Zoek
Sluit dit zoekvak.

Adventskalender unboxing week 2018: Action Spa Exclusives

Adventskalender unboxing week 2018: Action Spa Exclusives

Het is dag negen van de adventskalender unboxing week en dit is de laatste adventskalender die ik voor jullie heb. Het is de Spa Exclusives adventskalender van de Action die een hele leuke inhoud heeft en misschien nog wel een leukere prijs. Kijken je mee naar de inhoud?

De Spa Exclusives adventskalender van de Action is te koop voor € 9,95 bij de Action.

Wil je de inhoud van deze adventskalender winnen? Volg mij dan op Instagram en reageer onder de foto van deze adventskalender (het kan zijn dat de foto later op Instagram komt)!

Dit artikel bevat producten die ik zelf heb gekocht

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

6 reacties

  1. Ohh, wat een ontzettende mooie inhoud!! Ik ben onder de indruk :-) Met name als je ziet dat je er slechts € 9,95 voor betaald. Ik hobbel zo eventjes naar je Instagram-account om aan de winactie mee te doen.

    Maar, eerst wil ik je bedanken voor alle leuke, toffe en vooral gezellige unboxings! Ik heb er dit jaar wederom weer van genoten. Liefs!

  2. Hij is echt leuk, zodra hij hier te koop was, heb ik hem gelijk gehaald. De inhoud ziet er zeker goed uit. Deze keer doe ik niet mee aan de verloting omdat ik hem dus al heb staan. Beterschap nog!

  3. Heel mooi, en verbazend goedkoop. Ik denk dat ik hem ook maar ga halen mits hij inmiddels niet uitverkocht is hier….. Ik wens je beterschap en bedankt voor de enige unboxingweek :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *