Zoek
Sluit dit zoekvak.

Adventskalender unboxing week 2018: Biodroga

Adventskalender unboxing week 2018: Biodroga

Eerlijk gezegd kende ik het merk Biodroga niet, maar het schijnt een luxe skincare merk uit Duitsland te zijn dat hier alleen online en in salons verkocht wordt. Aangezien het een luxe skincare merk is, ben ik heel erg benieuwd naar de inhoud. Kijken jullie mee naar deze prachtige adventskalender?

De Biodroga adventskalender kost € 59,99 en is online te koop bij Biodroga Shop en in verschillende salons.

Wil je de inhoud van deze adventskalender winnen? Volg mij dan op Instagram en reageer onder de foto van deze adventskalender (het kan zijn dat de foto later op Instagram komt)!

Dit artikel bevat gekregen producten

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

3 reacties

 1. Wat een leuke adventskalender.
  Mooie producten ?
  Ik ken deze niet.
  Zo leuk om de unboxing te zien van die jij allemaal laat zien ?
  De winactie voor dit sla ik over.

  Een fijne dag ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *