Adventskalender unboxing week 2018: Clinique

Adventskalender unboxing week 2018: Clinique

Ik geef het eerlijk toe, de adventskalenders van Clinique vind ik vaak het mooist en leukst. Ze hebben altijd prachtige producten in de kalender zitten waar je ook echt wat mee kan. Ja, hij is wat duurder, maar ik vind dat het zeker waard. Hiermee verwen je jezelf echt even lekker! Ik kan je alvast verklappen dat hij dit jaar ook weer erg tof is!

De Clinique Adventskalender is te koop voor € 69,00 bij de Bijenkorf en Douglas (hier is hij nu met 25% korting)

Wil je de inhoud van deze adventskalender winnen? Volg mij dan op Instagram en reageer onder de foto van deze adventskalender (het kan zijn dat de foto later op Instagram komt)!.

Dit artikel bevat gekregen producten

Dit vind je misschien ook leuk

8 reacties

 • Reply
  chucky1012
  11 november 2018 at 15:38

  Prachtige adventskalender met mooie en fijne beautyproducten en erzitten veel andere dingen bij dan in die vorig jaar.
  Afgelopen jaar had ik hem zelf gekocht ?

  Fijne dag ?

 • Reply
  Tvan
  11 november 2018 at 15:54

  Deze ziet er zeker leuk uit! Vind dit echt een leuke video en serie weer van jou! Kan niet wachten wat er de komende dagen nog komt. Alleen wat ik zelf leuk zou vinden is een eindshot of foto met een overzicht met alle producten wat erin zat. Maar dat is mijn mening :)

  • Reply
   Aranka
   11 november 2018 at 15:58

   Bedankt voor de feedback! Ga ik volgend jaar meenemen, nu zijn alle video’s al gemaakt en inpland :(

 • Reply
  Claudia/Yara
  11 november 2018 at 18:52

  Wauw wat een mooie producten. Ben dol op de producten van Clinique.

 • Reply
  Diny Gijsberts
  11 november 2018 at 19:26

  Net als vorig jaar doe ik nu ook weer héél graag mee !
  Ik like en deel op alle media !

 • Reply
  Nicole
  11 november 2018 at 23:22

  Super leuk dat je deze unboxt. Ik vind de inhoud van deze advent kalender echt mega leuk. Tot nu toe een van mijn favorieten!

 • Reply
  Amanda
  12 november 2018 at 20:22

  Heerlijk clinique! Ik kan die oogcremes wel erg goed gebruiken. Slaap de laatste tijd slecht dus wallen tot de max. Dus deze adventkalender is zeer geschikt om me voor de feestdagen even op te fleuren..
  Samen met alle andere heerlijke producten natuurlijk.
  Amanda
  @mijnhuisje_

 • Reply
  aboutsbstyle
  12 november 2018 at 20:27

  deze kalender heb ik zelf ook aangeschaft, erg leuk om zo het merk beter te leren kennen. kan niet wachten om deze uit te gaan pakken. liefs soraya

 • Laat een reactie achter