Zoek
Sluit dit zoekvak.

Adventskalender unboxing week 2018: Clinique

Adventskalender unboxing week 2018: Clinique

Ik geef het eerlijk toe, de adventskalenders van Clinique vind ik vaak het mooist en leukst. Ze hebben altijd prachtige producten in de kalender zitten waar je ook echt wat mee kan. Ja, hij is wat duurder, maar ik vind dat het zeker waard. Hiermee verwen je jezelf echt even lekker! Ik kan je alvast verklappen dat hij dit jaar ook weer erg tof is!

De Clinique Adventskalender is te koop voor € 69,00 bij de Bijenkorf en Douglas (hier is hij nu met 25% korting)

Wil je de inhoud van deze adventskalender winnen? Volg mij dan op Instagram en reageer onder de foto van deze adventskalender (het kan zijn dat de foto later op Instagram komt)!.

Dit artikel bevat gekregen producten

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

8 reacties

 1. Prachtige adventskalender met mooie en fijne beautyproducten en erzitten veel andere dingen bij dan in die vorig jaar.
  Afgelopen jaar had ik hem zelf gekocht ?

  Fijne dag ?

 2. Deze ziet er zeker leuk uit! Vind dit echt een leuke video en serie weer van jou! Kan niet wachten wat er de komende dagen nog komt. Alleen wat ik zelf leuk zou vinden is een eindshot of foto met een overzicht met alle producten wat erin zat. Maar dat is mijn mening :)

 3. Heerlijk clinique! Ik kan die oogcremes wel erg goed gebruiken. Slaap de laatste tijd slecht dus wallen tot de max. Dus deze adventkalender is zeer geschikt om me voor de feestdagen even op te fleuren..
  Samen met alle andere heerlijke producten natuurlijk.
  Amanda
  @mijnhuisje_

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *