie achter